AJAX uploader

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »
Vincent

Vincent

14/01/2008 12:54:00
Quote Anchor link
Heey,

Ik had een vraagje over ajax upload script.
Ik heb namelijk een script wat ik wil ombouwen tot een ajax uploader.
Ik heb het upload script enzo al.
dit is mijn ajax script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
function upload()
{
xmlHttp=GetXmlHttpObject();
if (xmlHttp==null)
  {
  alert ("Your browser does not support AJAX!");
  return;
  }
if (document.getElementById("left").length==0)
  {
  document.getElementById("left").innerHTML="";
  return;
  }
var url="schrijf.php";
url=url+"?achtergrond="+achtergrond;
xmlHttp.onreadystatechange=stateChanged;
xmlHttp.open("GET",url,true);
xmlHttp.send(null);
}

function GetXmlHttpObject()
{
    var xmlHttp=null;
        try
            {
                // Firefox, Opera 8.0+, Safari
                xmlHttp=new XMLHttpRequest();
            }catch (e){
                  // Internet Explorer
                  try
                        {
                            xmlHttp=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP");
                        }catch (e){
                            xmlHttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
                        }
              }
    return xmlHttp;
}

function stateChanged()
{
if (xmlHttp.readyState==4)
{
document.getElementById("left").innerHTML=xmlHttp.responseText;
}
}


Dit is de html

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
     <form method="post" name="writeform" id="writeform"  enctype="multipart/form-data">
     <input type="file" name="afbeelding"><br>
     <input type="button" value="Upload" onclick="upload()">
     </form>



Hoe bouw ik dit om tot upload? Want de ajax maakt nu gebruikt van $_GET maar hij moet gebruik maken van $_POST voor upload, kan iemand mij verder helpen?

Groeten, Vincent.
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 00:28:54
 
Jacco Engel

Jacco Engel

14/01/2008 12:58:00
Quote Anchor link
Mischien denk ik te makkelijk (gebruik normaal gewoon prototype) maar xmlHttp.open("GET",url,true); zegt genoeg denk ik toch ?
 
Richard

richard

14/01/2008 13:31:00
Quote Anchor link
Je kan niet uploaden met AJAX, omdat je geen bestanden mee kan sturen. Je kan het wel op DEZE manier doen.
 
Storeman storeman

storeman storeman

14/01/2008 13:47:00
Quote Anchor link
Dit werkt toch echt briljant, heb het afgelopen weekend geimplementeerd, en het doet het gewoon :).

http://digitarald.de/project/fancyupload/
 
Richard

richard

14/01/2008 13:49:00
Quote Anchor link
storeman schreef op 14.01.2008 13:47:
Dit werkt toch echt briljant, heb het afgelopen weekend geimplementeerd, en het doet het gewoon :).

http://digitarald.de/project/fancyupload/


Inderdaad, via een flash bestandje is het ook heel makkelijk.
 
Martijn B

Martijn B

14/01/2008 13:51:00
Quote Anchor link
Quote:
Je kan niet uploaden met AJAX, omdat je geen bestanden mee kan sturen.


Javascript kan geen bestanden uploaden.
Je browser kan wel bestanden uploaden.

Om ervoor te zorgen je kunt uploaden worden er een IFRAME gebruikt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Vincent

Vincent

14/01/2008 14:31:00
Quote Anchor link
Ik heb het liever niet via een flash bestandje want ik moet als hij upgeload kan de naam van het bestand invullen in een input veldje, ik zal is naar die van Richard kijken.
En @Jacco: Als ik die verander naar post, hoe geef ik dan post waarden mee?
 
Jeroen van der Velden

Jeroen van der Velden

23/01/2008 22:40:00
Quote Anchor link
storeman schreef op 14.01.2008 13:47:
Dit werkt toch echt briljant, heb het afgelopen weekend geimplementeerd, en het doet het gewoon :).

http://digitarald.de/project/fancyupload/


http://digitarald.de/playground/uplooad.html

Ik heb alle bestanden die in de broncode staan (van bovenstaande link) gedownload en op m'n eigen site gezet, maar toch werkt er het 1 en ander niet.
Uiteraard heb ik wel op de directories gelet etc.
De file "Swiff.Uploader.swf" ontbreekt bij mij, heb jij daar een vervanger voor gebruikt?
Ben nou al een dag bezig, maar schiet nog niks op.
Heb al het commentaar in de code ook al meerdere keren gelezen.
Voor een indruk: www.jeroenv.com/mediaplayer/upload.html

Misschien had jij die problemen ook en kun je me uitleggen hoe jij ze hebt opgelost.

Mvg,
Jeroen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen van der Velden
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.