Andere fotogallery

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »
Thijs  Broekkamp

Thijs Broekkamp

20/01/2011 17:29:35
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een foto website, www.wildnature.nl en de gallery is van lightbox, http://wildnature.nl/?p=galleryvogelsomgeving bijv.

Nou vind ik het wat onhandig en heb ik liever zoiets: http://www.juzaphoto.com/eng/galleries/flora-italy_trebbia_valley.htm

Kan iemand mij daarbij helpen hoe ik dat moet doen? Ben nog een echte beginner dus.
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 18:51:28
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

20/01/2011 17:43:31
Quote Anchor link
Wat bedoel je precies?
Wil je een andere domeinnaam, of een andere locatie

Toevoeging op 20/01/2011 17:46:07:

(ik ben ook een groentje, maar misschien kan ik je helpen)
 
Kris Peeters

Kris Peeters

20/01/2011 17:52:19
Quote Anchor link
Wat jij wil, is stukken simpeler dan die light box.

Het is gebaseerd op:

<a href="#004863"/>klik</a>
...
<a name="004863">
<img src="..."/>


Klik je op zo'n link, dan gaatde pagina scrollen tot het punt waarop <a name="004863"> bovenaan je pagina komt.
 
Thijs  Broekkamp

Thijs Broekkamp

20/01/2011 17:52:28
Quote Anchor link
Nee hoe de gallery werkt. Nu klik je op een foto en vergroot ie uit, maar ik wil zoals op de gelinkte site dat je gewoon naar beneden scrollt of op de miniatuur klikt en dat ie dan naar die foto zelf 'scrollt'
 
Milo S

Milo S

20/01/2011 18:00:50
Quote Anchor link
Dan krijg je dus zo iets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Naamloos document</title>
    </head>
    
    <body>
    
        <!-- Bar met miniaturen -->
        <div class="miniatuur_bar">
            <a href="#00001"><img src="" alt="" /></a>
            <a href="#00002"><img src="" alt="" /></a>
            <a href="#00003"><img src="" alt="" /></a>
            <a href="#00004"><img src="" alt="" /></a>
        </div>
        
        <!-- Blok met uitvergrote foto's -->
        <div class="content">
            <a name="00001"><img src="" alt="" /></a>
            <a name="00002"><img src="" alt="" /></a>
            <a name="00003"><img src="" alt="" /></a>
            <a name="00004"><img src="" alt="" /></a>
        </div>
    
    </body>
</html>


Dit had je in de broncode kunnen zien, maargoed.
 
Thijs  Broekkamp

Thijs Broekkamp

20/01/2011 19:48:17
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties! kwam niet in mij op om de bronpagina te bekijken. Maar wat vul je dan hier #00001 in?
 
Jasper DS

Jasper DS

20/01/2011 19:49:28
Quote Anchor link
de link van waar de afbeelding staat
Gewijzigd op 20/01/2011 19:49:49 door Jasper DS
 
Thijs  Broekkamp

Thijs Broekkamp

20/01/2011 21:44:53
Quote Anchor link
Ik probeer het maar het lukt nog niet echt, ben echt nog maar net begonnen dus vind het nogal ingewikkeld allemaal. op deze pagina test ik het, http://wildnature.nl/?p=galleryamfibien
 
Kris Peeters

Kris Peeters

21/01/2011 10:36:04
Quote Anchor link
Gewoon doen wat we je aanraden en wat nadenken.
Zo-iets dus
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<div class="miniatuur_bar">
    <a href="#00001"><img src=".../klein/kikker.jpg" alt="Kikker" /></a>
    <a href="#00002"><img src=".../klein/vlinder.jpg" alt="Vlinder" /></a>
    <a href="#00003"><img src=".../klein/vogel.jpg" alt="" /></a>
</div>

<!-- Blok met uitvergrote foto's -->
<div class="content">
    <a name="00001"></a><img src=".../groot/kikker.jpg" alt="" /> <br/>
    <a name="00002"></a><img src=".../groot/vlinder.jpg" alt="" /> <br/>
    <a name="00003"></a><img src=".../groot/vogel.jpg" alt="" /> <br/>
</div>


Je hebt hier 4 soorten elementen.
1) de thumbnail. Zie dat die de juiste src (source = bron) heeft. kikker, vlinder, vogel naast mekaar
2) De grote foto. Zie dat die de juiste src heeft. kikker, vlinder, vogel onder mekaar
3) Omheen (Een Belg zou hier meestal "rond" zeggen) de thumbnail zet je een link in de trend <a href="#ankerpunt"> (thumbnail) </a>
4) het anker: <a name="ankerpunt"></a> (hier komt dan de grote foto)

Bij jou zie ik maar 1 grote foto, ik zie links met als href de src van een afbeelding (met een # voor); dat is niet de bedoeling.
Gewijzigd op 21/01/2011 12:42:25 door Kris Peeters
 
Thijs  Broekkamp

Thijs Broekkamp

21/01/2011 15:15:42
Quote Anchor link
Super bedankt, het lukt nu wel!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.