Aparte pagina's maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »
Patrick van veld

Patrick van veld

18/08/2014 12:38:25
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben bezig met een script, dit script haalt een stuk of 100 rijen op uit de database.
Nu word dit allemaal netjes op mijn website geplaatst alleen word de pagina
veel te lang voor.

Nu is mijn vraag of er een mogelijkheid is dat ik subpagina's krijg, dus dat je onderaan de pagina op 1,2,3 etc. kan klikken en dan steeds 20 records ziet.

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 15:02:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/08/2014 12:45:10
Quote Anchor link
Tuurlijk kan dat. Het is een kwestie van het totaal aantal uit te rekenen, bij te houden op welke pagina je bent (via de URL) en hoeveel artikelen je per pagina wilt zien.

Hier staan wel wat tutorials en uitleg:
http://www.google.nl/?q=navigation%20php%20mysql

Mocht je er vragen over hebben, dan horen we het graag.
Gewijzigd op 18/08/2014 12:46:08 door - Ariën -
 
Ivo P

Ivo P

18/08/2014 14:48:19
Quote Anchor link
"pagination" is ook wel een term om op te zoeken
 
Peter K

Peter K

18/08/2014 20:52:54
Quote Anchor link
- Aar - op 18/08/2014 12:45:10:
Tuurlijk kan dat. Het is een kwestie van het totaal aantal uit te rekenen, bij te houden op welke pagina je bent (via de URL) en hoeveel artikelen je per pagina wilt zien.

Hier staan wel wat tutorials en uitleg:
http://www.google.nl/?q=navigation%20php%20mysql

Mocht je er vragen over hebben, dan horen we het graag.


Ofwel opslaan in een sessie is ook een mogelijkheid...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/08/2014 20:57:08
Quote Anchor link
Op welke manier bedoel je, Peter?
 
Peter  Flos

Peter Flos

18/08/2014 21:18:28
Quote Anchor link
Wat ik doe is het volgende:

- Aantal rijen tellen
- Controleren of er in de URL een FROM wordt meegegeven
- -> Zo niet -> Eerst 20 rijen selecteren
- -> Zo wel -> LIMIT $FROM (Wel beveiligen), 20

Onderaan de pagina:
- Aantal rijen hoger dan 20 -> 1 weergeven (GEEN anchor), 2 weergeven (Anchor ?FROM=20)

Controle inbouwen op welke pagina iemand is en dan de juiste link weergeven. Deel wat ik altijd leuk vind van PHP, zelf ermee klooien :)

Uiteraard zijn er ook voldoende andere manieren.
 
Peter K

Peter K

19/08/2014 10:38:54
Quote Anchor link
- Aar - op 18/08/2014 20:57:08:
Op welke manier bedoel je, Peter?


Je kunt ook in een sessie opslaan welke pagina men heeft open staan.
In plaats van het dan als $_GET te behandelen gewoon in een $_SESSION zetten. Het idee is hetzelfde, de ervaring is een stuk netter overigens.

Met behulp van javascript kun je een POST doen als er op de tekst geklikt wordt. Achter de schermen de waarden invullen en submitten en vervolgens in de sessie wegschrijven.

Het kost wel wat extra werk maar mijn inziens een stuk netter...
 
Erwin H

Erwin H

19/08/2014 10:41:14
Quote Anchor link
Handig, als mensen dezelfde pagina twee keer naast elkaar open hebben staan....
Verder maakt het het ook volkomen onmogelijk om een link op te slaan voor de gebruiker. Doet hij dat namelijk dan komt hij weer terug bij de begin pagina.
Niet netjes en absoluut onhandig. Voor mij (als gebruiker!) een absolute non-oplossing.
Gewijzigd op 19/08/2014 10:41:58 door Erwin H
 
Peter K

Peter K

19/08/2014 10:47:27
Quote Anchor link
Erwin H op 19/08/2014 10:41:14:
Handig, als mensen dezelfde pagina twee keer naast elkaar open hebben staan....
Verder maakt het het ook volkomen onmogelijk om een link op te slaan voor de gebruiker. Doet hij dat namelijk dan komt hij weer terug bij de begin pagina.
Niet netjes en absoluut onhandig. Voor mij (als gebruiker!) een absolute non-oplossing.


Hoe bedoel je dit precies?
 
Erwin H

Erwin H

19/08/2014 10:51:12
Quote Anchor link
Wat denk je dat er gebeurt als ik een pagina in jouw systeempje bookmark? Denk je dat die sessie gegevens dan mee gebookmarkt worden? Nee toch? Nou, als ik dan weer terug ga na een paar weken, op welke pagina kom ik dan uit? niet op de pagina die ik gebookmarkt heb, maar op de eerste. Er staat namelijk niets in de sessie, dus kom ik op de eerste.

Ga me alsjeblieft niet vertellen dat je hier nog nooit over nagedacht hebt.
Gewijzigd op 19/08/2014 10:53:28 door Erwin H
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/08/2014 10:57:44
Quote Anchor link
Sessions zijn leuk, als voorkeur om bij te houden waar je precies was geëindigd met lezen, maar verder zie ik geen nut voor sessions in ene pagination-systeem.
Gewijzigd op 19/08/2014 10:58:45 door - Ariën -
 
Peter K

Peter K

20/08/2014 07:29:48
Quote Anchor link
Erwin H op 19/08/2014 10:51:12:
Wat denk je dat er gebeurt als ik een pagina in jouw systeempje bookmark? Denk je dat die sessie gegevens dan mee gebookmarkt worden? Nee toch? Nou, als ik dan weer terug ga na een paar weken, op welke pagina kom ik dan uit? niet op de pagina die ik gebookmarkt heb, maar op de eerste. Er staat namelijk niets in de sessie, dus kom ik op de eerste.

Ga me alsjeblieft niet vertellen dat je hier nog nooit over nagedacht hebt.


Wat heb jij een ontzettend vieze nasmaak op je comments. Lees net nog een comment van je in een ander topic. Als dit de manier is om opbouwend kritiek te geven....

Overigens, het klopt inderdaad wel dat voor een publieke website het niet handig is met een sessie. Echter zie ik nergens vermeld dat dat zo is. Stel dat alles achter een login script zit....

@Aar zie mijn 2e alinea.
 
Erwin H

Erwin H

20/08/2014 08:50:10
Quote Anchor link
Wat maakt het uit of het achter een login script zit? Kan je het nog steeds bookmarken en als ik later terug kom is de sessie nog steeds verdwenen (tenzij je de sessie in een database plaatst, maar dan gebruik je dus weer geen $_SESSION en heb je nog steeds het probleem van meerdere pagina's naast elkaar open staan).
Gewijzigd op 20/08/2014 08:50:29 door Erwin H
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.