Twitter komt met zoekoptie voor Firefox

Toegevoegd door Bram Boos, 15 jaar geleden

Twitter komt met zoekoptie voor FirefoxMet de komst van de nieuwe versie van Firefox heeft Twitter een plugin gemaakt. Hiermee bestaat de mogelijkheid om te zoeken op personen en 'hashtags'. Dit heeft twitter bekend gemaakt.

Zo kan bijvoorbeeld direct in de adresbalk op bijvoorbeeld '@PHPhulp' gezocht worden of op de hashtag '#PHPhulp'. Ook komt er na het installeren van de plugin een tabblad bij met het vogeltje van Twitter erop.

Het valt op dat de pagina al op de achtergrond geladen blijkt te zijn omdat Twitter direct verschijnt na het aanklikken. Een aantal features die missen zijn het direct tweeten vanuit de adresbalk zonder extra stappen ook kan er helaas niet gezocht worden naar de (huidige) trending topics en er is niet te zien hoeveel berichten er geplaatst zijn sinds de laatste check in de titel van Twitter.

Al met al een leuke toevoeging voor FireFox ook al zal het waarschijnlijk weinig gebruikt worden. Meer informatie over deze plugin is te vinden op deze pagina.

Afbeelding

Gerelateerde nieuwsberichten

13/09/2023 Lek aangetroffen in WebP-functionaliteit
11/05/2023 23-jarige Twitter-hacker bekent schuld
07/05/2023 Twitter bevestigt beveiligingslek bij Circle-tweets.

 

Er zijn geen reacties op 'Twitter komt met zoekoptie voor firefox'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.