PHP 4 zonder stress

Toegevoegd door , 27 jaar geleden, 3.262x bekeken

PHP 4 zonder stressU kent nog niets van PHP maar wilt dynamische websites programmeren? U wilt snel resultaten, weinig stress en plezier in het werk? Dan hebt u dit boek nodig!

Als het op het internet om dynamische websites gaat, als u bijvoorbeeld een webwinkel wilt bouwen of actuele informatie wilt aanbieden, kunt u niet meer voorbij aan PHP.
Om PHP te leren volstaat het dat u enige basiskennis van HTML hebt. En vrees niet, dit is geen moeilijk en saai programmeerboek! De basisbeginselen van de scripttaal en haar toepassingen worden hier op een amusante en luchtige manier gepresenteerd.

Aan de hand van kleine maar praktische voorbeeldprojecten leert u hoe het samenspel tussen PHP 4, de database MySQL en de webserver Apache precies werkt. Gegevenstypen, variabelen, het automatisch beantwoorden van e-mail, het besturen en verwerken van formulieren – alles wordt duidelijk uitgelegd.

Met de gratis software die in dit boek wordt beschreven en de codevoorbeelden die u vindt op onze website kunt u direct aan de slag gaan en het geleerde in de praktijk brengen! Let op: in dit boek wordt enige basiskennis van HTML verondersteld.

Details:

Titel:PHP 4 zonder stress
ISBN:-
Auteurs:Franke, J.
Taal:Nederlands

Er zijn geen reacties op 'Php 4 zonder stress'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

  • Geen tags toegevoegd.

PHP boek opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.