background-resize vier hoeken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »
Danny von Gaal

Danny von Gaal

25/09/2015 15:45:47
Quote Anchor link
Ik heb een zelf gemaakte submit button waarbij ik mijn plaatje als background heb ingesteld. Alleen nu wil ik wanneer erop geklikt wordt dat de button een klein beetje kleiner wordt. Dit werkt alleen wordt het plaatje maar aan twee kanten kleiner ipv aan vier kanten.

Dus het lijkt alsof het wordt verplaatst naar links boven.

Hoe krijg ik dit plaatje dat het aan vier kanten wordt verkleind?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
.bt-start-war {
    background-image: url("../images/start_war.png");
    background-position:  0px 0px;
    background-repeat: no-repeat;
    width: 179px;
    height: 55px;
    border: 0px;
    background-color: transparent;
    cursor: pointer;
}

.bt-start-war:active {
    background-size: 95% 95%;
}
Gewijzigd op 25/09/2015 15:45:59 door Danny von Gaal
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 02:48:43
 
Johan K

Johan K

25/09/2015 19:04:00
Quote Anchor link
probeer eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
  padding: 2px;
  /* pf */
  background-position: 5%;


Maar als je het aan mij vraagt kan je beter:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<div>
 <img ... />
 <input type="button" />
</div>

gebruiken
Gewijzigd op 25/09/2015 19:59:28 door Johan K
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

25/09/2015 19:58:32
Quote Anchor link
@Johan: Hiermee gebeurt er niets helaas.

Hier een fiddletje: http://jsfiddle.net/yvxqjmt0/
 
Johan K

Johan K

25/09/2015 20:03:31
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
.bt-start-war:active {
    background-position: 5px 2px;
    background-size: 95% 90%;
}


Aangezien ik mijn reactie had aangepast het is misschien beter om een losse image tag te gebruiken en daarop padding te zetten. Dit, zodat het dynamisch is want anders moet je gaan calculeren over wat "5%" is over 179 en 55 pixels zijn.
Gewijzigd op 25/09/2015 20:04:45 door Johan K
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

25/09/2015 20:10:48
Quote Anchor link
Ik snap niet precies wat je bedoelt.
Maar die 5% kleiner die ik nu heb is prima, alleen zoals me fiddle laat zien gebeurd dit alleen rechts en onder en niet ook boven en links.
 
Johan K

Johan K

25/09/2015 20:31:16
Quote Anchor link
Danny von Gaal op 25/09/2015 20:10:48:
Ik snap niet precies wat je bedoelt.
Maar die 5% kleiner die ik nu heb is prima, alleen zoals me fiddle laat zien gebeurd dit alleen rechts en onder en niet ook boven en links.


Dat komt omdat je background image word ingekort met die 5%. Aangezien de background-position op 0,0 staat (dus links boven aan).

Je zou dus in jouw voorbeeld background position moeten aanpassen wat 5% / 2 of 2.5% is van de height en width van jouw ".bt-start-war" classe en hierop de position instellen. kan via Javascript of "hardcoded" in je css.

Maar aangezien 5% van "width: 179px;" niet op een heel getal uit komt zal dus je image ook nooit precies gecentreerd staan.

Of wat ik bedoelde inplaats van 1 element, gebruik er 2.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div> // deze div bevat de groote van het element
 <input type="button"> // deze input bevat de image background (100% width & height)
</div>


op :active hoef je dan dus alleen maar een padding in te voeren op je input wat dus dynamisch is mocht het icoon dus ooit in de toekomst veranderen. Makkelijker dan deze hardcoded issue uit je CSS te halen & met wat andere css class namen maakt het ook meteen je CSS reuseable.
Gewijzigd op 25/09/2015 21:11:22 door Johan K
 
Eddy E

Eddy E

27/09/2015 15:29:27
Quote Anchor link
Zet je background-position op center center... dan werkt het wel?
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

28/09/2015 10:05:53
Quote Anchor link
Eddy E op 27/09/2015 15:29:27:
Zet je background-position op center center... dan werkt het wel?


Perfect! Bedankt.
Weet je toevallig ook hoe ik die stomme border weg haal in Chrome? Border: 0; of none; werkt helaas niet.
Gewijzigd op 28/09/2015 10:35:23 door Danny von Gaal
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

28/09/2015 16:32:48
Quote Anchor link
Dit heet outline, dit zou het moeten weghalen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
.bt-start-war:focus {
  outline: none;
}
Gewijzigd op 28/09/2015 16:33:02 door Marthijn Buijs
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

29/09/2015 09:10:52
Quote Anchor link
Bedankt Maarten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.