Admin Panel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »
Jw

Jw

14/03/2008 18:08:00
Quote Anchor link
Hallo.
Ik heb een goedwerkend loginsysteem met cookies.
Maar ik zou er graag een admin panel bij willen maken.
Dat je als je ingelogd bent doorgestuurd word naar admin.php en dat daar iets van: if $_COOKIE['user']='omehenk' moet komen te staan.
Heeft iemand hier uitleg of een script voor?
p.s. als je registreerd bent, moet er wel automatisch een admin panel voor je gemaakt worden.

Hier is de
login.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
<?php

/*
Inlog- & registratiescript door Erwin © 2005 -> www.html-site.nl
Voor uitgebreide uitleg, tips, uitbreidingen of hulp met dit script
en het complete downloadbare zip-bestand kun je kijken op http://www.html-site.nl/
*/


// sql connectie includen

include('contactdb.php');

// waar moet de bezoeker heengestuurd worden nadat hij/zij succesvol ingelogd is ?
$redirect_pagina = "pagina.php"; ?>


<html>
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="stylelogin.css" />
</head>
</html>

<?php
if ($_GET['actie'] == 'inloggen') {
// als inlogformulier is verstuurd

    $sql = "SELECT * FROM members WHERE inlognaam='".$_POST['inlognaam']."'";
    $resultaat = mysql_query($sql) OR die ("Kon geen verbinding maken met MySQL");
    $aantal = mysql_num_rows($resultaat);
    if ($aantal == '0') {
    // als er geen resultaat is gevonden
        echo "Het door u ingevulde inlognaam bestaat niet. Klik <a href=\"".$_SERVER['PHP_SELF']."\">hier</a> om het nogmaals te proberen.";
    }
else {
    $login = mysql_fetch_object($resultaat);
    $login->passwoord;
    $login->inlognaam;
        if($_POST['passwoord'] == $login->passwoord) {
        // als gegevens kloppen met gegevens uit database, cookies setten en doorsturen!
                setcookie("inlognaam", $_POST['inlognaam'], time() + 60*60); // cookie blijft 60 keer 60 seconden bestaan
                setcookie("passwoord", $_POST['wachtwoord'], time() + 60*60);
            echo "U bent succesvol ingelogd, een moment.. <META HTTP-EQUIV=\"REFRESH\" CONTENT=\"2; URL=".$redirect_pagina."\">";
        }
else {
            echo "Uw inloggegevens kloppen niet, klik <a href=\"".$_SERVER['PHP_SELF']."\">hier</a> om nogmaals te proberen.";
        }
    }
}
else if ($_GET['actie'] == 'registreren') {
// als men zich wil registreren
    if ($_GET['versturen'] == 'ja') {
    // als formulier reeds is verstuurd
            if (empty($_POST['inlognaam'])) {
                echo "Je hebt geen inlognaam ingevuld, <a href=\"".$_SERVER['PHP_SELF']."?actie=registreren\">Probeer nogmaals</a>.";
            }
else if (empty($_POST['passwoord'])) {
                echo "Je hebt geen passwoord ingevuld, <a href=\"".$_SERVER['PHP_SELF']."?actie=registreren\">Probeer nogmaals</a>.";
            }
else if (empty($_POST['passwoord_controle'])) {
                echo "Je moet ter controle ook het controleveld voor het passwoord invullen, <a href=\"".$_SERVER['PHP_SELF']."?actie=registreren\">Probeer nogmaals</a>.";
            }
else {
                if ($_POST['passwoord'] != $_POST['passwoord_controle']) {
                    echo "De ingevoerde passwoorden kwamen niet overeen, <a href=\"".$_SERVER['PHP_SELF']."?actie=registreren\">Probeer nogmaals</a>.";
                }
else {            
                        $registreer = "INSERT INTO members (inlognaam, passwoord) VALUES ('".$_POST['inlognaam']."', '".$_POST['passwoord']."')";
                        mysql_query($registreer) or die(mysql_error());                
                    echo "Uw gegevens zijn succesvol opgeslagen! Klik <a href=\"".$_SERVER['PHP_SELF']."\">hier</a> om in te kunnen loggen.";        
                }
            }
        }
else {
        // als formulier nog niet is verstuurd, toon registratieformulier
    
            echo "<form action=\"".$_SERVER['PHP_SELF']."?actie=registreren&amp;versturen=ja\" method=\"post\">
            <table>
            <tr><th colspan=\"2\">Registreren</th></tr>
            <tr><td>Inlognaam</td><td><input type=\"text\" name=\"inlognaam\" size=\"15\"></td></tr>
            <tr><td>Password</td><td><input type=\"password\" name=\"passwoord\" size=\"15\"></td></tr>
            <tr><td>Password <small>(controle)</small></td><td><input type=\"password\" name=\"passwoord_controle\" size=\"15\"></td></tr>
            <tr><td></td><td><input type=\"submit\" value=\"Registreer\"></td></tr>
            </table></form>"
;
        }
    
}
else {
// inlogformulier

    echo "<form action=\"".$_SERVER['PHP_SELF']."?actie=inloggen\" method=\"post\">
    <table>
    <tr><th colspan=\"2\">Inloggen</th></tr>
    <tr><td>Inlognaam</td><td><input type=\"text\" name=\"inlognaam\" size=\"15\"></td></tr>
    <tr><td>Password</td><td><input type=\"password\" name=\"passwoord\" size=\"15\"></td></tr>
    <tr><td></td><td><input type=\"submit\" value=\"Inloggen\"></td></tr>
    <tr><td></td><td><a href=\""
.$_SERVER['PHP_SELF']."?actie=registreren\">Registreren</a></td></tr>
    </table></form>"
;
}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 12:06:33
 
Jw

Jw

15/03/2008 19:03:00
Quote Anchor link
EDIT:
AL OPGELOST!
 
Richard de Boer

Richard de Boer

15/03/2008 20:08:00
Quote Anchor link
Hoe dan?
 

15/03/2008 20:40:00
Quote Anchor link
Zie ik goed dat je het wachtwoord zomaar opslaat in een cookie? Dat is dus totaal onveilig. Je moet NOOIT, maar dan ook NOOIT een wachtwoord unencrypted in een cookie zetten.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

16/03/2008 00:14:00
Quote Anchor link
Mathijs schreef op 15.03.2008 20:40:
Zie ik goed dat je het wachtwoord zomaar opslaat in een cookie? Dat is dus totaal onveilig. Je moet NOOIT, maar dan ook NOOIT een wachtwoord unencrypted in een cookie zetten.


Encrypted ook niet, en een username zet je ook niet in een cookie. Het enige wat je eventueel in een cookie zet is een hash zodat iemand ingelogd blijft.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

16/03/2008 09:13:00
Quote Anchor link
Hij zegt toch ook niet dat het encrypted wèl goed is?
 

16/03/2008 11:57:00
Quote Anchor link
Ik bedoelde inderdaad ook niet dat alléén encrypted goed is. Je moet inderdaad altijd een hash gebruiken, en verder geen inloggegevens opslaan.
 
Mike van Dongen

Mike van Dongen

16/03/2008 13:24:00
Quote Anchor link
Wat doet dit eigelijk?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
    $login->passwoord;
    $login->inlognaam;
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.