Afbeelding kopieren binnen server

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

L P

L P

30/01/2010 13:26:00
Quote Anchor link
Ik heb een script van internet gehaald waarmee je afbeeldingen kunt uploaden.

Gaat alsvolgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
$imagename
= $_FILES['new_image']['name'];              
$source = $_FILES['new_image']['tmp_name'];              
$target = "../foto/".$imagename;              
move_uploaded_file($source, $target);                
$imagepath = $imagename;              
$save = "../foto/" . $imagepath;
$file = "../foto/" . $imagepath;        
echo "Voorbeeld: <img src='../foto/".$imagepath."'><br>";            
//echo "Thumbnail: <img src='images/sml_".$imagepath."'>";
?>


nu had ik graag deze afbeelding ook in de adminmap hebben staan. dus in admin/foto

hoe moet ik bovenstaand script aanpassen zodat het:
1. De ge-uploade afbeelding naar een map verplaatst (Wat het nu al doet)
2. De ge-uploade afbeelding tevens naar een andere map kopieert (waardoor de afbeelding dus op twee locaties op de server staat)

Alvast hartelijk bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door L P
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 08:57:53
 
Mr.Moe

Mr.Moe

30/01/2010 13:38:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$target2
= '../admin/fotos';
copy($target, $target2);
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.