Banner plaatsen fout? (eurobellen)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 14:37:25
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb het volgende probleem. Het bannerscript deed het voorheen prima maar de leden konden een banner voor een kleine vergoeding toevoegen. Nu krijg ik de volgende fout.

Notice: Undefined variable: host in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 4

Notice: Undefined variable: dbpass in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 4

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'kuyvgmpe_site'@'localhost' (using password: NO) in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 4

Notice: Undefined variable: dbnaam in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 5

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 5

Met vriendelijke groet,

Leroy Schouten
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 23:24:48
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 14:43:02
Quote Anchor link
waarom zit je niet op je ander account?
Gewijzigd op 26/02/2011 14:43:11 door Jasper DS
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 14:49:29
Quote Anchor link
Omdat dat account niet meer in gebruik is.
 
Mar cel

Mar cel

26/02/2011 15:08:01
Quote Anchor link
@jasper; zeur toch niet telkens zo over dat account gebeuren, wat maakt jou dat nou uit? :)


@ts: je database connectie kan de twee variabelen niet vinden waarin de host en pass staan, daar gaat het nu dus fout. Je zal wat meer code moeten geven om verder geholpen te kunnen worden..
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 15:09:33
Quote Anchor link
Mar cel op 26/02/2011 15:08:01:
@jasper; zeur toch niet telkens zo over dat account gebeuren, wat maakt jou dat nou uit? :)


1. Het is niet toegestaan om onder twee accounts actief te zijn. Het gebruik van een "valse" identiteit is niet toegestaan.
2. Het account van een geregistreerde gebruiker die zich niet aan de gebruikersvoorwaarden houdt kan door de redactie worden gesloten.
 
Mar cel

Mar cel

26/02/2011 15:15:29
Quote Anchor link
Je moet het allemaal niet zo strict opvatten, de ts was misschien zijn pw kwijt, dus maakt een nieuw account aan, niets mis mee toch? Met die regel wordt wat anders bedoeld.

Help mensen een ipv beetje politie mannetje te spelen.
Gewijzigd op 26/02/2011 15:16:54 door Mar cel
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 15:44:47
Quote Anchor link
Okee,, de config php.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?

$sitenaam
= "Promootsnel.nl";
$koop = "http://www.promootsnel.nl/index.php?pagina=add";

$host = "localhost";
$dbuser = "kuyvgmpe_site";
$dbpass = "........";
$dbnaam = "kuyvgmpe_site";

$aantalkliks = "100";    //hoeveel bannerkliks men krijgt voor 1.30 euro
$aantalviews = "1000";     //hoeveel bannerviews men krijgt voor 1.30 euro

$banner120 = "0";        //banners met de afmeting 120x60 toestaan:  1=ja  0=nee
$banner234 = "0";        //banners met de afmeting 234x60 toestaan:  1=ja  0=nee
$banner468 = "1";        //banners met de afmeting 468x60 toestaan:  1=ja  0=nee

$mailonderwerp = "Uw advertentie credits van ".$sitenaam." zijn op!";
$mailafzender = "[email protected]";

$mailbericht = "Beste webmaster,

Uw advertentiecampagne op onze site is afgelopen,
u kunt nieuwe banner kliks/views kopen via:

"
.$koop."

Met vriendelijke groet,
"
.$sitenaam." adserver";

?>



deze gegevens zijn goed ingevuld het probleem ontstond plotseling
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 15:49:15
Quote Anchor link
gebruik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ipv <?
Gewijzigd op 26/02/2011 15:49:52 door Jasper DS
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 15:50:28
Quote Anchor link
Ik denk niet dit het probleem oplost? En hiervoor deed hij het ook met deze code
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 15:52:34
Quote Anchor link
indien php is geüpdatet kan het zijn dat short-tags niet meer worden ondersteunt. sowieso moet je toch
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php
gebruiken.
Gewijzigd op 26/02/2011 15:52:50 door Jasper DS
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:04:11
Quote Anchor link
Ik heb het aangepast.
 
Mar cel

Mar cel

26/02/2011 16:10:18
Quote Anchor link
Je config lijkt goed. Wordt het bestand wel geincluded bij je dbconnectie?
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:12:01
Quote Anchor link
Sorry maar dit is iets te ingewikkeld haha. Kan je het mischien iets anders uitleggen.
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 16:13:39
Quote Anchor link
heb je

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include 'config.php'; # link naar config bestand
?>


wel staan in je juiste bestand?
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:15:26
Quote Anchor link
Ja wand hiervoor werkte alles nog zo als het hoorde plotseling niet meer.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2011 16:20:05
Quote Anchor link
Zeker weten? Want er wordt nu op dit moment teruggevallen op de standaard-inloggegevens van MySQL die niet werken (wat logisch is).

Klopt het pad wel naar de config, staat die wel in dezelfde map?
Gewijzigd op 26/02/2011 16:20:47 door - Ariën -
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:21:03
Quote Anchor link
Ja ik weet dit zeker hiervoor werkten alles nog nu plotseling niet meer.

Toevoeging op 26/02/2011 16:23:20:

ja hij staat in de zelfde map.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2011 16:31:29
Quote Anchor link
Laat (de relevante code van) view468.php eens zien?
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:40:16
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?
//verbinden
include "config.php";
$connectie = mysql_connect( $host, $dbuser, $dbpass);
mysql_select_db( $dbnaam, $connectie );

$sql = mysql_query("SELECT * FROM banner_ads WHERE actief = '1' AND breedte = '468' ORDER BY RAND() LIMIT 1") or die (mysql_error());
$banners = mysql_num_rows($sql);

    if($banners == 0) {
        echo "<a href=\"http://www.promootsnel.nl/index.php?pagina=add\">Jouw Banner Hier ?</a> \n"; } else {  

while ($list = mysql_fetch_object($sql)) {

//waardes opnieuw opbouwen voor weergave        
$idnr = $list->id ;
$plaatjeurl = $list->plaatjeurl ;
$siteurl = $list->siteurl ;
$mailadres = $list->email ;
$resterend = $list->resterend ;

if ($list->soort == 1) { $soort = "1"; }
else { $soort = "2"; }
}


$een = 1;
if ($soort == 2) {
    $resterend2 = $resterend-$een;
    if ($resterend2 < $een) {
$query = "UPDATE banner_ads SET actief = 0 WHERE id = $idnr";
mysql_query($query) or die ("uitvoer gegevens mislukt.");
mail("$mailadres", "$mailonderwerp", "$mailbericht", "From:$mailafzender"); }
else {
$query = "UPDATE banner_ads SET resterend = $resterend2 WHERE id = $idnr";
mysql_query($query) or die ("uitvoer gegevens 2 mislukt.");
    } }


else { }

//weergeven
echo "<a href=http://www.promootsnel.nl/plaats_banner/klik.php?id=$idnr target=\"_blank\"><img src=$plaatjeurl width=\"468\" height=\"60\" border=\"0\"></a><br /><a href=http://www.promootsnel.nl/index.php?pagina=add>Jouw banner hier ?</a>";

}


?>
 
Gerhard l

gerhard l

26/02/2011 16:47:37
Quote Anchor link
hmm raar probeer dit eens?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$filename
= 'config.php';

if (file_exists($filename)) {
 include 'config.php';
}

else{
echo 'kan config niet vinden';
}

?>
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 17:04:50
Quote Anchor link
Inplaats van?
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.