Ajax load

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »
Manaus

Manaus

18/05/2008 11:15:00
Quote Anchor link
Beste, ik heb het volgende met mootools...
Alleen werkt hij dus niet, hij laadt niks in.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<?php
<script>
    window.addEvent('domready', function(){
            var
url = 'pokeren/tafel.php';
            
            // refresh every 4 seconds
            var timer = 500;
            // periodical and dummy variables for later use
            var periodical, dummy;
            var
log = $('log_res'), persoon = $('gebruikersnaam');
            
            /* our ajax istance */
            var ajax = new Ajax(url, {
                update: log,
                method: 'get',
                onComplete: function() {
                    
                    
                },

                onCancel: function() {
                    // when we stop timed ajax while it's requesting
                    // we forse to cancel the request, so here we
                    // just remove the spinner

                    
                }
            });

        
            /* our refresh function: it sets a dummy to prevent
               caching of php and add the loader class */

        var refresh = (function() {
            // dummy to prevent caching of php
            dummy = $time() + $random(0, 100) + "=1&kamer=" + $('gebruikersnaam').value;
            // we add out fancy spinner
            // requests of our php plus dummy as query

            ajax.request(dummy);
        });
    
        
            periodical = refresh.periodical(timer, this);
            ajax.request($time() + "=1&kamer=" + $('gebruikersnaam')).value;
            // start and stop click events
            
            
        });
    
    </script>

</head>

<body>





<div id="log"><form method="get">
        <input type="hidden" value="1" id="gebruikersnaam">

    </form>
    <div id="log_res"><!-- spanner --></div>
</div>
<span class="clr"><!-- spanner --></span>            </div>
    
        </div>
        <span class="clr"></span>


</body>
</html>
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 21:35:55
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

18/05/2008 11:19:00
Quote Anchor link
Debug met Firebug, dan was je er al uit geweest :-).

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
            var ajax = new Ajax(url, {
                update: log,
                method: 'get',
                onComplete: function() {
                    
                    
                },
                onCancel: function() {
                    // when we stop timed ajax while it's requesting
                    // we forse to cancel the request, so here we
                    // just remove the spinner
                    
                }
            }).request;
// of
            var ajax = new Ajax.Request(url, {
                update: log,
                method: 'get',
                onComplete: function() {
                    
                    
                },
                onCancel: function() {
                    // when we stop timed ajax while it's requesting
                    // we forse to cancel the request, so here we
                    // just remove the spinner
                    
                }
            });


Een van deze syntaxis zijn goed, weet nou nooit welke bij wat hoort ;-) (ene is mootools andere prototype).
 
Manaus

Manaus

18/05/2008 12:10:00
Quote Anchor link
oke gelukt, maar nu wil ik 2 dingen refreshen:
maaar weer doet hnij het niet, ik snap niet veel van die firebug igg:pxD

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<?php
[code]
<
script>
    window.addEvent('domready', function(){
var
url = 'http://manaus.gethost.be/pokeren/tafel.php?game=<? echo $_GET['room']; ?>';
 
// refresh every 4 seconds
var timer = 5;
// periodical and dummy variables for later use
var periodical, dummy;
var
log = $('log_res');
var
eigen = ${'log_eig'};
var
eigurl = 'http://manaus.gethost.be/pokeren/hand.php?game=<? echo $_GET['room']; ?>';
/* our ajax istance */
var ajax = new Ajax(url, {
    update: log,
    method: 'get',
    onComplete: function() {
        // when complete, we remove the spinner
        log.removeClass('ajax-loading');
    },

    onCancel: function() {
        // when we stop timed ajax while it's requesting
        // we forse to cancel the request, so here we
        // just remove the spinner

        log.removeClass('ajax-loading');
    }    
});

var
hand = new Ajax(eigurl, {
    update: eigen,
    method: 'get',
    onComplete: function() {
        // when complete, we remove the spinner
        eigen.removeClass('ajax-loading');
    },

    onCancel: function() {
        // when we stop timed ajax while it's requesting
        // we forse to cancel the request, so here we
        // just remove the spinner

        eigen.removeClass('ajax-loading');
    }    
});

 
/* our refresh function: it sets a dummy to prevent
   caching of php and add the loader class */

var refresh = (function() {
    // dummy to prevent caching of php
    dummy = $time() + $random(0, 100);
    // we add out fancy spinner
    log.empty().addClass('ajax-loading');
    eigen.empty().addClass('ajax-loading');
    // requests of our php plus dummy as query
    ajax.request(dummy);
    hand.request(dummy);
});

 
// start and stop click events
log.empty().addClass('ajax-loading');
eigen.empty().addClass('ajax-loading');
    /* ********************* */
 
    // the periodical starts here, the * 1000 is because milliseconds required

    periodical = refresh.periodical(timer * 1000, this);
 
    // this is the first only request, later on will be only the periodical and refresh
    // that do the request. If we don't do this way, we have to wait for 4 seconds before
    // the first request.

    ajax.request($time());
    hand.request($time());
    });

    
    </script>


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Manaus
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

18/05/2008 14:20:00
Quote Anchor link
Je voert wéér je Ajax Requests niet uit.
 
Manaus

Manaus

18/05/2008 15:51:00
Quote Anchor link
hoe bedoel je?
edit: ik gebruik mootools
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Manaus
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

18/05/2008 16:04:00
Quote Anchor link
Wat geeft firebug aan?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.