alweer datwijzigen probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »
Niek Kasius

Niek Kasius

05/02/2015 15:06:15
Quote Anchor link
Ik heb het onderstaand script dat ik gebruik om berichten te wijzigen, Nu heb ik dat script in een andere database staan waar het wel werkt zonder problemen ik heb er een kopie van gemaakt en de invoer velden en zo aangepast aan de data waar ik het voor nodig heb maar ik krijg steeds deze fout melding:
Notice: Undefined index: id in C:\wamp\www\biljart\admin\speler_bewerken_text.php on line 65
Ik snap niet waarom het fout gaat, ik heb in de zelfde map nog een paar soort gelijke scripts waar alleen de naam en de dergelijken anders zijn en die werken wel goed.
Ik zal een tweede script er bij zetten dat wel werkt.

speler_bewerken.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
<?php
ini_set('display_errors',1); // 1 == aan , 0 == uit
    error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
include("../includes/header.php");
include("../includes/config.php");
?>

<div id="content">
<center>
<?php
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    if (empty($_POST['afbeelding']) ||
        empty($_POST['voornaam']) ||
        empty($_POST['achternaam']) ||
        empty($_POST['gebdatum']) ||
        empty($_POST['straat']) ||
        empty($_POST['huisnr']) ||
        empty($_POST['postcode']) ||
        empty($_POST['plaats']) ||
        empty($_POST['telefoon']) ||        
        empty($_POST['email']) ||
    empty($_POST['club']) ||
        empty($_POST['caramboles']) ||
        empty($_POST['moyenne']) ||        
        empty($_POST['hoogste']))                                
    {

        echo '<H1>Error!!!!!</h1><h3>Je hebt een of meerdere velden ingevuld!</h3>';
    }

    else
    {

mysqli_query($con,"INSERT INTO spelers (id,  
                                           afbeelding,
                                           voornaam,
                                           achternaam,
                                           gebdatum,
                                           straat,
                                           huisnr,
                                           postcode,
                                           plaats,
                                           telefoon,
                       emial,
                       club,
                                   caramboles,
                       moyenne,
                       hoogste)
                     VALUES ('',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['afbeelding'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['voornaam'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['achternaam'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['gebdatum'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['straat'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['huisnr'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['postcobe'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['plaats'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['telefoon'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['email'])."',
                                         '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['club'])."',
                                                  '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['caramboles'])."',
                                         '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['moyenne'])."',
                                         '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['hoogste'])."'
                             )"
);
}
}
else
{
$query = mysqli_query($con,"SELECT id,
                                      afbeelding,
                                      voornaam,
                                      achternaam,
                                      gebdatum,
                                      straat,
                                      huisnr,
                                      postcode,
                                      plaats,
                                      telefoon,
                                      email,
                                      club,
                                      caramboles,
                                      moyenne,
                                      hoogste FROM spelers WHERE id='"
mysqli_real_escape_string($con,$_GET['id'])."'");
while($uitslag = mysqli_fetch_object($query)){    
    

?>

<table align="center" width="400px" border="1" cellspacing="0" cellpadding="2">
<form method="POST" action="editen_speler.php?actie=&amp;id=<?=(int)$_GET['id'];?>" name="form">
        <tr>
          <td align="left" width="130px"><?php echo $uitslag->afbeelding; ?></td>
          <td align="left" valign="bottom" width="170px"> <input type="text" name="afbeelding" size="30" maxlength="150" value="<?php echo htmlentities($uitslag->afbeelding);?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Voornaam: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="voornaam" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->voornaam); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Achternaam: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="achternaam" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->achternaam); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>  
          <td align="left">Geboorte datum: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="gebdatum" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->gebdatum); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Straat: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="straat" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->straat); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Huisnummer: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="huisnr" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->huisnr); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Postcode: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="postcode" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->postcode); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Plaats: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="plaats" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->plaats); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Telefoon: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="telefoon" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->telefoon); ?>"></td>
        </tr>    
        <tr>
          <td align="left">Emailadres: </td><td align="left"> <input type="text" name="email" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->email); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Vereniging: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="club" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->club); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Caramboles: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="caramboles" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->caramboles); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Moyenne: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="moyenne" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->moyenne); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Hoogste serie: </td><td align="left"> <input type="text" name="hoogste" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->hoogste); ?>"></td>
        </tr>        
        <tr>
          <td colspan="2">&nbsp;</td>
        </tr>        
          <td colspan="2" align="left">
          <input type="submit" value="Updaten" name="submit">&nbsp;&nbsp;
          <input type="reset" name="Reset" value="Resetten"></td>
        </tr>
      </form>
    </table>
<?php
}
mysqli_close($con);
}

?>

</div>
</div>
<div id="footer">
<a href="index.php">Terug</a>
</div>
</div>


en dit is uitslag_bewerken.php
en zo heb ik er nog eenpaar die ongeveer het zelfde zijn en die allemaal wel goed werken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<?php
ini_set('display_errors',1); // 1 == aan , 0 == uit
    error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
include("../includes/header.php");
include("../includes/config.php");
include("../includes/verwerk.php");
?>

<div id="content">
<center>
<?php
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    if (empty($_POST[thuis]) ||
        empty($_POST['uit']) ||
        empty($_POST['makenthuis']) ||
        empty($_POST['makenuit']) ||
        empty($_POST['doelthuis']) ||
        empty($_POST['doeluit']) ||
        empty($_POST['beurtenthuis']) ||
        empty($_POST['beurtenuit']) ||
        empty($_POST['puntenthuis']) ||
        empty($_POST['puntenuit']))                                
    {

    echo '<H1>Error!!!!!</h1><h3>Je hebt een of meerdere velden ingevuld!</h3>';
    }

    else
    {

mysqli_query($con,"INSERT INTO wedstrijden (id,  
                                      thuis,
                                      uit,
                                      makenthuis,
                                      makenuit,
                                      doelthuis,
                                      doeluit,
                                      beurtenthuis,
                                      beurtenuit,
                                      puntenthuis,
                                      puntenuit)
                                      VALUES ('',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['thuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['uit'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['makenthuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['makenuit'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['doelthuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['doeluit'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['beurtenthuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['beurtenuit'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['puntenthuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['puntenuit'])."')
                                               "
);
    }
}

else
{
$query = mysqli_query($con,"select id, thuis, uit, makenthuis, makenuit, doelthuis, doeluit, beurtenthuis, beurtenuit, puntenthuis, puntenuit, datumtijd FROM wedstrijden WHERE id='".mysqli_real_escape_string($con, $_GET['id'])."'");
while($uitslag = mysqli_fetch_object($query)){
echo "<form method=\"POST\" action=\"editen_uitslag.php?actie=&id=".$_GET['id']."\" name=\"form\">";
?>

<table width="600px" border="0" cellspacing="2" cellpadding="2">
   <tr>
      <th align="left" valign="top">Wedstrijd datum</th><th align="left" valign="top">Spelernaam</th><th colspan="2">Caramboles</th><th>Beurten</th><th>Punten</th>
    </tr>
    <tr>
      <td align="left" valign="top"><input type="hidden" value="<?php echo $uitslag->datumtijd; ?>" name="datumtijd"><?php echo $uitslag->datumtijd; ?></td><td></td><td>maken</td><td>gemaakt</td><td></td><td></td>
    </tr>
    <tr>
      <td align="left"><b>Thuis</b></td>
      <td align="left"><input type="hidden" value="<?php echo $uitslag->thuis; ?>" name="thuis"><?php echo $uitslag->thuis; ?></td>
      <td><input type="text" name="makenthuis" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->makenthuis; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="doelthuis" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->doelthuis; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="beurtenthuis" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->beurtenthuis; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="puntenthuis" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->puntenthuis; ?>"></td>
    </tr>
    <tr>
      <td align="left"><b>Uit</b></td>
      <td align="left"><input type="hidden" value="<?php echo $uitslag->uit; ?>" name="uit"><?php echo $uitslag->uit; ?></td>
      <td><input type="text" name="makenuit" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->makenuit; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="doeluit" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->doeluit; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="beurtenuit" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->beurtenuit; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="puntenuit" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->puntenuit; ?>"></td>
    </tr>
    <tr>  
      <td colspan="5" align="center"><input type="submit" value="Updaten" name="submit">&nbsp;&nbsp;<input type="reset" name="Reset" value="Resetten"></td>
     </tr>
  </form>
</table>
<?php
}
mysqli_close($con);
}


?>

</div>
</div>
<div id="footer">
<a href="index.php">Terug</a>
</div>
</div>


PS.
ik snap alleen niet dat hier het eerste script uit elkaar word getrokken en het tweede volledig word geplaatst
Gewijzigd op 05/02/2015 15:32:36 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 21:49:17
 
Jan de Laet

Jan de Laet

05/02/2015 15:32:19
Quote Anchor link
Beetje lastig lezen zo. Welke is speler_bewerken_text.php?
 
Henk de Vriep

Henk de Vriep

05/02/2015 15:42:05
Quote Anchor link
Je hebt een fout in een $_GET['id'],$_POST['id'], $_REQUEST['id'] of een array waar een index de naam id heeft. De variabele die onjuist is staat op line 65. Die variabele is niet gedefinieerd. Alleen zien wij niet de juiste line 65. In je voorbeeld staat hier alleen het afsluiten van een tr tag.

Je moet denk ik even de bestanden op pastebin zetten of iets dergelijks zodat we kunnen zien wat er daadwerkelijk op line 65 gebeurd.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2015 15:48:00
Quote Anchor link
Henk de Vriep op 05/02/2015 15:42:05:
Je moet denk ik even de bestanden op pastebin zetten of iets dergelijks zodat we kunnen zien wat er daadwerkelijk op line 65 gebeurd.

Liever zien we de relevante code op het forum hier. Pastebins willen wel eens verlopen, en dan is het hele topic in één klap waardeloos.

Plaats gewoon +/- 20 regels rondom de lijn met het probleem, of minder.
 
Jan de Laet

Jan de Laet

05/02/2015 16:07:57
Quote Anchor link
Ik zie de source van speler_bewerken_text.php nog niet.
Belangrijk is waarschijnlijk dat deze met speler_bewerken_text.php?id=123 wordt aangeroepen (123 is hier een voorbeeld). Want dan werkt de get['id'] wel.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

05/02/2015 16:17:32
Quote Anchor link
Toen ik het script plaatse stond in eerste instantie stond de php code in het eerste script wel tussen code tags in de html niet nu is dat wel zo wie dat veranderd heeft weet ik niet maar nu staat het goed, en is waar het om gaat hier nu regel 79. Maar eigenlijk is regel 65 tot en met regel 79 is 1 regel.

Jan de Laet
Quote:
Beetje lastig lezen zo. Welke is speler_bewerken_text.php?

dat is de zelfde als speler_bewerken.php alleen heb ik die in gebruik zonder header en footer in een index.

PS.
alleen snap ik niet dat het tweede script wel werkt en het eerste niet want behalve de data die er in word verwerkt en in welke tabel het komt te staan zie ik geen. verschil
Gewijzigd op 05/02/2015 16:29:02 door Niek Kasius
 
Jan de Laet

Jan de Laet

05/02/2015 17:00:20
Quote Anchor link
Als je speler_bewerken_text.php include in de index, zul je die index met de id moeten aanroepen, bijv index.php?id=123

Anders gaat get['id'] niet werken.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

07/02/2015 11:03:32
Quote Anchor link
ik heb een wedstrijden_bewerken.php wel in de index staan, Dus als ik de index open krijg ik direct de wedstrijden te zien met bij iedere wedstrijd deze 2 linken.
zoals hier onder
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$query
= mysqli_query($con,"select id, thuis, uit, makenthuis, makenuit, doelthuis, doeluit, beurtenthuis, beurtenuit, puntenthuis, puntenuit, datumtijd FROM wedstrijden WHERE id='".mysqli_real_escape_string($con, $_GET['id'])."'");
while($uitslag = mysqli_fetch_object($query)){
?>


<a href="uitslag_bewerken.php?id=<?php echo $uitslag['id'];?>">bewerk</a>
<a href="wedstrijd_verwijderen.php?id=<?php echo $uitslag['id'];?>">verwijder</a>

En als ik op bewerk of verwijder klik kan ik dat gewoon wijzigen of verwijderen zonder problemen. nou ja dat is niet helemaal waar want wijzigen moet ik 2 keer doen om een resultaat te boeken, wat ik al eens eerder had maar dat op de een of andere manier was opgelost, maar nu weer terug is, maar het werkt.

Maar die spelers_bewerken.php die staat niet in de index zelf alleen een link er naar toe wel.
Ik snap het niet meer want het heeft wel altijd gewerkt voor dat ik de Map members had toe gevoegd aan de Map biljart en ik geprobeerd had om de berichten_wijzigen uit de members in de admin van biljart mee te nemen.maar die heb ik nu weer terug gezet om uit te proberen of dat iets uitmaakt. Maar dat maakt geen verschil, want het probleem blijft, alleen kon ik naar het terug zetten vam de Map niet meer inloggen en ook niet meer registrenen, dus heb ik dat ook opnieuw moeten maken. En dat werkt nu weer.
Gewijzigd op 07/02/2015 11:04:00 door Niek Kasius
 
Jan de Laet

Jan de Laet

07/02/2015 11:25:35
Quote Anchor link
laat eens zien hoe die link naar spelers_bewerken.php eruit ziet.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

07/02/2015 22:57:25
Quote Anchor link
gewoon zoals hier onder op regel 14
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php
include "../includes/admin_header.php";

echo '<div id="header">';
session_start();
if(isset($_SESSION['adminname'])){
echo '<table width="100%">
<tr>
<td align="left" valign="top" width="45%">&nbsp;  
<u><a href="?spelerinstand">speler in stand</a></u>&nbsp;

<u><a href="?spelerinspelers">speler in spelers</a></u>&nbsp;

<u><a href="speler_bewerken.php">spelers bewerken</a></u>&nbsp;

<u><a href="?wedstrijdtoevoegen">wedstrijd toevoegen</a></u>&nbsp;


<td align="center"><b>MEMBER ADMIN</b><br />(bewerken)<br /><a href="../index.php"><u>bekijk stand</u></a></td>
<td align="right" valign="top" width="45%">Hallo<b>&nbsp; '
.$_SESSION['adminname'].'</b> &nbsp;
<a href="?uitloggen">uitloggen</a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</div>
<div id="content">'
;


if(isset($_GET['spelerinstand'])){
   include('speler_instand.php');
}
elseif(isset($_GET['spelerinspelers'])){
   include('speler_inspelers.php');  
}
elseif(isset($_GET['wedstrijdtoevoegen'])){
   include('wedstrijd_toevoegen.php');  
}
elseif(isset($_GET['uitloggen'])){
   include('uitloggen.php');  
}
else{
   include('admin_text.php');          
}
}
elseif(isset($_GET['registreer'])){
 include('registreren.php');      
}
else{    
   include('inloggen.php');
}

?>

<div id="footer">
<a href="index.php">Terug</a>
</div>
</div>
Gewijzigd op 07/02/2015 22:58:18 door Niek Kasius
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/02/2015 10:21:41
Quote Anchor link
Is dit het bestand spelers_bewerken_text.php? Want daar zit volgens je openingspost de fout.
Op regel 14 staat geen id. De bestandsnaam op regel 14 is anders dan die van de fout melding.
Gewijzigd op 08/02/2015 10:22:19 door Obelix Idefix
 
Niek Kasius

Niek Kasius

08/02/2015 19:02:29
Quote Anchor link
Obelix en Idefix
Als het laatste script bedoeld dan is mijn antwoord Nee.
Dat is de index van de admin.
spelers_bewerken.php staat helemaal bovenaan in mijn vraag met daar onder uitslag_bewerken.php als voorbeeld dat gewoon werkt en in principe het zelfde is qua werking.

Even voor de duidelijkheid.

Ik heb een index zoals hier boven, en daarin word op regel 37 admin_text.php geinclude, ik heb dat zo maar genoemd maar de inhoud is uitslag_bewerken.php zonder header en footer omdat die al in de index staat.
Dus als ik de admin open zie ik dat meteen staan en kan ik daarin bewerken of verwijderen en dat werk gewoon goed,
Maar omdat spelers_bewerken niet werkt had ik dat dus regel 14 en regel 37 veranderd van speler_bewerken naar uitslag_bewerken en van admin_text naar spelers_bewerken.
En als ik op uitslag bewerken klik dat werkt dat gewoon maar omdat spelers_bewerken nu direct in beeld komt krijg ik nog steeds die id fout.
Dus dat snap ik niet want het gaat alleen maar om WHERE id='"mysqli_real_escape_string($con,$_GET['id'])."'");
En dat is in bijde het zelfde. En alleen in spelers_bewerken krijg ik die fout melding: Notice: Undefined index: id in C:\wamp\www\biljart\admin\speler_bewerk.php on line 65 en daar door nu ook Warning: mysqli_fetch_object() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in C:\wamp\www\biljart\admin\speler_bewerk.php on line 66. maar dat komt door dat id.

Toevoeging op 09/02/2015 01:53:24:

Probleem is opgelost!!!!
Ik heb uitslag bewerken gekopieerd ende data aan gepast naar spelers, en nu werkt het wel goed.
Ik had die uitslag bewerken als eens veranderd in de admin_text.php omdat ik dat eerste gedeelte van regel 11 tot en met regel 26 helemaal niet nodig heb on te wijzigen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.