1 opdracht per regel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

20/03/2014 19:22:17
Quote Anchor link
Die query's schrijf je waarschijnlijk niet in PHP, nietwaar?
Nee in kladblok, en dan kopieer ik ze over naar Netbeans .... geloof je het?

Wat ik bedoelde met mijn vraag is:
Is het letterlijk één regel of is het één opdrachtregel (i.e tot aan ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 01:23:50
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

20/03/2014 19:33:23
Quote Anchor link
Wat is dan nog de definitie van één regel?

PSR-2 gaat uit van LF, maar je wilt zo'n ding niet in Kladblok openen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/03/2014 19:37:09
Quote Anchor link
@Ger... ik had het over 1 opdracht per regel. Op de eerste regel een str_replace, op de volgende regel een explode en op de laatste een return. Dus 1 "opdracht" per regel, en niet zowel de str-replace, explode en return allemaal op 1 regel (achter elkaar).
 
Wouter J

Wouter J

20/03/2014 22:37:01
Quote Anchor link
maar wat ger bedoelt, is dit ook 1 regel?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
return !empty($_SERVER['HTTP_ACCEPT_ENCODING'])
    ?
explode(
          ',',
          str_replace([' ', ';'], ['', ','], $_SERVER['HTTP_ACCEPT_ENCODING'])
      )
    : [];

?>
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/03/2014 22:43:54
Quote Anchor link
>> maar wat ger bedoelt, is dit ook 1 regel?

"Vroeger" zou ik zoiets op 1 regel knallen. Nu zou ik zeggen dat je dit beter kunt verspreiden over meerdere regels met slecht 1 "opdracht" per regel. Dus dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if (empty($_SERVER['HTTP_ACCEPT_ENCODING']) return [];
$encoding = str_replace([' ', ';'], ['', ','], $_SERVER['HTTP_ACCEPT_ENCODING']);
$encoding = explode(',', encoding);
return $encoding;
?>
 
Wouter J

Wouter J

20/03/2014 22:46:52
Quote Anchor link
Je begrijpt dat je nog steeds geen antwoord geeft? Bij de vraag hoort een "ja" of "nee" antwoord, geen "Vroeger, toen ik nog in het hoekhuis in lutjebroek woonde, ..." :)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/03/2014 23:49:31
Quote Anchor link
In dat geval "nee".
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.