afbeelding uploaden werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »
Igor

Igor

28/07/2008 15:56:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal.

Ik zit met een probleem:
Mijn afbeelding-upload-script werkt niet, terwijl hij het op een andere site wel doet.

Dit is de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
<?php
session_start();
    include("settings.php");
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Game Maker Informer</title>
<link href="style2.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link rel="shortcut icon" href="http://gamemakerinformer.nl/images/favicon.ico" type="image/x-icon" />
</head>
<body>
<div id="wrapper">
    <div id="header">
    </div>
    <div id="menu">
        <?php
        include ("menu.php");
        ?>

    </div>
    <div id="window-left">
    <h1><img src="images/icon_tricks_groot.png" align="absmiddle">Game toevoegen</h1>
    <?php
    // Goed e-mail-adres?
    function valid_mail ($str)
    {

        return  (ereg ('(^[0-9a-zA-Z_\.-]{1,}@([0-9a-zA-Z_\-]{1,}\.)+[0-9a-zA-Z_\-]{2,}$)', $str));
    }

    
    // Het formulier
    if ($_POST["verzendbutton"] != "verzenden"
        || !$_POST["titel"]
        || !
$_POST["beschrijving"]
        || !
$_POST["downloadlink"]
        || !
$_POST["email"]
        || !
$_POST["naam"]
        || !
$_POST["code"]) // Is alles ingevuld?
    {
    ?>

        <form action="game_toevoegen.php" method="post">
        
        
        <?php // TITEL
        if ($_POST["verzendbutton"] && !$_POST["titel"])
        {

            echo '<font color="red">Vul een titel in.</font><br>';
        }

        ?>

        <b>Titel:</b><br> <input name="titel" type="text" value="<?php echo $_POST["titel"]; ?>" size="45">
        <br>
        
        
        <?php // BESCHRIJVING
        if ($_POST["verzendbutton"] && !$_POST["beschrijving"])
        {

            echo '<font color="red">Vul een beschrijving in.</font><br>';
        }

        ?>

        <b>Beschrijving:</b><br> <textarea cols="50" rows="5" name="beschrijving"><?php echo $_POST["beschrijving"]; ?></textarea><br>
    
        
        <?php // DOWNLOADLINK
        if ($_POST["verzendbutton"] && !$_POST["downloadlink"])
        {

            echo '<font color="red">Vul een downloadlink in.</font><br>';
        }

        ?>

        <b>Downloadlink:</b><br> <input name="downloadlink" type="text" value="<?php echo $_POST["downloadlink"]; ?>" size="45">
        <br>        
        
        
        <?php // EMAIL
        if ($_POST["verzendbutton"] && !valid_mail($_POST["email"]))
        {

            echo '<font color="red">Vul je e-mail-adres in.</font><br>';
        }

        ?>

        <b>E-mail:</b><br> <input name="email" type="text" value="<?php echo $_POST["email"]; ?>" size="45">
        <br>        
        
        
        <?php // NAAM
        if ($_POST["verzendbutton"] && !$_POST["naam"])
        {

            echo '<font color="red">Vul de naam van de maker in.</font><br>';
        }

        ?>

        <b>Naam maker:</b><br> <input name="naam" type="text" value="<?php echo $_POST["naam"]; ?>" size="45">
        <br>        
        
        
        <?php // SCREEN
        if ($_POST["verzendbutton"] && !$_POST["screen"])
        {

            echo '<font color="red">Voeg een screenshot toe.</font><br>';
        }

        ?>

        <b>Screenshot:</b><br> <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="100000"><input name="screen" type="file" size="45">
        <br>        
        
        
        <?php // BEVEILIGINGSCODE
        if ($_POST["verzendbutton"] && $_POST["code"] != "GXMX")
        {

            echo '<font color="red">Vul de volgende tekens in.</font><br>';
        }

        ?>

        <img src="images/code.png" alt=""><br>
        <b>Vul de bovenstaande tekens in:</b><br> <input name="code" type="text" value="<?php echo $_POST["code"]; ?>" size="45" maxlength="4">
        <br><br>
        
        
        <input type="submit" name="verzendbutton" value="verzenden">
        
        </form>
        <br>
        Er wordt gecontroleerd op spamposten. Dus vul alle velden zo goed mogelijk in.
    <?php
    }
    else // formulier verwerken
    {
        // SCREENSHOT
        global $_FILES;

        $filename = $_FILES['screen']['name'];  
                    
        $uploadname = $_FILES['screen']['name'];

        $allow[0] = ".jpg";
        $allow[1] = ".gif";
        $allow[3] = ".png";
        $allow[4] = ".PNG";
        $allow[5] = ".JPG";
        $allow[6] = ".GIF";
                    
        $extentie = substr($uploadname, -4);
        
        for ($i = 0; $i < count($allow); $i++)
        {

            if ($extentie == $allow[$i])
            {

                $extentie_check = "ok";
                $i = count($allow) + 10; // om loop te beindigen
            }
        }

        
        $sQry = 'SELECT MAX(GAME_ID) FROM games'; $rQuery = mysql_query($sQry) or die(mysql_error()); list($iID) = mysql_fetch_row($rQuery); $iID = (int)$iID; $iID++;
        $filename = $iID.$extentie;
        if ($extentie_check)
        {

            if (is_uploaded_file($_FILES['picture']['tmp_name']))
            {
  
                move_uploaded_file($_FILES['picture']['tmp_name'], "upload/games/" . $filename);
                echo "Afbeelding geupload";
            }

            else
            {
                echo "Niet geupload.";
                exit;
            }
        }

        

        // DE REST
        // IP ADRES

        function ip() {  if(getenv("HTTP_X_FORWARDED_FOR")) {    $IPadres = getenv("HTTP_X_FORWARDED_FOR");  } elseif(getenv("HTTP_CLIENT_IP")) {    $IPadres = getenv("HTTP_CLIENT_IP");  } else {    $IPadres = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];  }  return $IPadres;}
        $datum = date('Y-m-d H:i:s');
        // SQL CODE
        $sql = "INSERT INTO games (GAME_ID, titel, beschrijving, downloadlink, email, naam, ip, addtime, picture, picture_type, recht) VALUES ('mysql_insert_id()', '".$_POST["titel"]."', '".$_POST["beschrijving"]."', '".$_POST["downloadlink"]."', '".$_POST["email"]."', '".$_POST["naam"]."', '".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."', '".$datum."', '".$filename."', '".$extensie."', '0')";
        if (!mysql_query($sql))
        {

            echo '<img src="images/icon_no.png" alt=""> Er is fout opgetreden.<br><a href="game_toevoegen.php">Probeer het nog eens.</a> ' ;
        }

        else
        {
            echo '<img src="images/icon_yes.png" alt=""> Bedankt, je game is verstuurd. Eerst zal hij worden gecheckt op virussen. Dit gebeurd binnen 2 dagen.<br>Je krijgt een email als je game is toegevoegd.';
        }
    }

    ?>

    </div>
    <div id="footer">
    </div>
</div>
</body>
</html>


Het screenshot wordt dus niet geupload.
De fout moet dus denk ik ergens tussen regel 123 en 163 zitten.
De doelbestandsmap heeft de rechten 777, dus dat moet goed zijn.

Weten jullie misschien wat er fout is?

Alvast bedankt

Groet
Igi
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Igor
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 12:02:57
 
- wes  -

- wes -

28/07/2008 16:03:00
Quote Anchor link
en je error is....
 
Igor

Igor

28/07/2008 16:04:00
Quote Anchor link
Eeh, nou ja, dit: Niet geupload
(echo "Niet geupload."; exit; )

Verder weet ik niets...
 
Jacco Engel

Jacco Engel

28/07/2008 16:19:00
Quote Anchor link
Zet eens enctype="multipart/form-data" in je form tag
 
Igor

Igor

28/07/2008 16:25:00
Quote Anchor link
Gedaan, maar verder geen resultaat :(

Nog andere ideeen... ?
 
- SanThe -

- SanThe -

28/07/2008 16:45:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 
Igor

Igor

28/07/2008 16:46:00
Quote Anchor link
Helemaal bovenaan de pagina of net boven het stukje waar hij 'de rest' verwerkt?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

28/07/2008 16:49:00
Quote Anchor link
Quote:
Zet dit bovenin je script.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/07/2008 16:53:00
Quote Anchor link
Top.
 
Igor

Igor

28/07/2008 16:58:00
Quote Anchor link
Eeh, de volgende foutmeldingen krijg ik, al voordat ik ook maar iets wil verwerken:

Notice: Undefined index: verzendbutton in /storage/mijndomein/users/061900/public/sites/www.gamemakerinformer.nl/game_toevoegen.php on line 39


Notice: Undefined index: verzendbutton in /storage/mijndomein/users/061900/public/sites/www.gamemakerinformer.nl/game_toevoegen.php on line 52
Titel:


Notice: Undefined index: verzendbutton in /storage/mijndomein/users/061900/public/sites/www.gamemakerinformer.nl/game_toevoegen.php on line 62
Beschrijving:
<br />
<b>Notice</b>: Undefined index: beschrijving in <b>/storage/mijndomein/users/061900/public/sites/www.gamemakerinformer.nl/game_toevoegen.php</b> on line <b>67</b><br />


Notice: Undefined index: verzendbutton in /storage/mijndomein/users/061900/public/sites/www.gamemakerinformer.nl/game_toevoegen.php on line 71
Downloadlink:


Notice: Undefined index: verzendbutton in /storage/mijndomein/users/061900/public/sites/www.gamemakerinformer.nl/game_toevoegen.php on line 81
E-mail:


Notice: Undefined index: verzendbutton in /storage/mijndomein/users/061900/public/sites/www.gamemakerinformer.nl/game_toevoegen.php on line 91
Naam maker:


Notice: Undefined index: verzendbutton in /storage/mijndomein/users/061900/public/sites/www.gamemakerinformer.nl/game_toevoegen.php on line 101
Screenshot:


Notice: Undefined index: verzendbutton in /storage/mijndomein/users/061900/public/sites/www.gamemakerinformer.nl/game_toevoegen.php on line 111

Vul de bovenstaande tekens in:
 
- SanThe -

- SanThe -

28/07/2008 17:01:00
Quote Anchor link
Zo heb je weer wat meer inzicht in wat je aan het doen bent. Oplossen maar, zou ik zeggen.
 
Igor

Igor

28/07/2008 17:02:00
Quote Anchor link
Dat is makkelijk gezegd, maar wat geven de foutmeldingen nu precies aan?
(Sorry, ik ben een beginner met php)

En, heeft die wat te maken met het uploaden van de afbeelding?
 

28/07/2008 17:06:00
Quote Anchor link
Zo controleer je niet of een form is gepost, zie dit. Voor de rest: isset.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/07/2008 17:09:00
Quote Anchor link
Undefined index: verzendbutton

Oftewel 'verzendbutton' bestaat niet in een array().
En dat array() is $_POST in dit geval.
Dus $_POST["verzendbutton"] bestaat niet.

Dat klopt, want die bestaat alleen na een post van een formulier.

Dat check je met isset.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Igor

Igor

28/07/2008 17:09:00
Quote Anchor link
Ok, bedankt voor de tip.

Maar ik zie niet in wat dit te maken heeft met het uploaden van de afbeelding...

Dus, hoe moet het volgens jullie worden?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Igor
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.