PHP en MySQL in de praktijk

Toegevoegd door , 23 jaar geleden, 4.148x bekeken

PHP en MySQL in de praktijkU wilt uw eigen dynamische website maken of onderhouden? De populaire open sourceprogramma’s PHP en MySQL vormen dan een ideale combinatie waarmee u voordelig krachtige websites kunt bouwen. Met behulp van dit boek leert u hoe u toepassingen schrijft in PHP 5 en MySQL. Naast een grondige bespreking van de bouwstenen van PHP en MySQL is er ook ruimschoots aandacht voor formulieren, e-mail, afbeeldingen, beveiliging en Apache. Er zijn enkele praktische voorbeelden opgenomen, zoals een interactieve database, een online winkel met winkelwagen en een handige kalenderfunctie. Daarnaast vindt u in dit boek een gedegen inleiding in de syntaxis van PHP, SQL en MySQL. Het schrijven van nette, onderhoudbare code krijgt hierbij veel aandacht. Bij dit boek hoort een website waar u alle broncode uit het boek kunt downloaden. Bovendien vindt u hier twee extra hoofdstukken waarin nog enkele aansprekende voorbeeldtoepassingen worden uitgewerkt.

Jan Croonen is al jaren actief als auteur en docent programmeertalen. Eerder schreef hij onder andere boeken en syllabi over Java, JavaScript en ASP.NET. Zelf ooit opgeleid tot COBOL-programmeur, heeft hij zich later gespecialiseerd in objectgeoriënteerde talen als C++, Java en VB.NET. Daarnaast houdt hij zich bezig met open source en de ontwikkeling van databasegestuurde websites.

Goed boek! Duidelijk uitleg, alleen mag er van mij wat dieper op worden ingegaan. Maar daar zijn de duurdere boeken voor natuurlijk :P

Details:

Titel:PHP en MySQL in de praktijk
ISBN:-
Auteurs:Jan Croonen
Taal:Nederlands

Er zijn geen reacties op 'Php en mysql in de praktijk'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

  • Geen tags toegevoegd.

PHP boek opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.