Afbeelding onderaan plaatsen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

25/02/2012 13:23:57
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil een afbeelding onder aan de pagina plaatsen, na de footer. Alleen stopt de footer (footer-wrapper) ongeveel op het midden van de pagina.

nu was ik aan het proberen om net voor de </body> tag een afbeelding in te voeren. Maar wanneer ik dit doe, wordt de afbeelding onder de footer weergegeven en dus niet onderaan de pagina.

jules
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 08:45:19
 
Cake Masher

Cake Masher

25/02/2012 14:53:51
Quote Anchor link
Ik denk dat je dan zo iets bedoelt?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div style="position: absolute; bottom:0px;"><img src="path/naar/img.jpg" alt="Plaatje"></div>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

25/02/2012 14:58:49
Quote Anchor link
Jules Kreutzer op 25/02/2012 13:23:57:
Ik wil een afbeelding onder aan de pagina plaatsen, na de footer.


Klinkt duidelijk. Tot ik lees

Jules Kreutzer op 25/02/2012 13:23:57:
Maar wanneer ik dit doe, wordt de afbeelding onder de footer weergegeven en dus niet onderaan de pagina.


Lees de tekst zelf nog eens door. Ik begrijp het probleem niet. Je geeft in het 1e citaat aan dat het na de footer moet. In je tweede geef je aan dat het gebeurt, maar dat je het niet wilt. Wat wil je?
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

26/02/2012 13:47:36
Quote Anchor link
@cake masher
Dankje dat is wat ik moet hebben, de afbeelding is alleen 50px breedt. Moet ik deze herhalen met repeat-y? en waar ergens? of moet dit anders?

@obelix en idefix
De footer is ongeveer in het midden van de pagina, maar de afbeelding moet onderaan de pagina na de footer worden weergegeven.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

26/02/2012 13:56:29
Quote Anchor link
Met pagina bedoel jij het beeldscherm en niet de webpagina?!??!!

Uit de code van Cake begrijp ik wat je wilt.
Gewijzigd op 26/02/2012 13:58:18 door Obelix Idefix
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

26/02/2012 13:58:24
Quote Anchor link
Ja klopt, onderkant van het beeldscherm

Toevoeging op 26/02/2012 15:05:27:

Wanneer ik de website bekijk op mijn ipad, staat de afbeelding door de tekst heen, hoe kan ik oplossen dat de afbeelding niet door de tekst gaat op elke resolutie?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

26/02/2012 17:31:59
Quote Anchor link
Het lijkt er op dat je de tekst te veel 'hoogte' mee geeft.

Zonder (css) code blijft het natuurlijk giswerk.
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

26/02/2012 17:40:38
Quote Anchor link
Ik heb het al anders kunnen oplossen door de afbeelding boven de footer te zetten, dan krijg ik nog steeds een mooi resultaat. Ik heb dit gedaan met volgende code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div style="bottom: 0px"><img src="../../images/trees3.png"/></div>


Nu wordt alleen 1/3 van mijn beeldscherm bedekt met die afbeelding. De afbeelding moet dus horizontaal herhaald worden. Hoe doe ik dit?

Bedankt
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

26/02/2012 17:42:45
Quote Anchor link
Jules Kreutzer op 26/02/2012 17:40:38:
Nu wordt alleen 1/3 van mijn beeldscherm bedekt met die afbeelding.


En 1/3 voor je header en 1/3 voor je content. Mooie verdeling.
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

26/02/2012 17:44:39
Quote Anchor link
Hoe zou ik het dan beter kunnen doen en hoe moet ik de afbeelding over de hele breedte van het beeldscherm laten weergeven?

Toevoeging op 26/02/2012 17:49:29:

Hier heb ik een screenshot van de pagina: Afbeelding

een stukje broncode waar de code in staan wat ook in mijn vorige post staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<div id="sidebar">
                <div id="sidebar-bgtop">
                    <div id="sidebar-bgbtm">
                        <ul>
                            <li id="search">
                            <h1>Laatste nieuws</h1><br />
                                <?php include('last_news.php'); ?>
                                
                            </li>
                            <li> </li>
                        </ul>
                    </div>
                </div>
            </div>
            <!-- end div#sidebar -->
            <div style="clear: both; height: 1px"></div>
        </div>
    </div>
    <br />
    <!-- end div#page -->
<div style="bottom: 0px"><img src="../../images/trees2.jpg"/></div>
</div>

Hopelijk help dit iets.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.