Argeweb gaat verder als Yourhosting

Toegevoegd door PHP hulp, 3 jaar geleden

Argeweb gaat verder als YourhostingArgeweb gaat verder als Yourhosting vanaf 2022. Over overname wordt niet gesproken, maar daar lijkt het wel op. Argeweb communiceert in een e-mail naar haar gebruikers dat zij hun krachten gaan bundelen met Yourhosting. In deze e-mail is het logo van Argeweb te zien waaruit blijkt dat het vanaf nu onderdeel is van Yourhosting.

Afbeelding

Over de reden dat zij hun krachten gaan bundelen, schrijven zij in een e-mail aan hun gebruikers:

Quote:
Door onze specialisten, technologie en gezamenlijke kennis bij elkaar te brengen, kunnen we onze diensten eenvoudiger, sneller en betrouwbaarder maken. Ook kunnen we beter je (technische) vragen beantwoorden én nieuwe diensten aanbieden waar veel vraag naar is. Samen kunnen we je dus dubbel zo goed helpen om jouw website of bedrijf online succesvol te maken!

Ze geven verder aan dat het geen invloed zal hebben op de diensten die gebruikers afnemen, behalve dat het beter, stabieler en sneller wordt.

Op de speciaal ingerichte informatiepagina over de overname, geven zij aan dat voorlopig niets verandert. Gebruikers kunnen blijvend gebruikmaken van de 'mijn Argeweb' omgeving.

Voor klanten met een VPS verandert er voorlopig niets. Zodra hier wel iets aan gaat veranderen worden deze klanten op de hoogte gebracht.

Wat vind jij ervan dat Argeweb straks Yourhosting is?

Gerelateerde nieuwsberichten

02/04/2021 XS4ALL stopt met webhosting
13/06/2017 Ex-werknemer verwijdert data en klantgegevens van hostingbedrijf
13/11/2015 Like PHPhulp en win een tablet!

 

Er zijn geen reacties op 'Argeweb gaat verder als yourhosting'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.