bcc mail / mail header fout ??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cor S

Cor S

03/02/2013 17:07:23
Quote Anchor link
Hallo mensen,

Ik zie even niet waar ik fout ga met het versturen van een Bcc mail.

Dit zijn de mail headers:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$headers
  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";
$headers .= 'To: "'.stripslashes($_POST['bedrijf']).'" <'.$_POST['email'].'>' . "\r\n";
$headers .= 'From: "'.WEB_NAAM.'" <[email protected]>' . "\r\n";
$headers .= 'Bcc: [email protected]' . "\r\n";
?>


Er komt geen email binnen als Bcc.

verder zolang ik als $post['email'] een mailbox gebruik met een .nl domein krijg ik wel 2 mails binnen, zodra ik een gmail bij de $post invoer komt er maar 1 mail aan.

Heb de spamlists al gecheckt op server en gmail block, niets.

Heb bij de $header ook direct mailen naar gmail opgevoerd, ook niets.

Zelfde verhaal eigenlijk ook wanneer ik ipv php mail swift mailer gebruik.

Iemand een idee ?
Gewijzigd op 03/02/2013 17:56:06 door Cor S
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 17:55:42
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

03/02/2013 17:22:28
Quote Anchor link
Zet je code eens tussen de code tags

en kijk eens op http://phpwiki.santhe.nl/index.php/De_juiste_mailheaders
Gewijzigd op 03/02/2013 17:23:36 door Nick Dijkstra
 
Cor S

Cor S

03/02/2013 17:57:23
Quote Anchor link
Hallo Nick,

Was net ook al op santhe.nl zal dat nog eens proberen.
Hoor je zo direct.

Zit nu nog hier naar te kijken
http://www.pfz.nl/forum/topic/9066-swiftmailer-werkt-opeens-niet-meer/page__view__findpost__p__62868?s=81ea5daf262c9a091a583a3321c05d67

Toevoeging op 03/02/2013 18:06:57:

Hallo Nick,

Heb de smtp poort gewijzigd naar 587, mail komt nu wel door, ga nu ook santhe erbij naast leggen.
Gewijzigd op 03/02/2013 17:58:56 door Cor S
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.