1 keer een teken maar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

ColdDoT

ColdDoT

04/01/2006 19:56:00
Quote Anchor link
Hallo

ik wil graag bij een replace dat er na de 1x " gevonden te hebben dan de
</span> neer te zetten

met deze code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$out
= "// loletjes 1\" lal 2\"3\"4\"";
$out2 = preg_replace('/\/\/(.*)["]{1}/','<span style="color: #9C9A9C">//\\1</span>',$out);
/*output <span style="color: #9C9A9C">
// loletjes 1"</span> lal 2"3"4"
*/

?>


Wie kan mij helpen
(uiteindelijk worden alle " een <br/>)
Gewijzigd op 04/01/2006 19:57:00 door ColdDoT
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 11:25:39
 
ColdDoT

ColdDoT

04/01/2006 20:04:00
Quote Anchor link
Bump
 
ColdDoT

ColdDoT

04/01/2006 20:09:00
Quote Anchor link
Oplossing:
$out = preg_replace('/\/\/(.*?)(<br\/>)/','<span style="color: #9C9A9C">//$1</span>$2',$out);
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

04/01/2006 20:23:00
Quote Anchor link
Na 8 minuten een bump, 5 minuten later een oplossing...

Waar is het nut van dit topic?

Edit: Typo
Gewijzigd op 04/01/2006 20:23:00 door Willem Jan Z
 

04/01/2006 20:37:00
Quote Anchor link
Begin langzamerhand wel gek te worden.
Iedereen denk dat ie zomaar gratis mag spammen, dubbelposten, of tripleposten zonder gestraft te worden.

Dat mag ook. :(
 
ColdDoT

ColdDoT

04/01/2006 20:39:00
Quote Anchor link
Um wat voor soort is de mijne dan ?

En btw kwam er opeens zomaar achter
 

04/01/2006 20:41:00
Quote Anchor link
Dat van jou is een triplepost en spam. Maar dat is het bijna al automatisch als je meer dan twee posts achter el;kaar post.
 
ColdDoT

ColdDoT

04/01/2006 20:42:00
Quote Anchor link
KAn je ff uitleggen warom spam?

Dan doe ik het voortaan niet meer doen.
Gewijzigd op 04/01/2006 20:43:00 door ColdDoT
 

04/01/2006 20:46:00
Quote Anchor link
Omdat je drie post achter elkaar in één uur doet.
Drie posts achter elkaar kan wel in 5 dagen.
Dat is ook de reden dat er een editknopjeAfbeelding is.

Altijd een editknopje gebruiken!
 
Hipska BE

Hipska BE

04/01/2006 21:31:00
Quote Anchor link
ja, enkel sebastiaan mag met zen avatar reclame maken voor spam
 
ColdDoT

ColdDoT

04/01/2006 21:33:00
Quote Anchor link
Okee
Srry zal voortaan editen enz.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

04/01/2006 21:35:00
Quote Anchor link
Hahaha, en eigenlijk mag dat zelfs weer niet.. net zoals ze op tv in series geen reclame mogen maken voor artikelen. (zogenaamde sluikreclame) Maar goed.. :P Gaat niet echt over het topic he :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.