Belsysteem foutmelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »
Micasa

micasa

03/05/2008 12:37:00
Quote Anchor link
Momenteel probeer ik een ringtonio bel systeem werkende te krijgen alleen blijf ik tegen een fout aanlopen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected $end in E:\Applications\UsbWebserver\Root\Website\belsysteem2.php on line 185


http://www.plaatscode.be/7884/

Wie zou mij hier verder mee kunnen helpen? Eventueel mijn bovenstaande script zo aanpassen zodat deze wel werkende wordt.

Alvast bedankt,
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 10:40:38
 
Steff   an

Steff an

03/05/2008 12:43:00
Quote Anchor link
Als ik het zo zie, sluit je de if op regel 58:

if($_GET['betaling'] == 1){

niet af met een } . Waar je die } precies wil hebben mag je zelf nog even uitzoeken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steff an
 
Micasa

micasa

03/05/2008 12:52:00
Quote Anchor link
Ah idd, dat is opgelost.

Alleen nu heb ik 2 keer proberen te bellen, maar ik blijft deze melding krijgen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Geen layout-code meegegeven (102)


Waarschijnlijk heeft dit te maken dat er op regel 105

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$url = "http://www.ringtonio.nl/mp?co=$co&rtlo=$rtlo&code=".urlencode($code);


Bij rtlo niet het user ID wordt ingevuld op de wijze zoals ik wil ( zie regel 58 tot 61 )

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
    if($_GET['betaling'] == 1){
    $dbres    =    mysql_query("SELECT * FROM `betaling_beurt` WHERE `soort`='Bellen'");
        if($beurt = mysql_fetch_assoc($dbres)){
            if($beurt[beurt] == 1)
            $rtlo    =    $page->head;
            else
            $rtlo    =    $page->getlock;
        }}


Zou iemand mij hier verder mee kunnen helpen?

Alvast bedankt,
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

03/05/2008 13:48:00
Quote Anchor link
Waar komt $page vandaan? En gooi die backtics eens héél snel weg! Die horen allang niet meer thuis in queries. Array keys geven we aan met enkele quotes:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $array['key'];
?>
 
Micasa

micasa

03/05/2008 13:55:00
Quote Anchor link
Dank u, maar ik blijf dezelfde foutmelding krijgen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Geen layout-code meegegeven (102)


De bedoeling is dus dat mijn verdiensten worden verspreidt over 2 verschillende accounts, afhankelijk van de hoeveelste beller het is.

Dit is mijn originele script ( deze werkt deels hij betaald namelijk alleen aan de account uit met de naam: head)

http://www.plaatscode.be/7892/

De database waar de betalingsbeurt in geregeld dient te worden is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
            $dbres    =    mysql_query("SELECT * FROM `betaling_beurt` WHERE `soort`='Bellen'");
                if($beurt = mysql_fetch_assoc($dbres)){
                    if($beurt[beurt] == 1)
                    mysql_query("UPDATE `betaling_beurt` SET `beurt`='2' WHERE `soort`='Bellen'");
                    else
                    mysql_query("UPDATE `betaling_beurt` SET `beurt`='1' WHERE `soort`='Bellen'");


Wie zou mij kunnen helpen dat ik dit script ook werkende krijg zodat de betalingsbeurt om en om gaat.

Alvast bedankt,
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

03/05/2008 14:02:00
Quote Anchor link
- Er zitten allemaal backtics in je queries.
- Variabelen staan niet buiten de quotes.
- Nergens een foutafhandeling.
- Je maakt gebruik van die(), dat is nergens voor nodig. Gewoon echo.
- Mysql_fetch_object() is de langzaamste van de drie. Mysql_fetch_assoc() is de snelste. Klik.

Als je bovenstaande punten eerst verbetert in je code (gebruik google als je met iets niet weet wat ik bedoel), dan zullen we verder gaan kijken. Je zult dan waarschijnlijk ook veel meer informatie over wát er fout gaat krijgen dan alleen maar 'Geen lay-out code meegegeven (102)'. Daar begrijpen wij natuurlijk niets van, want dat is geen algemeen bekende error in PHP.
 
Micasa

micasa

03/05/2008 14:08:00
Quote Anchor link
Beste,

Dank u voor deze informatie. De melding ( 102 ) is een melding standaard vanuit Ringtonio als er geen USER ID is ingevuld.

Dit script doet het wel bijna helemaal en geeft ook niet de melding:
http://www.plaatscode.be/7892/

Echter, deze werkt deels hij betaald namelijk alleen aan de account uit met de naam: head dit terwijl ook de andere user geld zou moeten krijgen ( om en om )

Als oplossing had ik zelf bedacht om een deel toe te voegen zodat de betalingsbeurt kon worden geregeld zoals:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$dbres    =    mysql_query("SELECT * FROM `betaling_beurt` WHERE `soort`='Bellen'");
                if($beurt = mysql_fetch_assoc($dbres)){
                    if($beurt[beurt] == 1)
                    mysql_query("UPDATE `betaling_beurt` SET `beurt`='2' WHERE `soort`='Bellen'");
                    else
                    mysql_query("UPDATE `betaling_beurt` SET `beurt`='1' WHERE `soort`='Bellen'");


Alleen hier loop ik vast.

Zou iemand met mijn huidige werkende script kunnen helpen hoe ik dit voor elkaar krijg?

Alvast bedankt,
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

03/05/2008 14:11:00
Quote Anchor link
Quote:
- Er zitten allemaal backtics in je queries.
- Variabelen staan niet buiten de quotes.
- Nergens een foutafhandeling.
- Je maakt gebruik van die(), dat is nergens voor nodig. Gewoon echo.
- Mysql_fetch_object() is de langzaamste van de drie. Mysql_fetch_assoc() is de snelste. Klik.

Het ligt aan jou hoevaak ik dit moet herhalen. Als bovenstaande punten verbeterd zijn in je code, kun je zelf gaan uitzoeken hoe je dat het beste kunt doen.

Overigens: je hebt zoiets al in je code zitten met dat is_even(), toch? Wat stellen getlock en head voor?
 
Micasa

micasa

03/05/2008 14:17:00
Quote Anchor link
Herhalen is niet meer nodig hoor ;).

En ik weet dat ik al iets dergelijks in het script heb staan, alleen die wijze werkt niet.

Dit deel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$dbres    =    mysql_query("SELECT * FROM `betaling_beurt` WHERE `soort`='Bellen'");
                if($beurt = mysql_fetch_assoc($dbres)){
                    if($beurt[beurt] == 1)
                    mysql_query("UPDATE `betaling_beurt` SET `beurt`='2' WHERE `soort`='Bellen'");
                    else
                    mysql_query("UPDATE `betaling_beurt` SET `beurt`='1' WHERE `soort`='Bellen'");


Gebruik ik voor een ander script van me en daar werkt het wel goed in, probleem is alleen dat ik niet weet hoe ik dit correct in dit script gezet krijg

getlock en head stellen de ID's voor die worden geladen uit de database. Echter nu wordt alleen 'head' continu geladen en getlock wordt overgeslagen.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

03/05/2008 14:20:00
Quote Anchor link
Doe-nou-eens-iets-aan-die-punten!

Verander dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
function is_even ( $getal ) {
  return ( $getal & 1 == 1 ) ? false : true;
}

?>

in:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
function is_even ($getal) {
  return ($getal % 2 == 0) ? true : false;
}

?>
 
Micasa

micasa

03/05/2008 14:28:00
Quote Anchor link
Dank u,

Ik heb dit zojuist gewijzigd en weer 2 keer gebelt. Echter het geld wordt nog steeds alleen op de account van head bijgeschreven.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.