background-resize vier hoeken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »
Danny von Gaal

Danny von Gaal

25/09/2015 15:45:47
Quote Anchor link
Ik heb een zelf gemaakte submit button waarbij ik mijn plaatje als background heb ingesteld. Alleen nu wil ik wanneer erop geklikt wordt dat de button een klein beetje kleiner wordt. Dit werkt alleen wordt het plaatje maar aan twee kanten kleiner ipv aan vier kanten.

Dus het lijkt alsof het wordt verplaatst naar links boven.

Hoe krijg ik dit plaatje dat het aan vier kanten wordt verkleind?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
.bt-start-war {
    background-image: url("../images/start_war.png");
    background-position:  0px 0px;
    background-repeat: no-repeat;
    width: 179px;
    height: 55px;
    border: 0px;
    background-color: transparent;
    cursor: pointer;
}

.bt-start-war:active {
    background-size: 95% 95%;
}
Gewijzigd op 25/09/2015 15:45:59 door Danny von Gaal
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 06:47:32
 
Johan K

Johan K

25/09/2015 19:04:00
Quote Anchor link
probeer eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
  padding: 2px;
  /* pf */
  background-position: 5%;


Maar als je het aan mij vraagt kan je beter:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<div>
 <img ... />
 <input type="button" />
</div>

gebruiken
Gewijzigd op 25/09/2015 19:59:28 door Johan K
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

25/09/2015 19:58:32
Quote Anchor link
@Johan: Hiermee gebeurt er niets helaas.

Hier een fiddletje: http://jsfiddle.net/yvxqjmt0/
 
Johan K

Johan K

25/09/2015 20:03:31
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
.bt-start-war:active {
    background-position: 5px 2px;
    background-size: 95% 90%;
}


Aangezien ik mijn reactie had aangepast het is misschien beter om een losse image tag te gebruiken en daarop padding te zetten. Dit, zodat het dynamisch is want anders moet je gaan calculeren over wat "5%" is over 179 en 55 pixels zijn.
Gewijzigd op 25/09/2015 20:04:45 door Johan K
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

25/09/2015 20:10:48
Quote Anchor link
Ik snap niet precies wat je bedoelt.
Maar die 5% kleiner die ik nu heb is prima, alleen zoals me fiddle laat zien gebeurd dit alleen rechts en onder en niet ook boven en links.
 
Johan K

Johan K

25/09/2015 20:31:16
Quote Anchor link
Danny von Gaal op 25/09/2015 20:10:48:
Ik snap niet precies wat je bedoelt.
Maar die 5% kleiner die ik nu heb is prima, alleen zoals me fiddle laat zien gebeurd dit alleen rechts en onder en niet ook boven en links.


Dat komt omdat je background image word ingekort met die 5%. Aangezien de background-position op 0,0 staat (dus links boven aan).

Je zou dus in jouw voorbeeld background position moeten aanpassen wat 5% / 2 of 2.5% is van de height en width van jouw ".bt-start-war" classe en hierop de position instellen. kan via Javascript of "hardcoded" in je css.

Maar aangezien 5% van "width: 179px;" niet op een heel getal uit komt zal dus je image ook nooit precies gecentreerd staan.

Of wat ik bedoelde inplaats van 1 element, gebruik er 2.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div> // deze div bevat de groote van het element
 <input type="button"> // deze input bevat de image background (100% width & height)
</div>


op :active hoef je dan dus alleen maar een padding in te voeren op je input wat dus dynamisch is mocht het icoon dus ooit in de toekomst veranderen. Makkelijker dan deze hardcoded issue uit je CSS te halen & met wat andere css class namen maakt het ook meteen je CSS reuseable.
Gewijzigd op 25/09/2015 21:11:22 door Johan K
 
Eddy E

Eddy E

27/09/2015 15:29:27
Quote Anchor link
Zet je background-position op center center... dan werkt het wel?
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

28/09/2015 10:05:53
Quote Anchor link
Eddy E op 27/09/2015 15:29:27:
Zet je background-position op center center... dan werkt het wel?


Perfect! Bedankt.
Weet je toevallig ook hoe ik die stomme border weg haal in Chrome? Border: 0; of none; werkt helaas niet.
Gewijzigd op 28/09/2015 10:35:23 door Danny von Gaal
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

28/09/2015 16:32:48
Quote Anchor link
Dit heet outline, dit zou het moeten weghalen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
.bt-start-war:focus {
  outline: none;
}
Gewijzigd op 28/09/2015 16:33:02 door Marthijn Buijs
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

29/09/2015 09:10:52
Quote Anchor link
Bedankt Maarten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.