<a href naar popup inclusief id>

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

David M

David M

23/09/2012 15:42:29
Quote Anchor link
Hi is het volgende mogelijk?

Ik stuur een (JQuery) popup aan met:

a: < a href="#dialog" name="naam">popup</a>

Tegelijkertijd zou ik mee willen sturen:

b: < a href="index.php?page=menu&menu_id=$record["menu_id"]>knop</a>

Dus kan ik a met b combineren?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 17:40:45
 
Eddy E

Eddy E

23/09/2012 15:43:42
Quote Anchor link
Je zou in je popup die link kunnen openen.
Of wellicht net zo makkelijk: gewoon met jQuery in hetzelfde script een AJAX-request kunnen doen naar dat adres.
 
David M

David M

23/09/2012 15:49:05
Quote Anchor link
Hi Eddy: Over het eerste, (want dat tweede gaat boven mijn petje) als ik dan in de popup zit, hoe krijg ik de get variabele dan in de popup?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.