alweer datwijzigen probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »
Niek Kasius

Niek Kasius

05/02/2015 15:06:15
Quote Anchor link
Ik heb het onderstaand script dat ik gebruik om berichten te wijzigen, Nu heb ik dat script in een andere database staan waar het wel werkt zonder problemen ik heb er een kopie van gemaakt en de invoer velden en zo aangepast aan de data waar ik het voor nodig heb maar ik krijg steeds deze fout melding:
Notice: Undefined index: id in C:\wamp\www\biljart\admin\speler_bewerken_text.php on line 65
Ik snap niet waarom het fout gaat, ik heb in de zelfde map nog een paar soort gelijke scripts waar alleen de naam en de dergelijken anders zijn en die werken wel goed.
Ik zal een tweede script er bij zetten dat wel werkt.

speler_bewerken.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
<?php
ini_set('display_errors',1); // 1 == aan , 0 == uit
    error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
include("../includes/header.php");
include("../includes/config.php");
?>

<div id="content">
<center>
<?php
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    if (empty($_POST['afbeelding']) ||
        empty($_POST['voornaam']) ||
        empty($_POST['achternaam']) ||
        empty($_POST['gebdatum']) ||
        empty($_POST['straat']) ||
        empty($_POST['huisnr']) ||
        empty($_POST['postcode']) ||
        empty($_POST['plaats']) ||
        empty($_POST['telefoon']) ||        
        empty($_POST['email']) ||
    empty($_POST['club']) ||
        empty($_POST['caramboles']) ||
        empty($_POST['moyenne']) ||        
        empty($_POST['hoogste']))                                
    {

        echo '<H1>Error!!!!!</h1><h3>Je hebt een of meerdere velden ingevuld!</h3>';
    }

    else
    {

mysqli_query($con,"INSERT INTO spelers (id,  
                                           afbeelding,
                                           voornaam,
                                           achternaam,
                                           gebdatum,
                                           straat,
                                           huisnr,
                                           postcode,
                                           plaats,
                                           telefoon,
                       emial,
                       club,
                                   caramboles,
                       moyenne,
                       hoogste)
                     VALUES ('',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['afbeelding'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['voornaam'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['achternaam'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['gebdatum'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['straat'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['huisnr'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['postcobe'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['plaats'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['telefoon'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['email'])."',
                                         '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['club'])."',
                                                  '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['caramboles'])."',
                                         '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['moyenne'])."',
                                         '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['hoogste'])."'
                             )"
);
}
}
else
{
$query = mysqli_query($con,"SELECT id,
                                      afbeelding,
                                      voornaam,
                                      achternaam,
                                      gebdatum,
                                      straat,
                                      huisnr,
                                      postcode,
                                      plaats,
                                      telefoon,
                                      email,
                                      club,
                                      caramboles,
                                      moyenne,
                                      hoogste FROM spelers WHERE id='"
mysqli_real_escape_string($con,$_GET['id'])."'");
while($uitslag = mysqli_fetch_object($query)){    
    

?>

<table align="center" width="400px" border="1" cellspacing="0" cellpadding="2">
<form method="POST" action="editen_speler.php?actie=&amp;id=<?=(int)$_GET['id'];?>" name="form">
        <tr>
          <td align="left" width="130px"><?php echo $uitslag->afbeelding; ?></td>
          <td align="left" valign="bottom" width="170px"> <input type="text" name="afbeelding" size="30" maxlength="150" value="<?php echo htmlentities($uitslag->afbeelding);?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Voornaam: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="voornaam" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->voornaam); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Achternaam: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="achternaam" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->achternaam); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>  
          <td align="left">Geboorte datum: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="gebdatum" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->gebdatum); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Straat: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="straat" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->straat); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Huisnummer: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="huisnr" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->huisnr); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Postcode: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="postcode" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->postcode); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Plaats: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="plaats" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->plaats); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Telefoon: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="telefoon" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->telefoon); ?>"></td>
        </tr>    
        <tr>
          <td align="left">Emailadres: </td><td align="left"> <input type="text" name="email" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->email); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Vereniging: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="club" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->club); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Caramboles: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="caramboles" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->caramboles); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Moyenne: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="moyenne" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->moyenne); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Hoogste serie: </td><td align="left"> <input type="text" name="hoogste" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->hoogste); ?>"></td>
        </tr>        
        <tr>
          <td colspan="2">&nbsp;</td>
        </tr>        
          <td colspan="2" align="left">
          <input type="submit" value="Updaten" name="submit">&nbsp;&nbsp;
          <input type="reset" name="Reset" value="Resetten"></td>
        </tr>
      </form>
    </table>
<?php
}
mysqli_close($con);
}

?>

</div>
</div>
<div id="footer">
<a href="index.php">Terug</a>
</div>
</div>


en dit is uitslag_bewerken.php
en zo heb ik er nog eenpaar die ongeveer het zelfde zijn en die allemaal wel goed werken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<?php
ini_set('display_errors',1); // 1 == aan , 0 == uit
    error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
include("../includes/header.php");
include("../includes/config.php");
include("../includes/verwerk.php");
?>

<div id="content">
<center>
<?php
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    if (empty($_POST[thuis]) ||
        empty($_POST['uit']) ||
        empty($_POST['makenthuis']) ||
        empty($_POST['makenuit']) ||
        empty($_POST['doelthuis']) ||
        empty($_POST['doeluit']) ||
        empty($_POST['beurtenthuis']) ||
        empty($_POST['beurtenuit']) ||
        empty($_POST['puntenthuis']) ||
        empty($_POST['puntenuit']))                                
    {

    echo '<H1>Error!!!!!</h1><h3>Je hebt een of meerdere velden ingevuld!</h3>';
    }

    else
    {

mysqli_query($con,"INSERT INTO wedstrijden (id,  
                                      thuis,
                                      uit,
                                      makenthuis,
                                      makenuit,
                                      doelthuis,
                                      doeluit,
                                      beurtenthuis,
                                      beurtenuit,
                                      puntenthuis,
                                      puntenuit)
                                      VALUES ('',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['thuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['uit'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['makenthuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['makenuit'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['doelthuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['doeluit'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['beurtenthuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['beurtenuit'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['puntenthuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['puntenuit'])."')
                                               "
);
    }
}

else
{
$query = mysqli_query($con,"select id, thuis, uit, makenthuis, makenuit, doelthuis, doeluit, beurtenthuis, beurtenuit, puntenthuis, puntenuit, datumtijd FROM wedstrijden WHERE id='".mysqli_real_escape_string($con, $_GET['id'])."'");
while($uitslag = mysqli_fetch_object($query)){
echo "<form method=\"POST\" action=\"editen_uitslag.php?actie=&id=".$_GET['id']."\" name=\"form\">";
?>

<table width="600px" border="0" cellspacing="2" cellpadding="2">
   <tr>
      <th align="left" valign="top">Wedstrijd datum</th><th align="left" valign="top">Spelernaam</th><th colspan="2">Caramboles</th><th>Beurten</th><th>Punten</th>
    </tr>
    <tr>
      <td align="left" valign="top"><input type="hidden" value="<?php echo $uitslag->datumtijd; ?>" name="datumtijd"><?php echo $uitslag->datumtijd; ?></td><td></td><td>maken</td><td>gemaakt</td><td></td><td></td>
    </tr>
    <tr>
      <td align="left"><b>Thuis</b></td>
      <td align="left"><input type="hidden" value="<?php echo $uitslag->thuis; ?>" name="thuis"><?php echo $uitslag->thuis; ?></td>
      <td><input type="text" name="makenthuis" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->makenthuis; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="doelthuis" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->doelthuis; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="beurtenthuis" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->beurtenthuis; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="puntenthuis" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->puntenthuis; ?>"></td>
    </tr>
    <tr>
      <td align="left"><b>Uit</b></td>
      <td align="left"><input type="hidden" value="<?php echo $uitslag->uit; ?>" name="uit"><?php echo $uitslag->uit; ?></td>
      <td><input type="text" name="makenuit" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->makenuit; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="doeluit" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->doeluit; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="beurtenuit" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->beurtenuit; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="puntenuit" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->puntenuit; ?>"></td>
    </tr>
    <tr>  
      <td colspan="5" align="center"><input type="submit" value="Updaten" name="submit">&nbsp;&nbsp;<input type="reset" name="Reset" value="Resetten"></td>
     </tr>
  </form>
</table>
<?php
}
mysqli_close($con);
}


?>

</div>
</div>
<div id="footer">
<a href="index.php">Terug</a>
</div>
</div>


PS.
ik snap alleen niet dat hier het eerste script uit elkaar word getrokken en het tweede volledig word geplaatst
Gewijzigd op 05/02/2015 15:32:36 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 03:42:56
 
Jan de Laet

Jan de Laet

05/02/2015 15:32:19
Quote Anchor link
Beetje lastig lezen zo. Welke is speler_bewerken_text.php?
 
Henk de Vriep

Henk de Vriep

05/02/2015 15:42:05
Quote Anchor link
Je hebt een fout in een $_GET['id'],$_POST['id'], $_REQUEST['id'] of een array waar een index de naam id heeft. De variabele die onjuist is staat op line 65. Die variabele is niet gedefinieerd. Alleen zien wij niet de juiste line 65. In je voorbeeld staat hier alleen het afsluiten van een tr tag.

Je moet denk ik even de bestanden op pastebin zetten of iets dergelijks zodat we kunnen zien wat er daadwerkelijk op line 65 gebeurd.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2015 15:48:00
Quote Anchor link
Henk de Vriep op 05/02/2015 15:42:05:
Je moet denk ik even de bestanden op pastebin zetten of iets dergelijks zodat we kunnen zien wat er daadwerkelijk op line 65 gebeurd.

Liever zien we de relevante code op het forum hier. Pastebins willen wel eens verlopen, en dan is het hele topic in één klap waardeloos.

Plaats gewoon +/- 20 regels rondom de lijn met het probleem, of minder.
 
Jan de Laet

Jan de Laet

05/02/2015 16:07:57
Quote Anchor link
Ik zie de source van speler_bewerken_text.php nog niet.
Belangrijk is waarschijnlijk dat deze met speler_bewerken_text.php?id=123 wordt aangeroepen (123 is hier een voorbeeld). Want dan werkt de get['id'] wel.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

05/02/2015 16:17:32
Quote Anchor link
Toen ik het script plaatse stond in eerste instantie stond de php code in het eerste script wel tussen code tags in de html niet nu is dat wel zo wie dat veranderd heeft weet ik niet maar nu staat het goed, en is waar het om gaat hier nu regel 79. Maar eigenlijk is regel 65 tot en met regel 79 is 1 regel.

Jan de Laet
Quote:
Beetje lastig lezen zo. Welke is speler_bewerken_text.php?

dat is de zelfde als speler_bewerken.php alleen heb ik die in gebruik zonder header en footer in een index.

PS.
alleen snap ik niet dat het tweede script wel werkt en het eerste niet want behalve de data die er in word verwerkt en in welke tabel het komt te staan zie ik geen. verschil
Gewijzigd op 05/02/2015 16:29:02 door Niek Kasius
 
Jan de Laet

Jan de Laet

05/02/2015 17:00:20
Quote Anchor link
Als je speler_bewerken_text.php include in de index, zul je die index met de id moeten aanroepen, bijv index.php?id=123

Anders gaat get['id'] niet werken.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

07/02/2015 11:03:32
Quote Anchor link
ik heb een wedstrijden_bewerken.php wel in de index staan, Dus als ik de index open krijg ik direct de wedstrijden te zien met bij iedere wedstrijd deze 2 linken.
zoals hier onder
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$query
= mysqli_query($con,"select id, thuis, uit, makenthuis, makenuit, doelthuis, doeluit, beurtenthuis, beurtenuit, puntenthuis, puntenuit, datumtijd FROM wedstrijden WHERE id='".mysqli_real_escape_string($con, $_GET['id'])."'");
while($uitslag = mysqli_fetch_object($query)){
?>


<a href="uitslag_bewerken.php?id=<?php echo $uitslag['id'];?>">bewerk</a>
<a href="wedstrijd_verwijderen.php?id=<?php echo $uitslag['id'];?>">verwijder</a>

En als ik op bewerk of verwijder klik kan ik dat gewoon wijzigen of verwijderen zonder problemen. nou ja dat is niet helemaal waar want wijzigen moet ik 2 keer doen om een resultaat te boeken, wat ik al eens eerder had maar dat op de een of andere manier was opgelost, maar nu weer terug is, maar het werkt.

Maar die spelers_bewerken.php die staat niet in de index zelf alleen een link er naar toe wel.
Ik snap het niet meer want het heeft wel altijd gewerkt voor dat ik de Map members had toe gevoegd aan de Map biljart en ik geprobeerd had om de berichten_wijzigen uit de members in de admin van biljart mee te nemen.maar die heb ik nu weer terug gezet om uit te proberen of dat iets uitmaakt. Maar dat maakt geen verschil, want het probleem blijft, alleen kon ik naar het terug zetten vam de Map niet meer inloggen en ook niet meer registrenen, dus heb ik dat ook opnieuw moeten maken. En dat werkt nu weer.
Gewijzigd op 07/02/2015 11:04:00 door Niek Kasius
 
Jan de Laet

Jan de Laet

07/02/2015 11:25:35
Quote Anchor link
laat eens zien hoe die link naar spelers_bewerken.php eruit ziet.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

07/02/2015 22:57:25
Quote Anchor link
gewoon zoals hier onder op regel 14
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php
include "../includes/admin_header.php";

echo '<div id="header">';
session_start();
if(isset($_SESSION['adminname'])){
echo '<table width="100%">
<tr>
<td align="left" valign="top" width="45%">&nbsp;  
<u><a href="?spelerinstand">speler in stand</a></u>&nbsp;

<u><a href="?spelerinspelers">speler in spelers</a></u>&nbsp;

<u><a href="speler_bewerken.php">spelers bewerken</a></u>&nbsp;

<u><a href="?wedstrijdtoevoegen">wedstrijd toevoegen</a></u>&nbsp;


<td align="center"><b>MEMBER ADMIN</b><br />(bewerken)<br /><a href="../index.php"><u>bekijk stand</u></a></td>
<td align="right" valign="top" width="45%">Hallo<b>&nbsp; '
.$_SESSION['adminname'].'</b> &nbsp;
<a href="?uitloggen">uitloggen</a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</div>
<div id="content">'
;


if(isset($_GET['spelerinstand'])){
   include('speler_instand.php');
}
elseif(isset($_GET['spelerinspelers'])){
   include('speler_inspelers.php');  
}
elseif(isset($_GET['wedstrijdtoevoegen'])){
   include('wedstrijd_toevoegen.php');  
}
elseif(isset($_GET['uitloggen'])){
   include('uitloggen.php');  
}
else{
   include('admin_text.php');          
}
}
elseif(isset($_GET['registreer'])){
 include('registreren.php');      
}
else{    
   include('inloggen.php');
}

?>

<div id="footer">
<a href="index.php">Terug</a>
</div>
</div>
Gewijzigd op 07/02/2015 22:58:18 door Niek Kasius
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/02/2015 10:21:41
Quote Anchor link
Is dit het bestand spelers_bewerken_text.php? Want daar zit volgens je openingspost de fout.
Op regel 14 staat geen id. De bestandsnaam op regel 14 is anders dan die van de fout melding.
Gewijzigd op 08/02/2015 10:22:19 door Obelix Idefix
 
Niek Kasius

Niek Kasius

08/02/2015 19:02:29
Quote Anchor link
Obelix en Idefix
Als het laatste script bedoeld dan is mijn antwoord Nee.
Dat is de index van de admin.
spelers_bewerken.php staat helemaal bovenaan in mijn vraag met daar onder uitslag_bewerken.php als voorbeeld dat gewoon werkt en in principe het zelfde is qua werking.

Even voor de duidelijkheid.

Ik heb een index zoals hier boven, en daarin word op regel 37 admin_text.php geinclude, ik heb dat zo maar genoemd maar de inhoud is uitslag_bewerken.php zonder header en footer omdat die al in de index staat.
Dus als ik de admin open zie ik dat meteen staan en kan ik daarin bewerken of verwijderen en dat werk gewoon goed,
Maar omdat spelers_bewerken niet werkt had ik dat dus regel 14 en regel 37 veranderd van speler_bewerken naar uitslag_bewerken en van admin_text naar spelers_bewerken.
En als ik op uitslag bewerken klik dat werkt dat gewoon maar omdat spelers_bewerken nu direct in beeld komt krijg ik nog steeds die id fout.
Dus dat snap ik niet want het gaat alleen maar om WHERE id='"mysqli_real_escape_string($con,$_GET['id'])."'");
En dat is in bijde het zelfde. En alleen in spelers_bewerken krijg ik die fout melding: Notice: Undefined index: id in C:\wamp\www\biljart\admin\speler_bewerk.php on line 65 en daar door nu ook Warning: mysqli_fetch_object() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in C:\wamp\www\biljart\admin\speler_bewerk.php on line 66. maar dat komt door dat id.

Toevoeging op 09/02/2015 01:53:24:

Probleem is opgelost!!!!
Ik heb uitslag bewerken gekopieerd ende data aan gepast naar spelers, en nu werkt het wel goed.
Ik had die uitslag bewerken als eens veranderd in de admin_text.php omdat ik dat eerste gedeelte van regel 11 tot en met regel 26 helemaal niet nodig heb on te wijzigen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.