2 scripts ben ik kwijt help

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

ColdDoT

ColdDoT

01/01/2006 19:49:00
Quote Anchor link
Fijn nieuw jaar allemaal

ik zoek 2 scripts die ik alle 2 al ben tegen gekomen maar kwijt ben geraakt en niet meer kan vinden

1- Op winows en linux zip of rar of tar enz. kunnen uitpakken en inpakken.

2 met php een html pagina encode( en ook aljeblieft javascript) ik heb het super druk met een agenda system. moet af aan het eind van vakantie dus.... heb al paar uur gezocht maar niet gevonden.

Wie kan mij helpen
:D
EDIT//
Even iets heel anders warom hebben ze hier geen leuke emoticons? is niet zo moeilijk te maken preg_replace :D met <img heb nog wel liggen ergens :D <-- is tog leuker als plaatje is
Gewijzigd op 01/01/2006 19:50:00 door ColdDoT
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 02:15:29
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/01/2006 19:57:00
Quote Anchor link
Over de emoticons: ik spreek even voor mezelf, maar van mij hoeft dat niet. Het is nu al moeilijk genoeg om te begrijpen wat veel posters bedoelen als ze een probleem hebben. MSN achtige namen en berichten zijn imho niet bevorderlijk voor de duidelijkheid.
 

01/01/2006 19:57:00
Quote Anchor link
Encoden? Zodat niemand de broncode kan lezen?
Waarom wil je dat? De meeste browsers ondersteunen die troep niet eens.
 
ColdDoT

ColdDoT

01/01/2006 20:03:00
Quote Anchor link
Ik heb systeem gemaakt waar je een hele site kan maken online

Daar heb ik HEEEEEEL veel tijd en slapelozen nachten inzitten en vooral heel veel K*T moeilijken javascripten inzitten dus zou makelijk zijn als je die niet kan lezen of in iedergeval niet voor noobs :P

Snap je

@Jan Koehoorn
OK daar heb je volkomen gelijk in maar ik gebruik msn helemaal niet veel maar vind wel grapig van die emoticons.
Maar na dat je dat verteld hebt snap ik wat je bedoeld en warom ze het hier denk ik laten
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

01/01/2006 20:07:00
Quote Anchor link
Die systemen heb je waarschijnlijk gemaakt met behulp van kennis die je via het internet of boeken vergaard heb.

Ik heb mijn kennis vergaard via phphulp, php.net, boeken etc. Ik doe wat terug door mijn systemen weer beschikbaar te stellen zodat andere ervan kunnen leren. Ookal betekend dat... dat andere mijn systeem kunnen verkopen voor honderden euro's.

Alles daarna voor jezelf houden is zielig, het internet is één grote vergaarbak van informatie wat voor iedereen toegankelijk moet zijn.

En dat we hier geen smilies hebben vind ik alleen maar prettig. Anders krijg je van die mensen die denken problemen te kunnen oplossen met een simpele smilie.
 
ColdDoT

ColdDoT

01/01/2006 20:11:00
Quote Anchor link
Ok ik post ook heel veel scripts op allemaal sites maar ik vind dat je ook wel iets voor je zelf mag houden. en die javascripts die ik er in heb zitten

Heb ik ook heel veel informatie zelf gevonden door try and error.

En die smilies ok je hebt me overtuigt

Maar ff ontopic wie heeft er een script die zip kan inpakken en uitpakken op windows en linux
Gewijzigd op 01/01/2006 20:12:00 door ColdDoT
 
Vdleije .

vdleije .

01/01/2006 20:11:00
Quote Anchor link
De reden dat er geen eoticons gebruikt worden is, dat de php codes dan niet goed doorgevoerd worden:

$blabla8 = "436";
echo ($blabla8);

8) is smily met bril ;)
Gewijzigd op 01/01/2006 20:12:00 door vdleije .
 

06/01/2006 22:01:00
Quote Anchor link
nou dan konden ze ook gwoon enkel smiliesstringreplace doen als het niet tussen 'code' of van die dingen staat he !
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.