Banksysteempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/01/2016 09:34:46
Quote Anchor link
De variabelen niet echo'en maar in de query gebruiken?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 07:10:50
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

13/01/2016 10:12:14
Quote Anchor link
Hoe bedoel je?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/01/2016 10:14:03
Quote Anchor link
Kijk anders eens naar een basis-tutorial ;-)
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

13/01/2016 10:45:27
Quote Anchor link
Heb de afgelopen tijd al veel voorbij zien komen maar nergens heb ik gezien wat jij bedoeld.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/01/2016 10:49:20
Quote Anchor link
Bekijk daarom eens een tutorial. Dan wordt het wel duidelijk wat ik bedoel.
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

13/01/2016 10:52:38
Quote Anchor link
Is dat niet hetgeen van zowel ['waarde'], ['leeftijd'] etc een "eigen" variabele geven ipv allemaal $data te noemen. Maar dan ook echo weglaten?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/01/2016 10:55:38
Quote Anchor link
Gewoon $data['leeftijd'] in je query gebruiken.
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

13/01/2016 10:58:15
Quote Anchor link
EDIT: Ik probeerde net wat randoms uit en het bleek te werken. Heb nu door wat je bedoeld.
Ik dacht dat deze manier niet werkte en probeerde het daarom eigenlijk niet uit. Nu toch geprobeerd en het bleek te werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
$result = mysqli_query($con,"SELECT algemeen,leeftijd,naam FROM spelers WHERE speler_id='".$speler_id."'");
$data = mysqli_fetch_assoc($result);
$Algemeen = $data['algemeen'];
$Leeftijd = $data['leeftijd'];
$Naam = $data['naam'];
$Bedrag    = mysqli_real_escape_string($con, $_POST['bedrag']);
{
$sql = "INSERT INTO transfers (naam, leeftijd, algemeen, vraagprijs) VALUES ('$Algemeen','$Leeftijd','$Naam','$Bedrag')";
      


Toevoeging op 13/01/2016 11:00:27:

Maar nu is er het volgende punt waar ik het al eerder in dit topic over had:
Ik wil dat hij alle wedstrijden per speelronde in 1x simuleert. Dus:
KLIK
Simuleert alle wedstrijden van speelronde 1.
KLIK
simuleert alle wedstrijden van speelronde 2.

Maar hoe krijg ik dat voor elkaar, hij simuleert nu op de manier waarbij je per wedstrijd op een button moet klikken om te simuleren.
Gewijzigd op 13/01/2016 10:58:48 door bart de kinkelaar
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/01/2016 15:21:56
Quote Anchor link
Ik wil niet vervelend zijn, maar is een 'simulator' niet een beetje hoog gegrepen als je weinig ervaring met MySQL(i) hebt?

Richt je anders eerst eens op een gastenboek bijvoorbeeld. Hierin kan je alles in de praktijk oefenen:
- Het invoegen van de berichten met INSERT
- Het tonen van de berichten met SELECT
- Het aanpassen van berichten met UPDATE (voor de beheerder)
- Het verwijderen van berichten met DELETE.

En simulator is iets wat vrij geavanceerd is. Denk aan koppelingen met diverse tabellen via JOINS, het maken van berekeningen en dergelijke.

Mijn idee: Zet jouw simulator-idee voor een tijdje in de vrieskast.
 
Ivo P

Ivo P

13/01/2016 16:09:38
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$result
= mysqli_query($con,"SELECT algemeen,leeftijd,naam FROM spelers WHERE speler_id='".$speler_id."'");
$data = mysqli_fetch_assoc($result);
$Algemeen = $data['algemeen'];
$Leeftijd = $data['leeftijd'];
$Naam = $data['naam'];
$Bedrag    = mysqli_real_escape_string($con, $_POST['bedrag']);
{

$sql = "INSERT INTO transfers (naam, leeftijd, algemeen, vraagprijs) VALUES ('$Algemeen','$Leeftijd','$Naam','$Bedrag')";
       }

?>


als ik een paar opmerkingen over deze code mag maken:

Ook $Algemeen, $Leeftijd en $Naam zullen door mysqli_real_escape_string moeten, omdat je niet zeker weet of er geen ' in bijvoorbeeld de naam zit.

Los daarvan, is het hele blok wat overbodig:

Met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
= "INSERT INTO transfers (speler_id, vraagprijs) VALUES ('". $speler_id."', '".$Bedrag."')";
?>


zou je hetzelfde bereiken:

op grond van speler_id kun je achterhalen om welke speler het ging. Daaarmee voorkom je dat een verandering in bijvoorbeeld de naam niet doorwerkt in je transfer tabel.

Alleen de leeftijd zal vanzelf veranderen. Je zo daarom bij de transfer tabel ook eigenlijk een tijdstip van het bepalen van de vraagprijs nodig hebben, maar dat is niet mijn punt.
Gewijzigd op 13/01/2016 16:10:22 door Ivo P
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

13/01/2016 16:59:38
Quote Anchor link
Daarbij, deze queries tezamen zouden mogelijk als één ondeelbare actie (een zogenaamde transactie) uitgevoerd moeten worden waarbij het effect van alle bewerkingen in zijn geheel, of in zijn geheel niet worden uitgevoerd. Je wilt niet dat een reeks van queries onverhoopt ergens halverwege spaak loopt en dat er vervolgens een speler ineens voor twee clubs uitkomt :).

Daarbij is het ook verstandig dat je database echt relationeel is opgezet waarbij tabellen onderling verbanden hebben middels (foreign) keys.

Om dit alles mogelijk te maken is het zaak dat dit soort tabellen van het type InnoDB zijn.

Maar misschien is het inderdaad handiger als je eerst wat meer ervaring opdoet.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.