Zomerhitzz.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »
Robbert B

Robbert B

09/07/2016 19:37:36
Quote Anchor link
Hallo phphulp,

Vorige week was het dan eindelijk zover de website van Zomerhitzz.nlis online gekomen.

Nu zijn wij dan ook erg benieuwd wat jullie van onze website vinden?

Alvast bedankt voor jullie feedback,

Met vriendelijke groet,

Team Zomerhitzz
Robbert
Gewijzigd op 09/07/2016 19:38:29 door Robbert B
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 01:24:24
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

09/07/2016 20:24:00
Quote Anchor link
Abbonees schrijf je zo : abonnees

Verder ziet het er netjes uit.
 
Robbert B

Robbert B

09/07/2016 20:30:16
Quote Anchor link
Adoptive Solution op 09/07/2016 20:24:00:
Abbonees schrijf je zo : abonnees

Verder ziet het er netjes uit.


Je hebt helemaal gelijk! Slordig van ons...

Bedankt voor de tip!
 
Michael -

Michael -

09/07/2016 20:33:54
Quote Anchor link
Het design ziet er wel leuk uit. Niet heel bijzonder.
Er mag wat meer marge aan de zijkanten. Op een smal scherm zit alles strak langs de randen.
Je mag de spelling nog wel even goed controleren

want ook u als bezoeker van Zomerhitzz speelt hierbij een belangrijk rol.

Voor de verdeling van de punten wordt gebruik worden gemaakt van het onderstaande puntensysteem:

Verder begrijp ik het nut van de website niet zo goed. Kan ik ergens stemmen of suggesties insturen of zo? Wat is de bedoeling?
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

09/07/2016 20:35:26
Quote Anchor link
Wat is het doel van je site? Wat willen jullie bereiken?

Je moedigt me vooral aan om door te klikken naar YouTube, Spotify of Facebook.
Okay, dan doe ik dat en dan ... doei!

Dat lijkt me niet helemaal / helemaal niet de bedoeling. Je mist een duidelijk call-to-action. En je mist retentiewaarde: een reden om te blijven hangen of terug te keren.
 
Robbert B

Robbert B

09/07/2016 21:26:21
Quote Anchor link
Michael - op 09/07/2016 20:33:54:
Het design ziet er wel leuk uit. Niet heel bijzonder.
Er mag wat meer marge aan de zijkanten. Op een smal scherm zit alles strak langs de randen.
Je mag de spelling nog wel even goed controleren

want ook u als bezoeker van Zomerhitzz speelt hierbij een belangrijk rol.

Voor de verdeling van de punten wordt gebruik worden gemaakt van het onderstaande puntensysteem:

Verder begrijp ik het nut van de website niet zo goed. Kan ik ergens stemmen of suggesties insturen of zo? Wat is de bedoeling?


Beste Michael,

Allereerst bedankt voor je opbouwende kritiek.
Ik heb je aandachtspunt met betrekking tot de marges genoteerd. Deze zullen we intern en in overleg met onze designer/partners bespreken.

Met betrekking tot de spelling zaten/zitten er inderdaad ook nog wel wat slordigheden in. Enkele hiervan heb ik al opgepakt mede dankzij jouw feedback. Op korte termijn wordt het geheel nogmaals grondig doorgelopen.

Tot slot vinden wij het jammer dat het doel van de website nog niet helemaal goed overkomt op de lezer. Het doel van de website is het weergeven van diverse potentiële zomerhits door middel van videoclips. Die kunnen dan worden beluisterd, bekeken of worden gedeeld, waarna in een later stadium kan worden gestemd op de "Zomerhitzz - Zomerhit van het jaar". In de sidebar van de website verschijnt vanaf dat moment de afbeelding met de tekst "Stem nu op je favoriete zomerhit".

Suggesties insturen is uiteraard ook gewoon mogelijk dit kan worden gedaan via het contactformulier, de social media kanalen of als anders bij het ingevulde stemformulier.

Mochten er nog verder vragen zijn dan horen wij dit graag.

Mvg

Team Zomerhitzz
Robbert

Toevoeging op 09/07/2016 21:32:19:

Ward van der Put op 09/07/2016 20:35:26:
Wat is het doel van je site? Wat willen jullie bereiken?

Je moedigt me vooral aan om door te klikken naar YouTube, Spotify of Facebook.
Okay, dan doe ik dat en dan ... doei!

Dat lijkt me niet helemaal / helemaal niet de bedoeling. Je mist een duidelijk call-to-action. En je mist retentiewaarde: een reden om te blijven hangen of terug te keren.


Beste Ward

Ook jij bedankt voor je opbouwende kritiek.

Het doel van de website is het weergeven van diverse potentiële zomerhits door middel van videoclips. Die kunnen dan worden beluisterd, bekeken of worden gedeeld, waarna in een later stadium kan worden gestemd op de "Zomerhitzz - Zomerhit van het jaar". In de sidebar van de website verschijnt vanaf dat moment de afbeelding met de tekst "Stem nu op je favoriete zomerhit".

Daarnaast geef je in reactie aan, dat je voornamelijk naar de social media accounts wordt gelokt. Dit is uiteraard niet helemaal de bedoeling. Onze vraag aan jouw is dan ook of je nog suggesties hebt om dit te verminderen. En zo de call-to-action en retentiewaarde te verhogen op de site.

Alvast bedankt en mochten er nog vragen zijn dan horen wij dit uiteraard graag.

Mvg,

Team Zomerhitzz
Robbert
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.