berichtenbalk.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »
D l

d l

19/11/2022 14:26:10
Quote Anchor link
Hallo allemaal ik heb een berichtenbalk via een mysql server.
Nu is mijn vraag kan iemand mij helpen met een admin paneel
om de berichten uitlezen en bewerken of verwijderen.
in dat paneeltje

met vriendelijke groet dennis

hier onder het script van berichtenbalk








-------------------------
Balk.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<body bgcolor=#333333><table width=100% height=8 bordercolor=#FFFFFF border=1><td width=160 bgcolor=#FFFFFF>
<?php
include('connect.php'); // voor de database connectie
include('functions.php'); // voor de smileys, de filter en het stukje css

$sql = "SELECT naam,bericht FROM balk ORDER BY id DESC LIMIT 200"; // Laatst 10 berichten laten zien
$res = mysql_query($sql) or die(mysql_error()); // query controle

if(mysql_num_rows($res) == 0) { //Als er geen resultaten zijn gevonden
echo  "<div id='balk'><marquee>Er zijn nog geen berichten toegevoegd!</marquee></div>"; //Even op het scherm echoën als er geen resultaten zijn
}
else { // Als er wel resultaten zijn gevonden
echo "<div id='balk'>";
?>

<marquee onmouseover = 'this.stop()' onmouseout = 'this.start()' loop = 'infinite' width = '88%' direction = 'left' scrollamount = '6' behavior = 'scroll'>
<?php

  $scheidingsteken
= "  -  "; //scheidingsteken tussen 2 berichten
echo $scheidingsteken;
while ($obj=mysql_fetch_object($res)) {

  $naam = $obj->naam;
  $bericht = smilie($obj->bericht);
  

echo "<span>".$naam."</span>"; // Naam
echo " - ";// Scheidingsteken tussen naam en bericht
echo $bericht; //bericht
echo $scheidingsteken;

}

?>

</marquee>

<?php
echo "</div>"; //linkje voor een bericht te plaatsen
}

?>

------------
connect.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

mysql_connect("xxxxxx","xxxxxx","xxxxxx") or die('Gebruiker niet toegelaten op deze server');
mysql_select_db("xxxx") or die ('Database niet gevonden');

?>

-----------------
functions.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php

function smilie($tekst)
{


$smilie = array (":)",":o",";)",":p",":d","(h)",":|",":h",":@",":(");

$img = array ("<img src=\"smilies/1.gif\">", "<img src=\"smilies/ohmy.gif\">", "<img src=\"smilies/3.gif\">", "<img src=\"smilies/tongue.gif\">","<img src=\"smilies/biggrin.gif\">","<img src=\"smilies/cool.gif\">","<img src=\"smilies/dry.gif\">","<img src=\"smilies/laugh.gif\">","<img src=\"smilies/mad.gif\">","<img src=\"smilies/sad.gif\"></img>");

$aantal = count($smilie);

for ($var = 0; $var < $aantal; $var++ )
{


$tekst = str_replace($smilie[$var], $img[$var], $tekst );

}


return $tekst;
}


?>

<style type='text/css'>
#balk {
font-size:14px;
font-family:Verdana;
background:#333333;
color:#FFFFFF;
height:20px;
width:100%;
}
span {
font-size:14px;
font-family:Verdana;
background:#333333;
color:#FFFFFF;
font-weight:bold;
}
td,body {
font-size:14px;
color:#000000;
font-family:Verdana;
}
a:link,a:visited {
font-size:14px;
color:#000000;
font-family:Verdana;
}
a:hover {
font-size:14px;
color:#FF9900;
font-family:Verdana;
}

</style>

--------------
post
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<body bgcolor=#333333>

<?php
include('connect.php'); // database connectie
include('functions.php'); // smilies, filter en stukje css

if(isset($_POST['submit'])) { // als er op de knop Verzenden is geklikt
$sql = "INSERT INTO balk SET id = '', naam ='".$_POST['naam']."', bericht='".$_POST['bericht']."'"; // invoegquery
mysql_query($sql); // query uitvoeren
$post = smilie($_POST['bericht']); // smilies checken
echo "U heeft het volgende bericht gepost: <br>".$post."."; //dan laten we ff zien wat diegene gepost heeft.
}
else { // Er is niet op de knop Verzenden geklikt dus laten we het formuliertje weer zien
?>

<form action='post.php' method='post'>
<table>
<tr><td><font face=verdana size=2 color=white>Naam:</td><td><input type='text' name='naam' maxlength='50'  /></font></td></tr>
<tr><td><font face=verdana size=2 color=white>Bericht:</td><td><textarea cols='30' rows='5' name='bericht' maxlength='250' /></textarea></font></td></tr>
<tr><td colspan='2'><input type='submit' name='submit' value='Plaats bericht'  /></td></tr>
</table>
</form>
<?php
}
?>

</font>
Gewijzigd op 19/11/2022 15:13:45 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 10:03:51
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/11/2022 15:11:05
Quote Anchor link
Wat heb je al geprobeerd?
Heb je al ontdekt hoe je een formulier via de POST-methode afhandelt? En hoe INSERT, UPDATE, SELECT en DELETE werken?

Hou rekening mee dat mysql_xxxx functies niet meer werken in PHP 7 en hoger. Deze kan je beter herschrijven naar mysqli.
Gewijzigd op 19/11/2022 15:12:24 door - Ariën -
 
D l

d l

19/11/2022 15:19:31
Quote Anchor link
ik heb er niet veel verstand van hoop dat mij hier iemand aan kan helpen.
om het werkend tekrijgen
ik heb geen scripts verder meer helaas
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/11/2022 15:20:53
Quote Anchor link
Misschien de moeite proberen om het te leren?

Het is de basis van PHP en MySQL. ;-)
Eigenlijk wil je dit niet eens draaien vanwege SQL-injection. Voor de rest moet je de mysql-functies herschrijven naar mysqli.

Dat is het nadeel van scripts van 15 jaar oud!!

Dus enkel een adminpanel is niet voldoende om dit werkend te krijgen.

Toevoeging op 19/11/2022 15:41:44:

Misschien heb je wat aan deze boilerplate als voorbeeld?

https://github.com/arienclaij/sql-boilerplate/tree/master/mysqli/procedural
Gewijzigd op 19/11/2022 15:31:08 door - Ariën -
 
Ad Fundum

Ad Fundum

19/11/2022 15:47:16
Quote Anchor link
De <marquee> tag heeft toch wel een heel erg hoog "ach gosh!"-gehalte!

Waar je vroeger <marquee> zou gebruiken is er nu CSS translateX() en de JS Notification API.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/11/2022 16:04:30
Quote Anchor link
Hoe zie je de JS Notification hierin toegepast? Met CSS en mogelijk wat JavaScript ben je er wel.

Maar marquee zou nog moeten werken, hoewel het erg antiek aanvoelt. Ik heb al maanden geen marquee meer gezien.
:-P
Gewijzigd op 19/11/2022 16:14:02 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2022 16:02:57
Quote Anchor link
Ben je inmiddels nog wat opgeschoten, D L?
 
D l

d l

23/11/2022 16:38:22
Quote Anchor link
nee ben er helaas mee gestopt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/11/2022 09:59:46
Quote Anchor link
Jammer, maar vergeet niet dat het een heel oud script zal zijn. Misschien vind je wat recenters, of je moet zelf PHP leren. Het is voor een beginnend PHP'er geen rocketscience.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.