ajax php request

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sander hueting

sander hueting

22/11/2009 16:27:00
Quote Anchor link
Hoe kan ik ervoor zorgen dat een php file alleen door een ajax request aangeroepen kan worden en niet rechtstreeks benaderd mag worden in de browser? uiteraard heeft het alleen zin om een POST naar die bestandjes te sturen maar ik wil het gewoon helemaal uitsluiten.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 07:51:26
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

22/11/2009 16:41:00
Quote Anchor link
Dat kan geloof ik niet. Maar ik werk zelf met Xajax, daarbij kun je gewoon PHP functies schrijven en deze in Javascript aanroepen. www.xajaxproject.org
 
Toine vd P

Toine vd P

22/11/2009 16:46:00
Quote Anchor link
referer controle ? $_SERVER['HTTP_REFERER'] ?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

22/11/2009 17:31:00
Quote Anchor link
Dat gaat niet werken. Stel je gaat eerst naar de website en vervolgens het script aanroepen dan kan dat nog steeds.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.