Apache & MySQL onder SuSe linux 9.2 ??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Maarten

Maarten

12/03/2005 11:44:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik draai sinds een tijdje SuSe Linux 9.2 en ik wil er eigenlijk wel apache op hebben. Kan iemand mij uitleggen hoe dat moet ?
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 22:07:24
 

12/03/2005 12:00:00
Quote Anchor link
ja downloaden vanaf http://www.apache.com en dan de linux download dit kun je ook met php & mysql doen

download links
apache: http://www.apache.com
php http://www.php.net
mysql http://www.mysql.com
 
Maarten

Maarten

12/03/2005 12:04:00
Quote Anchor link
Zijn er voor die 3 geen RPM's ?
 
Maarten

Maarten

12/03/2005 12:08:00
Quote Anchor link
Oh .. sorry al gevonden :)
 
Maarten

Maarten

12/03/2005 12:37:00
Quote Anchor link
hmm .. werkt niet ... Nouja ik heb een turtorial gevonden waar ze me uitleggen hoe ik het moet installeren maar nou zit ik met het probleem met ./configure, Hij zegt dat ik geen compiler heb ! wat moet ik doen ?
 
- SanThe -

- SanThe -

12/03/2005 13:12:00
Quote Anchor link
Ik denk C++ installeren.
Weet het niet zeker, ik gebruik OpenBSD geen Suze.
 
Jelmer -

Jelmer -

12/03/2005 14:08:00
Quote Anchor link
SuSE 9.2 heeft toch zo'n packagemanager in Yast2?

Daar kun je gewoon in zoeken op Apache, vinkje in het packetje, even controleren of je alle benodigde stuff al hebt (als hij dat niet automatisch al doet) en op ok (of volgende) drukken, cdrom erin stoppen (of downloaden van internet als je via ftp hebt geïnstalleerd) en tada, apache geïnstalleerd.
 
Maarten

Maarten

13/03/2005 10:55:00
Quote Anchor link
Ja dat klopt ... dat heb ik al gedaan .. maar ik heb zo'n vermoeden dat ik die al geinstalleert heb :S ... klinkt vaag mja ... ik zal s kijke ..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.