Aparte pagina's maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »
Patrick van veld

Patrick van veld

18/08/2014 12:38:25
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben bezig met een script, dit script haalt een stuk of 100 rijen op uit de database.
Nu word dit allemaal netjes op mijn website geplaatst alleen word de pagina
veel te lang voor.

Nu is mijn vraag of er een mogelijkheid is dat ik subpagina's krijg, dus dat je onderaan de pagina op 1,2,3 etc. kan klikken en dan steeds 20 records ziet.

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:51:34
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/08/2014 12:45:10
Quote Anchor link
Tuurlijk kan dat. Het is een kwestie van het totaal aantal uit te rekenen, bij te houden op welke pagina je bent (via de URL) en hoeveel artikelen je per pagina wilt zien.

Hier staan wel wat tutorials en uitleg:
http://www.google.nl/?q=navigation%20php%20mysql

Mocht je er vragen over hebben, dan horen we het graag.
Gewijzigd op 18/08/2014 12:46:08 door - Ariën -
 
Ivo P

Ivo P

18/08/2014 14:48:19
Quote Anchor link
"pagination" is ook wel een term om op te zoeken
 
Peter K

Peter K

18/08/2014 20:52:54
Quote Anchor link
- Aar - op 18/08/2014 12:45:10:
Tuurlijk kan dat. Het is een kwestie van het totaal aantal uit te rekenen, bij te houden op welke pagina je bent (via de URL) en hoeveel artikelen je per pagina wilt zien.

Hier staan wel wat tutorials en uitleg:
http://www.google.nl/?q=navigation%20php%20mysql

Mocht je er vragen over hebben, dan horen we het graag.


Ofwel opslaan in een sessie is ook een mogelijkheid...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/08/2014 20:57:08
Quote Anchor link
Op welke manier bedoel je, Peter?
 
Peter  Flos

Peter Flos

18/08/2014 21:18:28
Quote Anchor link
Wat ik doe is het volgende:

- Aantal rijen tellen
- Controleren of er in de URL een FROM wordt meegegeven
- -> Zo niet -> Eerst 20 rijen selecteren
- -> Zo wel -> LIMIT $FROM (Wel beveiligen), 20

Onderaan de pagina:
- Aantal rijen hoger dan 20 -> 1 weergeven (GEEN anchor), 2 weergeven (Anchor ?FROM=20)

Controle inbouwen op welke pagina iemand is en dan de juiste link weergeven. Deel wat ik altijd leuk vind van PHP, zelf ermee klooien :)

Uiteraard zijn er ook voldoende andere manieren.
 
Peter K

Peter K

19/08/2014 10:38:54
Quote Anchor link
- Aar - op 18/08/2014 20:57:08:
Op welke manier bedoel je, Peter?


Je kunt ook in een sessie opslaan welke pagina men heeft open staan.
In plaats van het dan als $_GET te behandelen gewoon in een $_SESSION zetten. Het idee is hetzelfde, de ervaring is een stuk netter overigens.

Met behulp van javascript kun je een POST doen als er op de tekst geklikt wordt. Achter de schermen de waarden invullen en submitten en vervolgens in de sessie wegschrijven.

Het kost wel wat extra werk maar mijn inziens een stuk netter...
 
Erwin H

Erwin H

19/08/2014 10:41:14
Quote Anchor link
Handig, als mensen dezelfde pagina twee keer naast elkaar open hebben staan....
Verder maakt het het ook volkomen onmogelijk om een link op te slaan voor de gebruiker. Doet hij dat namelijk dan komt hij weer terug bij de begin pagina.
Niet netjes en absoluut onhandig. Voor mij (als gebruiker!) een absolute non-oplossing.
Gewijzigd op 19/08/2014 10:41:58 door Erwin H
 
Peter K

Peter K

19/08/2014 10:47:27
Quote Anchor link
Erwin H op 19/08/2014 10:41:14:
Handig, als mensen dezelfde pagina twee keer naast elkaar open hebben staan....
Verder maakt het het ook volkomen onmogelijk om een link op te slaan voor de gebruiker. Doet hij dat namelijk dan komt hij weer terug bij de begin pagina.
Niet netjes en absoluut onhandig. Voor mij (als gebruiker!) een absolute non-oplossing.


Hoe bedoel je dit precies?
 
Erwin H

Erwin H

19/08/2014 10:51:12
Quote Anchor link
Wat denk je dat er gebeurt als ik een pagina in jouw systeempje bookmark? Denk je dat die sessie gegevens dan mee gebookmarkt worden? Nee toch? Nou, als ik dan weer terug ga na een paar weken, op welke pagina kom ik dan uit? niet op de pagina die ik gebookmarkt heb, maar op de eerste. Er staat namelijk niets in de sessie, dus kom ik op de eerste.

Ga me alsjeblieft niet vertellen dat je hier nog nooit over nagedacht hebt.
Gewijzigd op 19/08/2014 10:53:28 door Erwin H
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/08/2014 10:57:44
Quote Anchor link
Sessions zijn leuk, als voorkeur om bij te houden waar je precies was geëindigd met lezen, maar verder zie ik geen nut voor sessions in ene pagination-systeem.
Gewijzigd op 19/08/2014 10:58:45 door - Ariën -
 
Peter K

Peter K

20/08/2014 07:29:48
Quote Anchor link
Erwin H op 19/08/2014 10:51:12:
Wat denk je dat er gebeurt als ik een pagina in jouw systeempje bookmark? Denk je dat die sessie gegevens dan mee gebookmarkt worden? Nee toch? Nou, als ik dan weer terug ga na een paar weken, op welke pagina kom ik dan uit? niet op de pagina die ik gebookmarkt heb, maar op de eerste. Er staat namelijk niets in de sessie, dus kom ik op de eerste.

Ga me alsjeblieft niet vertellen dat je hier nog nooit over nagedacht hebt.


Wat heb jij een ontzettend vieze nasmaak op je comments. Lees net nog een comment van je in een ander topic. Als dit de manier is om opbouwend kritiek te geven....

Overigens, het klopt inderdaad wel dat voor een publieke website het niet handig is met een sessie. Echter zie ik nergens vermeld dat dat zo is. Stel dat alles achter een login script zit....

@Aar zie mijn 2e alinea.
 
Erwin H

Erwin H

20/08/2014 08:50:10
Quote Anchor link
Wat maakt het uit of het achter een login script zit? Kan je het nog steeds bookmarken en als ik later terug kom is de sessie nog steeds verdwenen (tenzij je de sessie in een database plaatst, maar dan gebruik je dus weer geen $_SESSION en heb je nog steeds het probleem van meerdere pagina's naast elkaar open staan).
Gewijzigd op 20/08/2014 08:50:29 door Erwin H
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.