administratie menu's

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »
Eric vanhoren

eric vanhoren

18/05/2015 23:31:43
Quote Anchor link
Beste allen,
ik ben heel nieuw met de materie en vroeg me af of administratiemenu's " heel veel " kunnen variëren.

Op mijn huidige website heb ik die als onderstaande voorbeelden.

http://tldp.org/HOWTO/PHP-Nuke-HOWTO/backend.html#FIG-ADMIN-PANEL

http://www.raidenmaild.com/httpd-images/manual/img-en/phpbb/eng06.jpg

Gezien ik bezig ben met experimenteren en maar lukraak iets pluk op phpBB 3.0x styles... zou ik dus niet graag achteraf geconfronteerd worden met een paneel waar ik ( alweer :( ) niet mee kan werken.

Het kan een stomme vraag wezen , mijn excuses omtrent mijn onwetendheid.

Grtn Eric
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 04:40:22
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2015 23:40:00
Quote Anchor link
Elk administratiepaneel van elk pakket werkt weer anders en heeft een eigen stijl en een manier om er mee om te gaan.
Gewijzigd op 18/05/2015 23:44:37 door - Ariën -
 
Eric vanhoren

eric vanhoren

18/05/2015 23:45:28
Quote Anchor link
Ik zou graag een gelijkaardig verstaanbaar (voor mij althans) administratiepaneel vinden ?

(tussendoor : die tip om XAMPP is me gelukt op locale pc, als het verder ook zo vlotjes verloopt op de echte server, ben ik in de wolken :) )

Grtn Eric

(edit: ow, onze berichten kruisten mekaar)
Gewijzigd op 18/05/2015 23:47:01 door eric vanhoren
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2015 23:51:37
Quote Anchor link
Administratiepanelen zijn niet echt modulair, je zult je toch echt door de handleidingen moeten worstelen, en ermee experimenteren om ze door te krijgen.

Net als een auto die je koopt van een ander merk, die ook weer een ander ingedeeld dashboard heeft, en een andere boordcomputer.
 

19/05/2015 10:06:35
Quote Anchor link
Wat wel regelmatig terugkomt is dat maar weinigen zelf het wiel willen uitvinden. De meeste mensen maken de GUI na van bekende programma's, zoals het systeempaneel van OSX, Microsoft Office, Chrome, Firefox. Als je het daarop laat lijken is de kans het grootst dat de gebruiker de bediening zal begrijpen, omdat hij/zij het al herkent.

Blijft onverlet dat je wel moet weten wat je aan het instellen bent, omdat je anders catastrofale fouten kunt maken. Om die reden is een inline handleiding ontzettend handig, mijn ervaring is dat in ieder geval nederlandse mannen doorgaans een handleiding pas gaan lezen als het al aan de late kant is. (Voor zover ze überhaupt al een handleiding doornemen..)
 
Eric vanhoren

eric vanhoren

19/05/2015 14:34:32
Quote Anchor link
- Aar - op 18/05/2015 23:51:37:
Net als een auto die je koopt van een ander merk, die ook weer een ander ingedeeld dashboard heeft, en een andere boordcomputer.

Was het maar een wagen ( daar heb ik 25 jaar ervaring in, in alle merken trouwens).

An tje op 19/05/2015 10:06:35:
Om die reden is een inline handleiding ontzettend handig, mijn ervaring is dat in ieder geval nederlandse mannen doorgaans een handleiding pas gaan lezen als het al aan de late kant is. (Voor zover ze überhaupt al een handleiding doornemen..)


Onderschat de 'vrouwelijke nieuwsgierigheid' van een vlaamse huisvader maar niet :)
Nee maar even serieus, ik lees me overal wel in rond waar ik mee start.
Nu, ik start wel van nul, geen basiskennis, maar ik zoek het wel op.

Ik stel de hulp hier enorm op prijs maar ga het forum niet volplakken met futiliteiten.

Maar elke tip blijft welkom.

mvg Eric
 
Eric vanhoren

eric vanhoren

21/06/2015 00:14:22
Quote Anchor link
Hoi , hier ben ik weer.
Intussen ben ik erin geslaagd om het forum om te zetten.
Is er ook maar enige kans dat de php versie waarop het huidige forum nu nog werkt een invloed kan hebben op het nieuwe forum?

Iemand zei dat de php versie me nog wel eens parten zou kunnen spelen ?
Het nieuwe forum werkt op php 5.4 het oude werkt daar niet op maar ik haal nog wel gegevens uit de oude database dus.

Bedankt voor elk antwoord ( hoe cru het ook moge wezen) :)
Grtn Eric
Gewijzigd op 21/06/2015 00:15:38 door eric vanhoren
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

21/06/2015 00:24:38
Quote Anchor link
De PHP versie waarmee je werkt heeft niets te maken met (de versie van) een database.

Php vraagt enkel gegevens op van de database of stuurt nieuwe gegevens naar de database dmv SQL. Ze staan verder volkomen los van elkaar. Lekker je oude bestaande database blijven gebruiken dus.
Gewijzigd op 21/06/2015 00:24:57 door Frank Nietbelangrijk
 
Eric vanhoren

eric vanhoren

21/06/2015 12:34:35
Quote Anchor link
Ik vertrouw op dat advies dus.
Misschien een nog dommere vraag ... op wat heeft de phpversie dan wel een invloed ?

Op public maps etc of zo ?

Geweldig bedankt voor het antwoord en snelle reactie.

Groetend
Gewijzigd op 21/06/2015 12:35:57 door eric vanhoren
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/06/2015 13:07:32
Quote Anchor link
Op alles wat een PHPscript is.
Als je bijvoorbeeld een nieuwe functie gebruikt in een te oude versie, dan zal je een foutmelding krijgen.
 
Eric vanhoren

eric vanhoren

21/06/2015 13:21:02
Quote Anchor link
Dus ik zal het maar effectief weten eens ik alles overzet en mijn hosting vraag om de php 5.3 + squeeze waar het nu op werkt over te zetten op php 5.4

Duimen dus maar, als leek heb ik er weken aan gewerkt

Bedankt voor alle hulp hier op het forum, blijf ik indachtig !

Grtn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/06/2015 13:26:00
Quote Anchor link
PhpBB moet prima op PHP 5.3 en hoger kunnen draaien.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

21/06/2015 13:27:15
Quote Anchor link
Eric vanhoren op 21/06/2015 00:14:22:
Intussen ben ik erin geslaagd om het forum om te zetten.
Is er ook maar enige kans dat de php versie waarop het huidige forum nu nog werkt een invloed kan hebben op het nieuwe forum?

Iemand zei dat de php versie me nog wel eens parten zou kunnen spelen ?
Het nieuwe forum werkt op php 5.4 het oude werkt daar niet op maar ik haal nog wel gegevens uit de oude database dus.

Hier lopen een aantal (heleboel?) zaken door elkaar. Je hebt het over een forum. Is dit een software-module (onderdeel van een groter geheel) of een compleet (op zichzelf staand) pakket?

Dan heb je het over een nieuw forum. Dit is waarschijnlijk een nieuwere versie van hetzelfde "product"?

En dan het laatste stuk, waarbij je aangeeft dat je informatie haalt uit een "oude" database. Houdt dit in dat het nieuwe forum communiceert met de database(tabellen) van het oude forum?

Of is het "nieuwe" forum een upgrade van het oude forum in plaats van een compleet nieuwe installatie? Er is echt heel veel onduidelijk.

Tot slot geef je aan dat er op een of andere manier een verschuiving in de PHP versie is:
- de minimaal vereiste versie voor het forum en/of
- de PHP-versie die je nu actief gebruikt

Zou je eens een beschrijving kunnen geven van de huidige situatie (noem dit A):
- huidige PHP versie
- naam en versie forum-installatie

Vervolgens een beschrijving van de (gewenste) nieuwe situatie (noem dit B):
- mogelijk nieuwe gebruikte PHP versie
- naam en versie van (nieuwe) forum-installatie

En tot slot, hoe je van A naar B denkt te komen. Betreft dit een nieuwe installatie met export/import van je forum-data, een upgrade, een migratie? Zijn de forum-versies compatibel met elkaar of gaat dit niet werken? Ziet de databasestructuur er nog hetzelfde uit? Wat zegt de documentatie van dit forum over zo'n soort traject etc.?

En dan heb je nog de specifieke PHP versie zelf. Vaak stelt een stuk software minimale eisen met betrekking tot de PHP-versie om zekerhheid te hebben dat de gebruikte code werkt doordat alle gebruikte functies, syntax-constructies en dergelijke ondersteund worden. Dit is natuurlijk geen absolute garantie: als een stuk software ((heel) erg) oud is dan kan het zijn dat dit alles op den duur niet langer ondersteund wordt omdat er natuurlijk ook continu verschuivingen in PHP-land zelf zijn.

Voordat je aan dit hele upgrade/aanpas avontuur begint is het het beste om eerst een soort van plan te maken met als eerste stap: maak backups. Dit zodat je altijd terug kunt.

Vervolgens lijkt het mij een heel goed idee om een testomgeving in te richten die zo goed mogelijk de (toekomstige) live-omgeving nabootst: de plek waar je in eerste instantie alles test geeft dan redelijke garanties dat wanneer je dezelfde stappen op den duur op je live-omgeving uitvoert ook werken.

Dan zou je er nog voor kunnen kiezen om een tijd parallel te draaien in een soort afgeschermde live-omgeving, om weer wat meer zekerheid te verkrijgen dat alle mogelijke kinderziektes er een beetje uit zijn (of dit nodig is hangt natuurlijk van (de aard van) het product af. Als dit een opensource forum is dan is dit doorgaans al redelijk goed doorgetest door de community zelf).

En een forum impliceert min of meer dat hier meerdere personen gebruik van maken, dus deze tijdig op de hoogte stellen van de plannen (inlichten over tijdelijke onbereikbaarheid ivm onderhoud) kan ook geen kwaad.

Bij dit soort trajecten is het het beste om een redelijk grondige voorbereiding te treffen zodat je (bij voorkeur) niets aan het toeval overlaat en je altijd terug kunt naar je uitgangspositie (de oude situatie).

Bezint eer gij begint
 
Eric vanhoren

eric vanhoren

21/06/2015 14:43:37
Quote Anchor link
Ik probeer te verduidelijken.

A:Ik had een standalone forum phhbb2 werkend met php nuke maar door het feit dat mijn hosting overstapt op php 5.4 , kreeg je een error pagina bij de overschakeling.

Dan heeft de hosting mijn forum opnieuw zichtbaar gemaakt door het op php 5.3 +squeeze te plaatsen.

B: ik heb mijn forum phpbb2 op een andere locatie geconverteerd naar phpbb3.

c : Nu draait het op een domeinnaam met daarop php 5.4 maar het haalt nog steeds gegevens uit de 'bron'database zoals leden,berichten etc.

Hopelijk maak ik me wat verstaanbaarder hiermee.

Grtn en ik snap de laatste redenering wel maar kan me niet in vaktermen uitdrukken.
Die backup maak ik natuurlijk voor ik iets verder onderneem.
Gewijzigd op 21/06/2015 14:46:58 door eric vanhoren
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/06/2015 15:14:15
Quote Anchor link
De database staat los van de PHP-versie. In een configuratie-bestand (vaak config.php of iets dergelijks) staat vermeld waar de database te vinden is.

Als deze database gebruikt werd voor phpBB versie 2.0 dan moet deze eerst nog worden geupgraded worden.
Gewijzigd op 21/06/2015 15:19:19 door - Ariën -
 
Pipo Clown

Pipo Clown

21/06/2015 16:39:09
Quote Anchor link
- Aar - op 21/06/2015 15:14:15:
De database staat los van de PHP-versie. In een configuratie-bestand (vaak config.php of iets dergelijks) staat vermeld waar de database te vinden is.


Ik wil hier toch een kanttekening bij maken.

Vanaf PHP-versie 6.0 wordt MySQL niet meer ondersteund en dien je in je PHP-scripts MySQLi of PDO te gebuiken om gegevens uit de database te halen of er in te plaatsen.

Wanneer je het op die manier bekijkt heeft de PHP-versie dus wel degelijk iets te maken met de database.
 
Eric vanhoren

eric vanhoren

21/06/2015 16:59:48
Quote Anchor link
- Aar - op 21/06/2015 15:14:15:
De database staat los van de PHP-versie. In een configuratie-bestand (vaak config.php of iets dergelijks) staat vermeld waar de database te vinden is.

Als deze database gebruikt werd voor phpBB versie 2.0 dan moet deze eerst nog worden geupgraded worden.


Zou er dus kunnen op neer komen dat ik maanden zat te prutsen.
Is er een éénvoudige manier om dit te testen ?
( volgens de server heb ik nog enkele dagen, meer niet )
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/06/2015 17:21:54
Quote Anchor link
Pipo Clown op 21/06/2015 16:39:09:
- Aar - op 21/06/2015 15:14:15:
De database staat los van de PHP-versie. In een configuratie-bestand (vaak config.php of iets dergelijks) staat vermeld waar de database te vinden is.


Ik wil hier toch een kanttekening bij maken.

Vanaf PHP-versie 6.0 wordt MySQL niet meer ondersteund en dien je in je PHP-scripts MySQLi of PDO te gebuiken om gegevens uit de database te halen of er in te plaatsen.

Wanneer je het op die manier bekijkt heeft de PHP-versie dus wel degelijk iets te maken met de database.


Ja, PHP moet wel de juiste functies aan boord hebben om te kunnen communiceren met de database. Hoewel MySQL ondersteunt wordt in de nieuwste versies, bedoel jij de PHP-functies om te kunnen communiceren met de database.

De mysql_*() functie zal hierbij niet meer werken, en moet dus worden vervangen worden door mysqli_*() of PDO.

PHP 6 wordt trouwens overgeslagen omdat deze niet aan de verwachtingen voldeed. Daarom wordt er nu gewerkt aan PHP 7 waarvan nu de eerste Alpha-release is uitgekomen (niet productie-waardig).

Eric vanhoren op 21/06/2015 16:59:48:
Zou er dus kunnen op neer komen dat ik maanden zat te prutsen.
Is er een éénvoudige manier om dit te testen ?
( volgens de server heb ik nog enkele dagen, meer niet )

Gewoon kijken wat er gebeurt (op eigen risico met een backup achter de hand) wat er gebeurt als je een database met phpBB 2.0 uittest in phpBB 3.0. Als je een hoop SQL-foutmeldingen krijgt, dan is de kans zeer aannemelijk dat er nog niks is geupgraded.
Gewijzigd op 21/06/2015 17:24:33 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

21/06/2015 17:45:05
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

21/06/2015 20:01:48
Quote Anchor link
off topic:
- Aar - op 21/06/2015 17:21:54:
PHP 6 wordt trouwens overgeslagen omdat deze niet aan de verwachtingen voldeed. Daarom wordt er nu gewerkt aan PHP 7 waarvan nu de eerste Alpha-release is uitgekomen (niet productie-waardig).

Toch zie ik, op deze site, een verwijzing naar een boek over php6 en mysql (en dus geen mysqli): http://www.phphulp.nl/php/boek/php6-en-mysql/111/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/06/2015 20:10:44
Quote Anchor link
Dat boek is oud en kwam al uit toen PHP 6 nog 'unstable' was (en nooit 'stable' werd).
Zeker geen goede timing, maar wie wist toen dat PHP het roer om ging gooien?
Gewijzigd op 21/06/2015 20:13:22 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.