Bestand meesturen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »
Julian jansen

julian jansen

05/01/2011 14:42:34
Quote Anchor link
Ik heb nu een Script

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html>
<head>
<title>Contact</title>
<style type="text/css">
.style1 {
                font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
                color: #C0C0C0;
                font-weight: bold;
}
.style2 {
                font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
                color: #C0C0C0;
                font-weight: bold;
                border-left-color: #A0A0A0;
                border-right-color: #C0C0C0;
                border-top-color: #A0A0A0;
                border-bottom-color: #C0C0C0;
                padding: 1px;
}
</style>
</head>
<body>
<?php
$ip
= $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
if (!$_POST['SUBMIT'])
{

    ?>

    <span class="style1" style="width: 0; height: 0; position: relative">hoii
</span>
    <form method="POST">
    <table border="0">
    <tr>
    <td class="style1">Uw naam:</td>
    <td><input type="TEXT" name="naam"></td>
    </tr>
    <tr>
    <td><span class="style2">Uw emailadres:</span></td>
    <td><input type="TEXT" name="email"></td>
    </tr>
    <tr>
    <td><span class="style2">Stem Opnamen:
    <br>
        Minimaal 30 sec</span></td>
    <td><input name="stem" type="file"></td>
    </tr>

    <tr>
    <td class="style1" style="height: 25px">Onderwerp:</td>
    <td style="height: 25px"><input type="TEXT" name="onderwerp"></td>
    </tr>
        <tr>
    <td class="style1">Bericht/Vraag:</td>
    <td><textarea name="bericht" cols="64" rows="12"></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
    <td colspan="2"><input type="SUBMIT" name="SUBMIT" value="Verstuur"></td>
    </tr>
    </table>
    </form>
    <?php
} else {//niet gepost
    $naam = addslashes($_POST['naam']);
    $email = addslashes($_POST['email']);
    $onderwerp = addslashes($_POST['onderwerp']);
    $stem = addslashes($_FILES['stem']);
    $bericht = nl2br(addslashes($_POST['bericht']));
    if (empty($bericht) || empty($email) || empty($onderwerp) || empty($bericht))
    {

        echo "Je hebt 1 of meer velden niet ingevuld!";
        exit; //stoppen met uitvoer van script
    }
    $verzendbericht = "Dit is een bericht afkomstig vanaf Radiofactory.nl Het is verzonden door ".$naam." vanaf IP ".$ip." en met emailadres ".$email.".<br>
    Dit is het bericht:<br>
    "
.$bericht;
    $headers = "MIME-Version: 1.0\r\n";
    $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
    $headers .= "X-Priority: 3\r\n";
    $headers .= "X-MSMail-Priority: Normal\r\n";
    $headers .= "X-Mailer: php\r\n";
    $headers .= "From: \"".$naam."\" <".$email.">\n";
    $verzendbericht = stripslashes($verzendbericht);
    $onderwerp = stripslashes($onderwerp);
    mail("[email protected]", $onderwerp, $verzendbericht, $headers);
    echo "Uw bericht is verzonden. U zult zo snel mogelijk een antwoord krijgen.";
    
}
//gepost

?>

</body>
</html>


Maar als ik hem uittest mailt hij alles behalve de bijlage

weet iemand wat ik fout gedaan heb

Graag de volgende keer bij code, code tags gebruiken.[/modedit]
Gewijzigd op 05/01/2011 14:56:12 door Julian jansen
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 13:22:33
 
- Dave -

- Dave -

05/01/2011 14:48:38
Quote Anchor link
Bestand = $_FILES en niet $_POST.
 
Julian jansen

julian jansen

05/01/2011 14:55:18
Quote Anchor link
Toevoeging op 05/01/2011 14:57:04:

Wat je zei heb ik aangepast maar hij mailt de blijlage mp3,wma enz nog steeds niet mee

- Dave - op 05/01/2011 14:48:38:
Bestand = $_FILES en niet $_POST.
Gewijzigd op 05/01/2011 14:57:29 door julian jansen
 
John D

John D

05/01/2011 15:00:23
Quote Anchor link
Je verstuurt het bestand ook helemaal niet. In welke regel/regelnummer denk jij dat je het bestand verstuurt?
 
Julian jansen

julian jansen

05/01/2011 15:01:49
Quote Anchor link
Geen idee dit script had iemand voor me gemaakt n tijdje geleden ben er zelf niet zo heel goed mee
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/01/2011 15:04:41
Quote Anchor link
je hebt ook geen encrypt type bij je form
 
Julian jansen

julian jansen

05/01/2011 15:05:29
Quote Anchor link
hoe moet het wel als ik vragen mag
 
Write Down

Write Down

05/01/2011 15:06:27
Quote Anchor link
John D op 05/01/2011 15:00:23:
Je verstuurt het bestand ook helemaal niet. In welke regel/regelnummer denk jij dat je het bestand verstuurt?

idd

Overigens gebruik je voor de iets meer uitgebreide mail beter een mailclass. Zelf gebruik ik XPM4. Ik raad je deze aan omdat deze erg eenvoudig is maar toch alle mogelijkheden aan boord heeft. Als je de overbodige bestanden verwijderd neemt de hele minder dan 30kb in. (de examples dien je bv. niet te uploaden, PHP4 / PHP5)

Je kan je best baseren op het "example" mail-client.php
 
John D

John D

05/01/2011 15:23:48
Quote Anchor link
Andere alternatieven zijn:
phpmailer
swiftmailer

Het verzenden van een bijlage met de php mail() functie is complex. Je moet zo ongeveer de bijlage in regels knippen en versturen. Niet doen, gebruik een van de genoemde classes. Bekijk de voorbeelden en bouw je eigen script. Voor beginners vind ik phpmailer een aanrader maar die mening is uiteraard persoonlijk.
 
Write Down

Write Down

05/01/2011 16:13:08
Quote Anchor link
@John D,

Ik zeg dit niet om mijn voorkeur door te drukken, maar voor beginners denk ik dat XPM beter is. Om de simpele rede: de documentatie is veel duidelijker. Er zitten in het pakket ook veel meer voorbeelden. Swiftmailer is al iets moeilijker :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/01/2011 16:14:25
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (!$_POST['SUBMIT'])


Kijken of een formulier gepost is, doe je met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST")
 
John D

John D

05/01/2011 16:33:07
Quote Anchor link
@Write Down
No worries, prima daarom riep ik er ook bij: zuiver persoonlijk.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.