Achtervoegsel bij file_get_contents

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

AstroVersum

AstroVersum

13/08/2007 16:23:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben nog steeds bezig met een script waar ik de heletijd vastloopt. Ik wil dat er in de url van file get contents .html wordt toegevoegd. Dit lukt me niet.

Dus als ik de pagina: pagina.php?id=news oproep, dan moet het script het bestand news.php ophalen. Als ik gewoon .html achter die get_id zet, krijg ik een foutmelding.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door AstroVersum
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 07:01:36
 
Dizzy

Dizzy

13/08/2007 16:29:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
if (isset ($_GET['id'])) {
    $text = file_get_contents ('http://www.***.nl/' . $_GET['id'].'.html');
}

?>
 
AstroVersum

AstroVersum

13/08/2007 16:40:00
Quote Anchor link
Aha, ik had een punt niet na dat ['id'] en voor dit probleem heb ik een half uur gezocht. Bedankt!
 
AstroVersum

AstroVersum

14/08/2007 08:50:00
Quote Anchor link
Als er nu geen id wordt meegegeven in de url krijg ik een witte pagina. Is het mogelijk om het zodanig te bewerken dat als je geen id meegeeft bijvoorbeeld index.html weergeeft?
 
- wes  -

- wes -

14/08/2007 08:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?

if (isset($_GET['id']) && !empty($_GET['id']))
{

 // rest
}

?>
 
AstroVersum

AstroVersum

14/08/2007 09:09:00
Quote Anchor link
@wes het werkt niet. (Ook als ik id van empty verander)
 
- wes  -

- wes -

14/08/2007 09:14:00
Quote Anchor link
het werkt prima . je past het alleen verkeerd toe, wat ik niet kan zien omdat je alleen klaagt dat het niet werkt in plaats van je code te posten zodat ik het kan debuggen


comprendre?
 
AstroVersum

AstroVersum

14/08/2007 09:16:00
Quote Anchor link
Oui, je comprendre ;)

Bij jouw extra toevoegsel krijg ik ook een witte pagina
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door AstroVersum
 
- wes  -

- wes -

14/08/2007 09:19:00
Quote Anchor link
doe maar eens

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?

if (isset($_GET['id']) && !empty($_GET['id']))
{

    $text = file_get_contents ('http://www.***.nl/' . $_GET['id'].'.html');
}

else
{
    $text = 'paarse wortels met yoghurt';
}


echo $text;
?>


dan zie je wel wat ik bedoel.
 
AstroVersum

AstroVersum

14/08/2007 09:25:00
Quote Anchor link
Yep, nu zie ik het :)
Ik heb het vertaaldinges er weer bijgevoegd en het werkt! Toppie!
Vandaag is dat zooi af en morgen is er een nieuwe site! (met hulp van jullie)
 
- wes  -

- wes -

14/08/2007 09:34:00
Quote Anchor link
nenenene

geen zooi

mooie keurige schone perfecte code ;)
 
Manaus

Manaus

14/08/2007 09:42:00
Quote Anchor link
AstroVersum schreef op 14.08.2007 09:16:
Oui, je comprendre ;)

Bij jouw extra toevoegsel krijg ik ook een witte pagina

Code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?

if (isset($_GET['id']) && !empty($_GET['id'])){
    $text = file_get_contents ('http://www.***.nl/' . $_GET['id'].'.html');
}


$vertaal = array(
    'netherlands' => 'nederland',
);


foreach($vertaal as $key => $value)
{

    $text = preg_replace('|('.$key.')|i', '' . $value . '',$text);
}


echo $text;
?>


Het is Je Comprends, tu comprends, il comprend, nous comprenos, vous comprenez, ils comprennent.
Verleden tijd: J'ai compris dacht ik:P
 
- wes  -

- wes -

14/08/2007 09:47:00
Quote Anchor link
en het is LA mierenneuken
 
Johan

Johan

14/08/2007 09:50:00
Quote Anchor link
manaus schreef op 14.08.2007 09:42:
AstroVersum schreef op 14.08.2007 09:16:
Het is Je Comprends, tu comprends, il comprend, nous comprenos, vous comprenez, ils comprennent.
Verleden tijd: J'ai compris dacht ik:P


Jeeejj bedankt dat je me weer terug laat denken aan die heerlijke frans tijd.. met geweldige leraren die t nooit zo heel erg op deze Johan hadden.... -.-

^^
 
AstroVersum

AstroVersum

14/08/2007 09:51:00
Quote Anchor link
Het is nog vakantie he, dus spelfout maakt niets uit :P
 
- wes  -

- wes -

14/08/2007 09:53:00
Quote Anchor link
nah, pas vrijdag heb ik vakantie, als ieeeeeeedereen weer moet werken en naar school moet :)
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

14/08/2007 09:54:00
Quote Anchor link
les garçons garçons bol sur enfin si tu parles français ne fais pas du bien donc et aucun demi-français
 
- wes  -

- wes -

14/08/2007 09:57:00
Quote Anchor link
tu es fous! das alles wat is blijven hangen, en prima in frankrijk te gebruiken in welke situatie dan ook :)))
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

14/08/2007 09:59:00
Quote Anchor link
haha :P ik ken frans en frans kent mij :P ga nu 15 jaar naar france toe word er gek van
 
GaMer B

GaMer B

14/08/2007 10:27:00
Quote Anchor link
Bekendste zin (denk ik): Je ne comprends pas.... Enne: Je suis mort!
 
Vincent -

vincent -

14/08/2007 10:52:00
Quote Anchor link
pffff
op dit moment ben ik blij dat ik geen frans meer heb =)
was wel altijd lekker, steeds even lekker uurtje bijslapen =P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.