achtergrond laten door lopen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »
Alexander Kraan

Alexander Kraan

18/07/2010 15:54:04
Quote Anchor link
Is het mogelijk om de achtergrond te laten doorlopen tot de footer bij left col en right col het logo div heb ik hand matig door getrokken zie voorbeeld http://www.ttvyerseke.nl/test/test11/index.html

wat moet ik in de css of html code veranderen?

css code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
/* CSS layout */
body {
    margin: 0;
    padding: 0;
}
#top_nav {
background-color: #99CCFF;    
}

#masthead {
    min-width: 600px;
}

#logo {
    float: left;
    width: 16px;
    Background-color: #003399;
    background-repeat: repeat-y;
    overflow:hidden;

}

#header {
    margin-left:16px;
    background-color: #99CCFF;
    font-family: "Times New Roman", Times, serif;
    font-size: 36pt;
    color: #0000FF;

}

#container {
    clear: both;
    min-width: 600px;
}

#left_col {
    width: 30px;
    float: left;
    background-color: #003399;
    background-repeat: repeat-y;
    overflow:hidden;
}

#right_col {
    float: right;
    width: 200px;
    width: 200px;
    float: right;
    background-color: #0000FF;
    background-repeat: repeat;
    color: #FFFFFF;
    font-family: "Times New Roman", Times, serif;
    font-size: 10pt;

}

#page_content {
    margin-left: 30px;
    margin-right: 200px;
    background-color: #99CCFF;
    background-repeat: repeat;
    font-family: "Times New Roman", Times, serif;
    font-size: 12pt;
    color: #0000FF;
}

#footer {
    clear: both;
    background-color: #6699FF;
}

html code

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html dir="ltr" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>
<title>Untitled 1</title>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<link href="layout.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>

<body>

<div id="masthead">
<div id="top_nav">
    </div>
    <div id="logo" style="width: 16px; height: 55px">
        <img height="16" src="../../ttvyerseke.png" width="16" /></div>
    <div id="header">
        TTVYerseke</div>
</div>
<div id="container">
    <div id="left_col">
        left<br />
        col</div>
    <div id="right_col">
        tekst</div>
    <div id="page_content">
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
    </div>
</div>
<div id="footer">
    kk</div>

</body>

</html>


Gebruik code-tags voor het overzichtelijk weergeven van je code[/modedit]
Gewijzigd op 18/07/2010 17:09:47 door Joren de Wit
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 21:53:55
 
Victor Php

Victor Php

18/07/2010 16:09:21
Quote Anchor link
Geef de body een kleur..
En zoveel <br /> is nutteloos.
Zoek liever op een goede footer tutorial.
 
Marco  -

marco -

18/07/2010 16:52:14
Quote Anchor link
epic fail

Dit soort reacties voegt niets toe. Als je niets nuttigs te melden hebt, post dan niets![/modedit]
Gewijzigd op 18/07/2010 17:08:49 door Joren de Wit
 
P Lekensteyn

P Lekensteyn

18/07/2010 20:56:57
Quote Anchor link
Hee, kom je niet van Antagonist vandaan?
Ik had je toch verteld hoe je dat moest doen?

Verander bij de container position:relative.
Bij de balken links en rechts: position:absolute;top:0;bottom:0
 
Alexander Kraan

Alexander Kraan

22/07/2010 22:56:52
Quote Anchor link
ik heb nu deze code alleen het werkt nog niet


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
/* CSS layout */
body {
    margin: 0;
    padding: 0;
    background-color: #99CCFF;
}
#top_nav {
background-color: #99CCFF;    
}

#masthead {
    min-width: 600px;
}

#logo {
    float: left;
    width: 16px;
    Background-color: #003399;
    background-repeat: repeat-y;
    overflow:hidden;

}

#header {
    margin-left:16px;
    background-color: #99CCFF;
    font-family: "Times New Roman", Times, serif;
    font-size: 36pt;
    color: #0000FF;

}

#container {
    clear: both;
    min-width: 600px;
    position: relative;
}
#left_col {
    width: 30px;
    float: left;
    background-color: #003399;
    background-repeat: repeat-y;
    overflow: hidden;
    top: 0px;
    position: absolute;
    bottom: 0px;
}
#right_col {
    width: 200px;
    float: right;
    background-color: #0000FF;
    background-repeat: repeat;
    color: #FFFFFF;
    font-family: "Times New Roman", Times, serif;
    font-size: 10pt;
    position: absolute;
    top: 0px;
    bottom: 0px;
}

#page_content {
    margin-left: 30px;
    margin-right: 200px;
    background-color: #99CCFF;
    background-repeat: repeat;
    font-family: "Times New Roman", Times, serif;
    font-size: 12pt;
    color: #0000FF;
}

#footer {
    clear: both;
    background-color: #6699FF;
}
 
Michael Beers

Michael Beers

22/07/2010 23:46:20
Quote Anchor link
Ik snap niet wat je bedoelt maar ik doe een poging voor je omdat ik denk dat ik weet wat je wilt...

JE HTML
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
        <title>TITLE</title>
    </head>
    <body>
        <div id="wrapper">
        
            HIER AL JE CONTENT PLAATSEN ENZ.
            HIER AL JE CONTENT PLAATSEN ENZ.
            HIER AL JE CONTENT PLAATSEN ENZ.
            HIER AL JE CONTENT PLAATSEN ENZ.
            HIER AL JE CONTENT PLAATSEN
        
            <div id="push"></div>
        </div>
        <div id="footer">

        </div>
    </body>

</html>


JE CSS
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
/*
** RESETS
** Hierbij haal ik de padding,margins weg zorg ik dat de html/body container schermvullend is!
*/
html,body
{
    height:        100%;
    width:        100%;
}

body
{
    margin:        0;
    padding:    0;
}

/*
** Dit is de wrapper hier komt alle content in :)
** De margin zorgt er in dit geval voor dat de wrapper altijd gecentreerd staat in het beeld
** De min waarde in de margin haalt de footer weer naar boven :)
*/
#wrapper
{
    margin:        0 auto -116px; /*Waardes van de footer meenemen! heb je dus een top van 16px moet je deze ook aftrekken*/
    min-height:    100%;
    width:        100%;
    height:        auto !important; /* !important zorgt ervoor dat een element voorang krijgt! */
    background:    #FF0000;
}

/*
** Dit zorgt ervoor dat de content niet onder de footer gaat :)
** Deze moet gelijk zijn aan de footer hoogte
*/
#push
{
    position:    relative;
    min-height:    100px;
    height:        100px;
}

/*
** Dit is de footer deze blijft nu altijd aan de onderkant van je scherm plakken
*/
#footer
{
    position:    relative;
    clear:        both;
    bottom:        0px;
    top:        16px; /*Top waarde van de wrapper*/
    height:        100px; /*Hoogte van de footer conclusie van de wrapper: 100 + 16 = 116 dus de min waarde word 116*/
    width:        100%; /*Zorgt dat de footer over de hele lengte gaat*/
    background:    #00FF00;
}


Edit
Verder zou ik nooit een Times als font gebruiken :)
Reden waarom: Wiki link
Gewijzigd op 22/07/2010 23:52:47 door Michael Beers
 
Alexander Kraan

Alexander Kraan

24/07/2010 18:07:50
Quote Anchor link
het is de bedoeling dat het er zo komt uit te zien http://www.ttvyerseke.nl/test/test13/index.html en dat de linker en rechter div de achtergrond automatische door lopen met de content div tot de footer zie voorbeeld
Gewijzigd op 24/07/2010 18:14:46 door Alexander Kraan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.