Afbeelding uploader.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »
Kevin Ruhl

Kevin Ruhl

10/08/2013 17:44:44
Quote Anchor link
Hallo allemaal, voor mijn webshop probeer ik een afbeelding upload systeem te maken, maar het wil niet echt lukken.

Ik heb hieronder een script gemaakt, naar mijn inzicht dacht ik het al aardig te hebben gedaan, maar blijkbaar niet dus..

Ik wilde vragen wat ik zou moeten veranderen om het te laten werken, en of jullie nog tips hadden voor wat ik erbij zou kunnen maken.

Zou ik trouwens het plaatje na het uploaden, ook moeten chmod 0666'en?

Alvast bedankt :).

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Variables zetten:
<?php
$sql
=mysql_query("SELECT `title`,`url`,`volg`,`picture`,`product_id` FROM `pagina` WHERE `id`='".$id."' LIMIT 0,1");
    $row_pagina=mysql_fetch_assoc($sql);
    $picture=$row_pagina['picture'];
?>


Upload code:
<?php
        if(isset($_POST['del_picture']))
    {

    if(is_file($realpath.'images/product-module/'.$picture))
    {

        unlink($realpath.'images/product-module/'.$picture);
    }

        $picture='';
    }
else
    {
        if (is_uploaded_file($_FILES['picture']['tmp_name'])) {
            $temp_name = $_FILES['picture']['tmp_name'];
            $orig_name = $_FILES['picture']['name'];
            $folder = "images/product-module/";
            $picture=$orig_name;
            $new_name=$folder.$orig_name;
            move_uploaded_file($temp_name,$realpath.$new_name);
            //chmod($realpath.$new_name, 0666); <-- Wel of niet?
        }
    }

?>
Gewijzigd op 10/08/2013 17:45:19 door Kevin Ruhl
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 10:15:37
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/08/2013 19:25:30
Quote Anchor link
Neem een kijkje op http://www.tizag.com/phpT/fileupload.php
Je dient het bestand te verplaatsen na het uploaden
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

10/08/2013 19:26:55
Quote Anchor link
Welke foutmeldingen krijg je nu? En wat doet je script nog wel en wat niet?

ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
 
Kevin Ruhl

Kevin Ruhl

10/08/2013 19:39:42
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 10/08/2013 19:25:30:
Neem een kijkje op http://www.tizag.com/phpT/fileupload.php
Je dient het bestand te verplaatsen na het uploaden


Ik zal het doorlezen Frank :).

Toevoeging op 10/08/2013 19:40:17:

Ramon van Dongen op 10/08/2013 19:26:55:
Welke foutmeldingen krijg je nu? En wat doet je script nog wel en wat niet?

ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);


Hoi Ramon, ik krijg de volgende error:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Notice: Undefined index: cat in /var/www/vhosts/minegaming.com/cms/cms/edit.php on line 15 Notice: Undefined index: pagina in /var/www/vhosts/minegaming.com/cms/cms/edit.php on line 16 Notice: Undefined index: my_file in /var/www/vhosts/minegaming.com/cms/cms/edit.php on line 172 Notice: Undefined variable: pitures in /var/www/vhosts/minegaming.com/cms/cms/edit.php on line 184 Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/minegaming.com/cms/cms/edit.php on line 206


Toevoeging op 10/08/2013 19:52:16:

Kevin Ruhl op 10/08/2013 19:39:42:
Frank Nietbelangrijk op 10/08/2013 19:25:30:
Neem een kijkje op http://www.tizag.com/phpT/fileupload.php
Je dient het bestand te verplaatsen na het uploaden


Ik zal het doorlezen Frank :).

Toevoeging op 10/08/2013 19:40:17:

Ramon van Dongen op 10/08/2013 19:26:55:
Welke foutmeldingen krijg je nu? En wat doet je script nog wel en wat niet?

ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);


Hoi Ramon, ik krijg de volgende error:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Notice: Undefined index: cat in /var/www/vhosts/minegaming.com/cms/cms/edit.php on line 15 Notice: Undefined index: pagina in /var/www/vhosts/minegaming.com/cms/cms/edit.php on line 16 Notice: Undefined index: my_file in /var/www/vhosts/minegaming.com/cms/cms/edit.php on line 172 Notice: Undefined variable: pitures in /var/www/vhosts/minegaming.com/cms/cms/edit.php on line 184 Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/minegaming.com/cms/cms/edit.php on line 206


Dit is trouwens de input:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input name="my_file" type="file" />


Toevoeging op 10/08/2013 20:35:54:

<input name="my_file" type="file" /> is inmiddels wel <input name="picture" type="file" />..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.