Google past privacy policy aan

Toegevoegd door B a s, 15 jaar geleden

Google past privacy policy aanGoogle heeft aan gebruikers van hun services bekend gemaakt, anders om te gaan met hun privacy gevoelige informatie. De nieuwe privacy policy moet de meer dan 60 eerder bestaande gaan vervangen. De nieuwe privacy policy zal voor alle producten en diensten van Google gelden, is korter en gemakkelijker om te lezen.

Google geeft aan dat de nieuwe privacy policy, die op 1 maart 2012 van kracht wordt, erg belangrijk is. Deze omschrijft de veranderingen die zullen plaatsvinden omtrent de privacy gevoelige gegevens van Google gebruikers. Omdat een privacy policy niet erg populair is om te lezen, hopen zij dat hun gebruikers dit nu wel gaan doen. Dit willen ze bereiken met één privacy policy voor alle diensten, welke gemakkelijk is om te lezen, weinig juridische woorden bevat en kort is.Diensten als Google, Gmail, YouTube en Google Calandar worden samengebundeld tot één. Je Google account wordt als één account gezien en de gegevens die je invoert in één van de diensten worden nog beter gecombineerd.

Zo geven zij het voorbeeld je te kunnen herinneren aan een meeting waarvoor je misschien te laat zult komen aan de hand van Google Calandar, je locatie en locale verkeersinformatie.

Gerelateerde nieuwsberichten

02/01/2024 Onderzoekers ontdekken mogelijkheid om Google-accounts te kapen
22/04/2023 Google ontwikkelt nieuwe zoekmachine die gebruik maakt van A.I.
18/10/2022 Vijf grote mediabedrijven doen onderzoek naar 'datakluis'

 

Er zijn geen reacties op 'Google past privacy policy aan'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.