array fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »
Dennis meijer

dennis meijer

20/06/2011 15:25:59
Quote Anchor link
Ik heb een script en daarbij krijg ik deze error:

Notice: Undefined offset: 1 in ....

en daar hoort dit regeltje bij waar het fout gaat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$open
= $this->m_ht_table[$this->m_cnt_table];

?>


sinds de update van php 4 naar 5 werkt het niet meer.

Weet iemand waar dit aan kan liggen?
Gewijzigd op 20/06/2011 15:31:40 door Dennis meijer
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 03:24:23
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

20/06/2011 15:28:21
Quote Anchor link
Iets meer code zou wel fijn zijn.
 
Dennis meijer

dennis meijer

20/06/2011 15:31:59
Quote Anchor link
het is een functie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
  function tr($style="", $event="") {
    
    
    $open = $this->m_ht_table[$this->m_cnt_table];
    
    if ($open[1]=="td") $ret  = "</td>\n";
    if ($open[1]=="th") $ret .= "</th>\n";
    if ($open[0]) $ret .= "</tr>\n";
  
    if ($style!="") $style = $this->resolve_style($style);
    if ($event!="") $event = " ".$event;

    $ret = "<tr" . $style . $event. ">";
    $this->m_ht_table[$this->m_cnt_table][0] = true;
    $this->m_ht_table[$this->m_cnt_table][1] = "";

    return $ret;
    
  }
?>
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

20/06/2011 15:34:34
Quote Anchor link
Als eens een die() gedaan op de array?
 
Dennis meijer

dennis meijer

20/06/2011 15:35:36
Quote Anchor link
Hoebedoel je dat?
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

20/06/2011 15:38:51
Quote Anchor link
Dennis meijer op 20/06/2011 15:35:36:
Hoebedoel je dat?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    die(print_r($open));
?>


Dit is zelfs nog beter:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
print_r($this->m_ht_table);
echo $this->m_cnt_table;
?>
Gewijzigd op 20/06/2011 15:40:47 door Johan van der Molen
 
Dennis meijer

dennis meijer

20/06/2011 15:43:46
Quote Anchor link
Dan krigj ik dit te zien


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( ) 1
Array ( ) 1

Array ( ) 1

Array ( ) 1

Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( ) 1

Array ( ) 1

Array ( ) 1

Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1
Gewijzigd op 20/06/2011 15:44:03 door dennis meijer
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

20/06/2011 15:46:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
print_r($this->m_ht_table);
echo $this->m_cnt_table;
?>


Doe dat eens.

Je probeert een key aan te roepen in een array terwijl die key niet bestaat in die array.
Gewijzigd op 20/06/2011 15:46:52 door Johan van der Molen
 
Dennis meijer

dennis meijer

20/06/2011 15:48:25
Quote Anchor link
Die 2 regels die je nu zegt heb ik gedaan.

Bij die die van jou komt als waarde 1 er te staan.

Toevoeging op 20/06/2011 15:48:39:

Eerder werkte het trouwens wel maar sinds php5 niet meer.
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

20/06/2011 15:53:25
Quote Anchor link
Dennis meijer op 20/06/2011 15:48:25:
Die 2 regels die je nu zegt heb ik gedaan.

Bij die die van jou komt als waarde 1 er te staan.

Toevoeging op 20/06/2011 15:48:39:

Eerder werkte het trouwens wel maar sinds php5 niet meer.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $this->m_ht_table[1];
?>


Krijg je nu weer die offset error?
 
Dennis meijer

dennis meijer

20/06/2011 15:55:08
Quote Anchor link
Er staat nu een paar keer het woord array.

Maar ook een paar keer die offset error.
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

20/06/2011 15:58:14
Quote Anchor link
Dennis meijer op 20/06/2011 15:55:08:
Er staat nu een paar keer het woord array.

Maar ook een paar keer die offset error.



Die offset bestaat dus niet.

Doe eens print_r inplaats van echo.
 
Dennis meijer

dennis meijer

20/06/2011 15:59:46
Quote Anchor link
Dan krijg ik dit weer een paar keer te zien

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Array ( [0] => 1 [1] => td ) Array ( [0] => 1 [1] => td ) Array ( [0] => 1 [1] => td ) Array ( [0] => 1 [1] => td ) Array ( [0] => 1 [1] => td )


Tevens blijven er van die fouten komen.
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

20/06/2011 16:03:42
Quote Anchor link
Nouja het probleem ligt bij het feit dat je ergens een key in een array aanroept.

Maar die key bestaat niet.

Dus ik zou gewoon aantal dingen print_r() of echo en kijken of het overeen komt.
 
Dennis meijer

dennis meijer

20/06/2011 16:07:09
Quote Anchor link
Kan het niet ergens aan liggen dat de versie van php is veranderd?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

20/06/2011 17:08:17
Quote Anchor link
Het is een instelling om dit niet weer te geven, dat betekent niet dat het eerder werkte. Maar eerder zag je niet dat het niet werkte.
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

20/06/2011 19:13:01
Quote Anchor link
Werkt het al?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.