Arrays

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Michel Grotenhuis

Michel Grotenhuis

18/01/2015 22:07:14
Quote Anchor link
Ik wil graag meer leren over arrays

Onderstaande is de opdracht die ik van school heb gekregen

We gaan getallen opslaan in een array.

Maak een array $getallen aan met hierin positieve en negatieve getallen. Vul ze met onderstaande gegevens:

0 12
1 -6
2 -3
3 3
4 -1

Zorg ervoor dat de inhoud van de array netjes op het scherm komt.
Alle negatieve getallen worden positief gemaakt door ze met -1 te vermenigvuldigen

Kan iemand mij helpen, ik krijg alle getallen al wel op het scherm afgebeeld maar snap niet hoe ik verder moet met de negatieve getallen
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 15:13:27
 
Henk den Bakker

Henk den Bakker

18/01/2015 22:16:59
Quote Anchor link
<table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
   $array
= array(12, 6, -3, 3,-1);
   foreach($array as $key => $value){
       $cijfer = $value * -1;
       echo '<tr><td>'.$key.'</td><td>'.$cijfer.'</td></tr>';
   }

?>

</table>
Gewijzigd op 18/01/2015 22:25:27 door Henk den Bakker
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

19/01/2015 06:59:52
Quote Anchor link
waarom niet gewoon met abs() ipv $getal * -1?
Hier is abs special voor gemaakt :-)
 
Koen Hollander

Koen Hollander

19/01/2015 08:02:26
 
Henk den Bakker

Henk den Bakker

19/01/2015 09:01:27
Quote Anchor link
Programmeer al 6 jaar in PHP maar kende heel de abs() functie niet haha!
Welja zo kan dus ook ;)

<table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
   $array
= array(12, 6, -3, 3,-1);
   foreach($array as $key => $value){
       $cijfer = abs($value);
       echo '<tr><td>'.$key.'</td><td>'.$cijfer.'</td></tr>';
   }

?>

</table>
 
Pipo Clown

Pipo Clown

19/01/2015 10:37:33
Quote Anchor link
Jordy Suos op 19/01/2015 09:01:27:
Programmeer al 6 jaar in PHP maar kende heel de abs() functie niet haha!
Welja zo kan dus ook ;)


Je vorige oplossing maakte de negatieve getallen wel positief maar maakte ook de positieve getallen negatief, volgens mij een ongewenst bij-effect.

Overigens gaat het hier volgens mij om een opdracht waarbij expliciet is aangegeven dat er met -1 vermenigvuldigt moet worden. Ik denk om het IF-statement meteen te introduceren.
 
Henk den Bakker

Henk den Bakker

19/01/2015 11:37:30
Quote Anchor link
Pipo Clown op 19/01/2015 10:37:33:
Jordy Suos op 19/01/2015 09:01:27:
Programmeer al 6 jaar in PHP maar kende heel de abs() functie niet haha!
Welja zo kan dus ook ;)


Je vorige oplossing maakte de negatieve getallen wel positief maar maakte ook de positieve getallen negatief, volgens mij een ongewenst bij-effect.

Overigens gaat het hier volgens mij om een opdracht waarbij expliciet is aangegeven dat er met -1 vermenigvuldigt moet worden. Ik denk om het IF-statement meteen te introduceren.





Och inderdaad, slordig! Zullen maar zeggen dat het door het tijdstip kwam.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

19/01/2015 11:58:04
Quote Anchor link
Dan begrijp je ook dat je met $cijfer = abs($value); een nieuwe variabele introduceert waar je die helemaal niet nodig hebt ;-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$array
= array(12, 6, -3, 3,-1);
foreach ($array as $key => $value){
    echo '<tr><td>' . $key . '</td><td>' . abs($value) . '</td></tr>';
}

?>
 
Henk den Bakker

Henk den Bakker

19/01/2015 12:01:50
Quote Anchor link
Ward van der Put op 19/01/2015 11:58:04:
Dan begrijp je ook dat je met $cijfer = abs($value); een nieuwe variabele introduceert waar je die helemaal niet nodig hebt ;-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$array
= array(12, 6, -3, 3,-1);
foreach ($array as $key => $value){
    echo '<tr><td>' . $key . '</td><td>' . abs($value) . '</td></tr>';
}

?>



Klopt, je moet er alleen wel vanuit gaan dat OP een beginnend ontwikkelaar is en zodoende is een variabele $cijfer iets duidelijker dan alleen een antwoord met daarin abs($value). Maar goed punt inderdaad.
Gewijzigd op 19/01/2015 12:02:14 door Henk den Bakker
 
- SanThe -

- SanThe -

19/01/2015 12:28:51
Quote Anchor link
Jordy Suos op 19/01/2015 12:01:50:
Klopt, je moet er alleen wel vanuit gaan dat OP een beginnend ontwikkelaar is en zodoende is een variabele $cijfer iets duidelijker dan alleen een antwoord met daarin abs($value).


Het aanleren van nutteloos extra $vars maken is ook geen goed idee lijkt mij.
 
Michel Grotenhuis

Michel Grotenhuis

19/01/2015 13:37:42
Quote Anchor link
Schrijf een programma dat het volgende doet:

We gaan een kaart uit een kaartspel van 52 kaarten trekken

Genereer eerst een getal tussen de 1 en de 4

Als het getal 1 is moet de tekst met klaver beginnen
Als het getal 2 is moet de tekst met ruitenbeginnen
als het getal 3 is moet de tekst met harten beginnen
Als het getal 4 is moet de tekst met schoppen beginnen

Genereer nu een tweede getal tussen de 1 en 13

Als het 2e getal 1 moet aas getoond worden
als 2e getal 11 is moet boer getoond worden
als 2e getal 12 is moet vrouw getoond worden
als het 2e getal 13 is moet heer getoond worden

in alle andere gevallen word gewoon het getal zelf getoond

wie kan mij helpen

Toevoeging op 19/01/2015 13:46:01:


Genereer 10 willekeurige getallen sla ze op in een array $kaarten en laat ze op het scherm zien in een tabel.
Dit ziet er bv als volgt uit:

0 4
1 12
2 4
3 4
4 9

Schrijf code die controleert of er waarden zijn die minimaal 2x voorkomen in de tabel.
Als er waarden zijn die minimaal 2x voorkomen print je voor elke waarde de tekst 'pair in de ' gevolgd door het nummer

Kan iemand mij helpen
 
Henk den Bakker

Henk den Bakker

19/01/2015 13:58:22
Quote Anchor link
Eerste opgave:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php

    $eerste_getal
= rand(0, 4);
    
    if($eerste_getal == 1)
        echo 'klaver';
    elseif($eerste_getal == 2)
        echo 'ruiten';
    elseif($eerste_getal == 3)
        echo 'harten';
    else
        echo 'schoppen';

    $tweede_getal = rand(0, 13);

    if($tweede_getal == 1)
        echo 'aas';
    elseif($tweede_getal == 11)
        echo 'boer';
    elseif($tweede_getal == 12)
        echo 'vrouw ';
    elseif($tweede_getal == 13)
        echo 'heer';
    else
        echo $tweede_getal;
?>
 
Michel Grotenhuis

Michel Grotenhuis

19/01/2015 14:17:02
Quote Anchor link
Mutliplechoicetoetsen zijn lasti. We maken een tool die je kan helpen om een toets te maken.
Genereer 40x een random getal tussen 1 en 4
Print iedere keer de desbetreffende keuze:

as je 1 gooit toon je a, als je 2 gooit toon je b, als je 3 gooit toon je c, als je 4 gooit d.

Voor alle vragen blijkt B het juiste antwoord te zijn.

Tel het aantal keer dat je b gegooid hebt en bepaal hiermee hoeveel goede antwoorden je gegeven hebt.
het cijfer word bepaald door

($aantalgoedeantwoorden - 10)*0,3+1

het kan hiermee dat je lager dan een 1 scoort. Zorg dan dat het cijfer gewoon 1 word

een mogelijk uitvoer kan zijn

DAADAADCC
Je hebt 2 goede antwoorden gegeven
je cijfer is

kom er niet uit
 
Pipo Clown

Pipo Clown

19/01/2015 14:20:02
Quote Anchor link
Wat zou je er van denken om zelf eens enige moeite te doen om je huiswerk te maken ?

Het is hier geen huiswerk generator.

Bovendien loop je straks vast met proefwerken, overhoringen en stages.

Je knalt hier alleen de vraagstukken neer maar geeft absoluut geen blijk dat je er zelf ook iets voor doet.
Gewijzigd op 19/01/2015 14:22:04 door Pipo Clown
 
- SanThe -

- SanThe -

19/01/2015 14:21:47
Quote Anchor link
@Jordy:
Je beseft wel dat je nu zijn huiswerk aan het maken bent en dat hij er zelf helemaal niks van leert.
Daar is phphulp niet voor bedoelt.

Kan dit topic niet gewoon beter dicht?
Gewijzigd op 19/01/2015 14:24:42 door - SanThe -
 
Pipo Clown

Pipo Clown

19/01/2015 14:23:09
Quote Anchor link
- SanThe - op 19/01/2015 14:21:47:
@Jordy:
Je beseft wel dat je nu zijn huiswerk aan het maken bent en dat hij er zelf helemaal niks van leert.
Daar is phphulp niet voor bedoelt.


Gelukkig maakt Jordi nog zoveel fouten dat de antwoorden niet zo zinvol zijn :)
 
Henk den Bakker

Henk den Bakker

19/01/2015 14:44:41
Quote Anchor link
Derde Opgave:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
    $getallen
= array();
    for ($i=0 ; $i < 40 ; $i++ ) {
        $getal = rand(0, 4);
        $getallen[] = $getal;
    }


    $count = 0;
    foreach($getallen as $getal){
        if($getal == 1)
            echo 'A';
        elseif($getal == 2){
            $count = $count + 1;
            echo 'B';
        }

        elseif($getal == 3)
            echo 'C';
        elseif($getal == 4){
            echo 'D';
        }
    }

    echo '<br />';
    echo 'Je hebt ' .$count. ' goede antwoorden gegeven.<br />';
    $berekening = ($count - 10) * 0.3 + 1;
    
    if($berekening < 1)
        $berekening = 1;
    
    echo 'Je cijfer is:' .  $berekening;

?>


Toevoeging op 19/01/2015 14:46:03:

Pipo Clown op 19/01/2015 14:23:09:
- SanThe - op 19/01/2015 14:21:47:
@Jordy:
Je beseft wel dat je nu zijn huiswerk aan het maken bent en dat hij er zelf helemaal niks van leert.
Daar is phphulp niet voor bedoelt.


Gelukkig maakt Jordi nog zoveel fouten dat de antwoorden niet zo zinvol zijn :)



Aaah nee bedankt man! Vandaar dat ik al 4 jaar full-time werkzaam ben als Full-Stack webdeveloper binnen een midden-groot IT bedrijf. Gelukkig is deze input van jou wel zo zinvol ;) stakker.
Gewijzigd op 19/01/2015 15:11:11 door Henk den Bakker
 
- SanThe -

- SanThe -

19/01/2015 15:09:08
Quote Anchor link
Jordy Suos op 19/01/2015 14:44:41:
Pipo Clown op 19/01/2015 14:23:09:
Gelukkig maakt Jordi nog zoveel fouten dat de antwoorden niet zo zinvol zijn :)

Aaah nee bedankt man! Vandaar dat ik al 4 jaar full-time werkzaam ben als Full-Stack webdeveloper binnen een midden-groot IT bedrijf. Gelukkig is deze input van jou wel zo zinvol ;) stakker.


Hij heeft wel een punt.
Want deze twee regels zijn niet goed:

$eerste_getal = rand(0, 4);
$tweede_getal = rand(0, 13);

De 0 moet 1 zijn.
 
Henk den Bakker

Henk den Bakker

19/01/2015 15:10:11
Quote Anchor link
Opdracht 2 (rare opgave, daar niet van, not 100% sure)

<table border="1">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
    $kaarten
= array();
    for ($i=0 ; $i < 10  ; $i++ ) {
        $getal = rand(0, 13);
        $kaarten[] = $getal;
    }


    foreach($kaarten as $key => $value){
        echo '<tr><td>'.$key.'</td><td>'.$value.'</td></tr>';
    }

?>

</table>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
$cnt_array
= array_count_values($kaarten);

$res = array();
foreach($cnt_array as $key=>$val){
   if($val > 1){
      $res[$val] = $key;
   }
}


foreach($res as $value){
    echo 'pair in de ' .$value. ' <br />';
}


?>
Gewijzigd op 19/01/2015 15:12:28 door Henk den Bakker
 
Pipo Clown

Pipo Clown

19/01/2015 15:13:18
Quote Anchor link
Quote:

Aaah nee bedankt man! Vandaar dat ik al 4 jaar full-time werkzaam ben als Full-Stack webdeveloper binnen een midden-groot IT bedrijf. Gelukkig is deze input van jou wel zo zinvol ;) stakker.



Dan ben ik toch heel erg blij dat je geen werknemer van mij bent, ik denk dat ik heel snel zou proberen om van je af te komen. :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    $eerste_getal = rand(0, 4);


Geeft echt geen getal tussen 1 en 4 als resultaat.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    $eerste_getal = rand(0, 13);


Geeft echt geen getal tussen 1 en 13 als resultaat.

Bij het tweede getal echo je zelfs het getal nul nog ook.

Verder zou ik wat ruimte houden tussen het eerste en het tweede getal en een linefeed geven na het tweede getal.

Is de input van deze Stakker nu iets zinvoller ?




Toevoeging op 19/01/2015 15:16:11:

Maar ik stop met deze discussie want op deze manier ben ik nog het huiswerk van deze luiwammes aan het maken.
 
Henk den Bakker

Henk den Bakker

19/01/2015 15:18:16
Quote Anchor link
Pipo Clown op 19/01/2015 15:13:18:
Quote:

Aaah nee bedankt man! Vandaar dat ik al 4 jaar full-time werkzaam ben als Full-Stack webdeveloper binnen een midden-groot IT bedrijf. Gelukkig is deze input van jou wel zo zinvol ;) stakker.



Dan ben ik toch heel erg blij dat je geen werknemer van mij bent, ik denk dat ik heel snel zou proberen om van je af te komen. :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    $eerste_getal = rand(0, 4);


Geeft echt geen getal tussen 1 en 4 als resultaat.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    $eerste_getal = rand(0, 13);


Geeft echt geen getal tussen 1 en 13 als resultaat.

Bij het tweede getal echo je zelfs het getal nul nog ook.

Verder zou ik wat ruimte houden tussen het eerste en het tweede getal en een linefeed geven na het tweede getal.

Is de input van deze Stakker nu iets zinvoller ?




Nee, gezien je attitude en manier van reageren blijf je een stakker.
Gewijzigd op 19/01/2015 15:26:24 door Henk den Bakker
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.