eBay koopt 2ehands.be

Toegevoegd door - Ariën -, 13 jaar geleden

eBay koopt 2ehands.beOnline veilingconcern eBay heeft de hand gelegd op online-handelsplaatsen 2dehands.be en de Franstalige 2ememain.be. Beide sites zullen blijven bestaan, maar vallen vanaf nu onder de 'eBay Classifieds Group', waar Marktplaats.nl al sinds 2004 al een onderdeel van is.

eBay heeft niet bekend gemaakt welk bedrag er betaald is voor de overname. Wel benadrukt ze dat de websites gratis zullen blijven, maar wel gaan profiteren van de technologieën die beschikbaar zijn binnen de 'eBay Classifieds Group'.

Ook zegt eBay het belangrijk te vinden om lokaal aanwezig vanwege de wensen van de Belgische consument. De site wordt daarom nog steeds beheerd door mensen die ervaring met de Belgische cultuur hebben. Onduidelijk is of dit de bestaande mensen zullen zijn, of een nieuw team. 2ehands was niet beschikbaar voor commentaar.

Volgens het Belgische Centrum voor Informatie over de Media zijn de website 2dehands.be en 2ememain.be de grootste online 'Marktplaatsen' van België. Met maar liefst 5,5 miljoen unieke bezoekers per maand staat 2dehands.be in de top 5 van meest bezochte websites van het land met een marktaandeel van 55 procent.

Gerelateerde nieuwsberichten

15/11/2012 Vernieuwde Marktplaats online
29/05/2012 T-Mobile blokt The Pirate Bay niet op mobiel

 

Er zijn geen reacties op 'Ebay koopt 2ehandsbe'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.