array meerdere users

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »
Filip Van Daele

Filip Van Daele

29/09/2010 23:01:23
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben niet goed in php (gebruik alleen bestaande scripts).
Ik heb volgend stuk code dat ik wil aanpassen naar meerdere users en passwords:

if (!isset($_SESSION['user'])) {
$user = '';
$pass = '';
if (isset($_POST['login'])) {
$user = strtolower(trim($_POST['user']));
$pass = $_POST['pass'];
$errors = array();
if ($user == '' || $user != 'admin') {
$errors['user'] = '';
}
if ($pass == '' || $pass != '123456') {
$errors['pass'] = '';
}
if (empty($errors)) {
$_SESSION['user'] = $user;


Kan iemand me zeggen hoe ik dit stuk code dan moet aanpassen?
Alvast bedankt hoor!

fvd
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 15:30:06
 
Th van

Th van

29/09/2010 23:03:06
Quote Anchor link
Liever zet je het tussen code -tags
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
if (!isset($_SESSION['user'])) {
$user = '';
$pass = '';
if (isset($_POST['login'])) {
$user = strtolower(trim($_POST['user']));
$pass = $_POST['pass'];
$errors = array();
if ($user == '' || $user != 'admin') {
$errors['user'] = '';
}

if ($pass == '' || $pass != '123456') {
$errors['pass'] = '';
}

if (empty($errors)) {
$_SESSION['user'] = $user;
?>


En heb je al wel eens gehoord van inspringen?
Dus alles wat in een if staat, een tab er voor.

Dus zo ongeveer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
if (!isset($_SESSION['user'])) {
    $user = '';
    $pass = '';
    
    if (isset($_POST['login'])) {
        $user = strtolower(trim($_POST['user']));
        $pass = $_POST['pass'];
        $errors = array();
        
        if ($user == '' || $user != 'admin') {
            $errors['user'] = '';
        }

        if ($pass == '' || $pass != '123456') {
            $errors['pass'] = '';
        }

        if (empty($errors)) {
            $_SESSION['user'] = $user;
        }
    }
}

?>
Gewijzigd op 29/09/2010 23:06:23 door Th van
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 20:06:38
Quote Anchor link
Beste Theodoor,

Dank je voor de correctie.
Het zou nog mooier zijn mocht iemand me kunnen helpen...

Groeten,
FVD
 
Th van

Th van

30/09/2010 20:10:50
Quote Anchor link
Misschien zou je wat meer van je code willen posten? Dat maakt het wat makkelijker;)
 
Martijn B

Martijn B

30/09/2010 20:17:29
Quote Anchor link
Stel je nu eens voor, je hebt een site, 100 mensen registreren zich per dag.
Voor iedere bezoeker komt er dus een stukje PHP code bij op je site.
Daarnaast zou je nog meer info van een bezoekers willen bijhouden (Email, geboortedatum, etc).

Ga je dit dat allemaal in je PHP code verwerken? Je hebt hopelijk wel wat beters te doen ;P

Je zult toch gebruik moeten maken van een database om gebruikers gegevens in op te slaan.
Met een SELECT query kun je dan controleren of login naam en wachtwoord in de database staan. Zorg er wel voor dan de combinatie login naam en wachwoord uniek is (unique index). Anders zou ik wel eens als Piet kunnen inloggen ik ben toch echt Martijn :D
Dit lijkt mij niet al te moeilijk als je een aantal tutorials doorleest.
Gewijzigd op 30/09/2010 20:20:43 door Martijn B
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 20:30:28
Quote Anchor link
Beste Martijn,

Het is slechts voor en paar mensen, wordt dus niet uitgebreid, max 5 of zo.

Hier is de hele code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85

<?php session_start();?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
    <title>CMS</title>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />
</head>
<body>
<div id="main">
<h1>CMS</h1>
<?php
if (empty($_POST) && isset($_GET['action'])) {
        $action = $_GET['action'];
        switch ($action) {
            case
'logout':
                session_unset();
                session_destroy();
                break;
    }
}

if (!isset($_SESSION['user'])) {
    $user = '';
    $pass = '';
    if (isset($_POST['login'])) {
        $user = strtolower(trim($_POST['user']));
        $pass = $_POST['pass'];
        $errors = array();
        if ($user == '' || $user != 'admin') {    
            $errors['user'] = '';
        }

        if ($pass == '' || $pass != '123456') {
            $errors['pass'] = '';
        }

        if (empty($errors)) {
            $_SESSION['user'] = $user;
        }
else {
            echo '<p class="error">Please fill in your correct ';
            if (isset($errors['user']))
                echo 'username';
            if (count($errors) == 2)
                echo ' and ';
            if (isset($errors['pass']))
                echo 'password';
            echo '.</p>', "\n";
        }
    }
}

if (isset($_SESSION['user'])) {
    $user = $_SESSION['user'];
?>

<div id="headertext">
    <p class="l">You are logged in as <strong><?php echo $user?></strong>.</p>
    <p class="r"><a href="?action=logout">Logout</a></p>
</div>
<?php
    if (isset($_POST['edit'])) {
        if (file_put_contents('homecontent.txt', $_POST['homecontent']))
            echo '<p class="succes">Your changes are saved.</p>', "\n";
    }

    $homecontent = file_get_contents('homecontent.txt');
?>

<form method="post" action="">
    <p>Here you can edit your homepage text:</p>
    <textarea name="homecontent" id="homecontent" rows="20" cols="55"><?php echo $homecontent?></textarea>
    <p><button type="submit" name="edit">Save changes</button></p>
</form>
<?php } else {?>
<form method="post" action="" id="login">
    <p>
        <label for="user">Username:</label><input type="text" name="user" id="user" value="<?php echo $user?>" />
    </p>
    <p>
        <label for="pass">Password:</label><input type="password" name="pass" id="pass" value="<?php echo $pass?>" />
    </p>
    <p>
        <button type="submit" name="login">Login</button>
    </p>
</form>
<?php }?>
</div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 30/09/2010 20:32:13 door Filip Van Daele
 
Martijn B

Martijn B

30/09/2010 20:51:20
Quote Anchor link
Zonder database zou je het zo kunnen doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
session_start();

if (!isset($_SESSION['user'])) {
    $user = '';
    $pass = '';
    
    if (isset($_POST['login'])) {
        $user = strtolower(trim($_POST['user']));
        $pass = $_POST['pass'];

        $aUserLogin = array(
            'piet1' => 'geheim1',
            'piet2' => 'geheim2',
            'piet3' => 'geheim3',
            'piet4' => 'geheim4',
            'piet5' => 'geheim5'            
            );
        
        
        if( isset($aUserLogin[$user])
            &&
$aUserLogin[$user] == $pass )
        {

            // Login gegevens zijn goed
            $_SESSION['user'] = $user;
        }

        else
        {
            // Login gegevens zijn fout
        }
    }
}


// Als gebruiker ingelogd is
if( isset($_SESSION['user']) )
{

    //print_r($_SESSION['user']);
}

?>
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 20:59:24
Quote Anchor link
Martijn,

Als ik dat zo doe krijg ik een "500 internal server error" :-(
 
Martijn B

Martijn B

30/09/2010 21:05:28
Quote Anchor link
Volgens mij had je al session_start() in je script staan haal die van mij er eens uit.

Deze functie moet namelijk als eerste worden uitgevoerd, dus voor dat je iets op het scherm zet. Anders krijg je problemen.
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 21:23:35
Quote Anchor link
Hey Martijn,
Al beter zo ja, geen error meer, maar wel blanco pagina...
 
Martijn B

Martijn B

30/09/2010 21:26:59
Quote Anchor link
Als je regel 24 t/m 50 van jou code verwijderd en deze vervangt door mijn code (zonder die session_start() dan) zou het goed moeten gaan.

Edit:

Zet anders dit ook nog even bovenin je scrip (nog veel session_start())
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);
?>


Als alles werkt van die 1 een 0 maken.
Gewijzigd op 30/09/2010 21:28:47 door Martijn B
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 21:51:53
Quote Anchor link
MArtijn,

Nog steeds niet vrees ik :-(
Terug een 500 internal...

Hier is nog even wat ik nu in totaal heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);
?>



<?php session_start();?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
    <title>CMS</title>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />
</head>
<body>
<div id="main">
<h1>CMS</h1>
<?php
if (empty($_POST) && isset($_GET['action'])) {
        $action = $_GET['action'];
        switch ($action) {
            case
'logout':
                session_unset();
                session_destroy();
                break;
    }
}

if (!isset($_SESSION['user'])) {
    $user = '';
    $pass = '';
    
    if (isset($_POST['login'])) {
        $user = strtolower(trim($_POST['user']));
        $pass = $_POST['pass'];

        $aUserLogin = array(
            'piet1' => 'geheim1',
            'piet2' => 'geheim2',
            'piet3' => 'geheim3',
            'piet4' => 'geheim4',
            'piet5' => 'geheim5'            
            );
        
        
        if( isset($aUserLogin[$user])
            &&
$aUserLogin[$user] == $pass )
        {

            // Login gegevens zijn goed
            $_SESSION['user'] = $user;
        }

        else
        {
            // Login gegevens zijn fout
        }
    }
}


// Als gebruiker ingelogd is
if( isset($_SESSION['user']) )
{

    //print_r($_SESSION['user']);
}
?>

<div id="headertext">
    <p class="l">You are logged in as <strong><?php echo $user?></strong>.</p>
    <p class="r"><a href="?action=logout">Logout</a></p>
</div>
<?php
    if (isset($_POST['edit'])) {
        if (file_put_contents('homecontent.txt', $_POST['homecontent']))
            echo '<p class="succes">Your changes are saved.</p>', "\n";
    }

    $homecontent = file_get_contents('homecontent.txt');
?>

<form method="post" action="">
    <p>Here you can edit your homepage text:</p>
    <textarea name="homecontent" id="homecontent" rows="20" cols="55"><?php echo $homecontent?></textarea>
    <p><button type="submit" name="edit">Save changes</button></p>
</form>
<?php } else {?>
<form method="post" action="" id="login">
    <p>
        <label for="user">Username:</label><input type="text" name="user" id="user" value="<?php echo $user?>" />
    </p>
    <p>
        <label for="pass">Password:</label><input type="password" name="pass" id="pass" value="<?php echo $pass?>" />
    </p>
    <p>
        <button type="submit" name="login">Login</button>
    </p>
</form>
<?php }?>
</div>
</body>
</html>
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

30/09/2010 21:52:09
Quote Anchor link
Filip Van Daele op 30/09/2010 21:23:35:
blanco pagina...

Martijn's code heeft dan ook geen outpout, eh?
 
Martijn B

Martijn B

30/09/2010 21:54:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);
session_start();
?>


Geen uitvoor voor session_start() dus ook geen enters.

Thomas de Roo op 30/09/2010 21:52:09:
Filip Van Daele op 30/09/2010 21:23:35:
blanco pagina...

Martijn's code heeft dan ook geen outpout, eh?

hehe ;D

Edit:


Je hebt een error in de code:

Zoek:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
// Als gebruiker ingelogd is
if( isset($_SESSION['user']) )
{

    //print_r($_SESSION['user']);
}
?>


en vervang door:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
// Als gebruiker ingelogd is
if( isset($_SESSION['user']) )
{

   $user = $_SESSION['user'];
?>


Je moet dus een } verwijderen.
Gewijzigd op 30/09/2010 21:59:14 door Martijn B
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 21:57:06
Quote Anchor link
aangepast zo, geen lege regels of zo, nog steeds blanco (500)
 
Martijn B

Martijn B

30/09/2010 21:59:30
Quote Anchor link
Zie edit ^^^^
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 22:13:37
Quote Anchor link
Haha! works like a charm...
Hartelijk dank iedereen (vooral Martijn ;-) )
Jullie hebben me voortreffelijk geholpen!

Beste groeten,
Filip
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.