9 random geen hetzelfde

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Raymond Oomen

Raymond Oomen

30/07/2008 16:22:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig om een script te schrijven voor poker, nou moeten er 9 random kaarten op tafel komen en geen daarvan mag hetzelfde zijn weet iemand hoe ik dit makkelijk op kan lossen zonder dat ik dat voor 52 kaarten apart moet doen??
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 23:46:10
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

30/07/2008 16:28:00
Quote Anchor link
Een array met mogelijke kaarten maken, en dan daar uit halen en vervolgens die index verwijderen.

.. of je maakt 2 arrays.. beschikbareKaarten en getrokkenKaarten.
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

30/07/2008 16:31:00
Quote Anchor link
kan je een voorbeeldje geven arrays zijn nieuw voor me
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

30/07/2008 16:49:00
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

30/07/2008 16:52:00
Quote Anchor link
heb je niet een voorbeeldje van wat jij zei:

.. of je maakt 2 arrays.. beschikbareKaarten en getrokkenKaarten.

want ik kan daar niet uit opmaken hoe je dat kan maken
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2008 16:53:00
Quote Anchor link
Array met 52 kaarten. Pak er 9 random uit.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$kaarten
= range(1, 52);
shuffle($kaarten);
for($i=0; $i<9; $i++)
{

    echo $kaarten[$i] . '<br/>';;
}

?>
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

30/07/2008 16:57:00
Quote Anchor link
bedankt maar ik heb dus iedere kaart in een variabele, werkt het dan ook??
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2008 16:59:00
Quote Anchor link
Nee, dat lijkt mij niet. Waarom elke kaart apart in een $var?
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

30/07/2008 17:01:00
Quote Anchor link
aan die variabele is een afbeelding gelinkt en een andere manier wist ik niet
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

30/07/2008 17:03:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?
$index
= 0;
$getallen = array( rand(1,9) );
while($index < 8)
  {

    $nieuw_getal = rand(1,9) ;
    $getal_al_aanwezig = 0;
    foreach( $getallen as $getal )
      {

        if ($nieuw_getal == $getal)
          $getal_al_aanwezig = 1;
      }

    if ($getal_al_aanwezig == 0)
      {

        $index++;
        $getallen[$index] = $nieuw_getal;
      }
  }



foreach( $getallen as $getal )
  echo '<li>'. $getal .'</li>';
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2008 17:04:00
Quote Anchor link
Je afbeeldingen nummeren van 1 t/m 52 en dan heb je zo plaatjes.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$kaarten
= range(1, 52);
shuffle($kaarten);
for($i=0; $i<9; $i++)
{

    echo '<img src="' . $kaarten[$i] . '.jpg"/><br/>';;
}

?>
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

30/07/2008 17:06:00
Quote Anchor link
is het mogelijk om met jou script(emmanuel delay) de variabele $getal te gebruiken voor de kaarten dus ik heb bijvoorbeeld de variabele $10 en dat die geechoed wordt??

Quote:
edit:
Op welke manier moet ik ze nummeren in de bestandsnaam ofzo?? of ook in variabele??
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond Oomen
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

30/07/2008 17:31:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo '<img src="'. $getallen[0] .'.jpg" />';
?>


Nu, aangezien de functie shuffle bestaat, kan je beter die gebruiken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

30/07/2008 17:35:00
Quote Anchor link
maar waar moet ik dan aangeven welke afbeelding welk nummer heeft??
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

30/07/2008 17:38:00
Quote Anchor link
BV. image 1 noen me 1.jpg. image 2 noem je 2.jpg, ...
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

30/07/2008 17:39:00
Quote Anchor link
maar moet dat dan in variabele staan of niet??
 
Robert Deiman

Robert Deiman

30/07/2008 17:45:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/scripts/11/1389/

Of ga hier eens in neuzen, staat genoeg commentaar in om je op weg te helpen.
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

30/07/2008 17:55:00
Quote Anchor link
kloppen de variabele zo??:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$kaarten
[49] = 'kaarten/vrouweruiten.png'
    $kaarten[50] = 'kaarten/vrouwklaver.png'
    $kaarten[51] = 'kaarten/vrouwschoppe.png'
    $kaarten[52] = 'kaarten/vrouwharten.png'
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond Oomen
 
Douwe

Douwe

30/07/2008 18:00:00
Quote Anchor link
Jup :)
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

30/07/2008 18:04:00
Quote Anchor link
want mijn pagina wordt niet weergegeven :S
 
PHP Newbie

PHP Newbie

30/07/2008 18:27:00
Quote Anchor link
; achter regel 2,3,4 & 5
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.