Bestand van bootstrap niet gevonden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johannes davidian

johannes davidian

13/06/2017 22:26:28
Quote Anchor link
Hallo,
ik heb deze fout melding in inspect van Chrome :
GET http://webdesignleren.net/wp-content/themes/garage/bootstrap12/bootstrap.grid.min.css (met rode kruis )
mij function.php code is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
function garage_stylesheets() {
  

 wp_register_style( 'bootstrap.min.css',  get_template_directory_uri() . '/bootstrap.min.css', array(), null, 'all' );    
    wp_enqueue_style( 'bootstrap.min.css' );
 wp_register_style( 'bootstrap.min.css.map',  get_template_directory_uri() . '/bootstrap.min.css.map', array(), null, 'all' );    
    wp_enqueue_style( 'bootstrap.min.css.map' );

 wp_register_style( 'normalize.css',  get_template_directory_uri() . '/normalize.css', array(), null, 'all' );    
    wp_enqueue_style( 'normalize.css' );

 wp_register_style( 'bootstrap.grid.min.css',  get_template_directory_uri() . '/bootstrap12/bootstrap.grid.min.css', array(), null, 'all' );    
    wp_enqueue_style( 'bootstrap.grid.min.css' );



 wp_register_style( 'app.css',  get_template_directory_uri() . '/app.css', array(), null, 'all' );    
    wp_enqueue_style( 'app.css' );

 wp_register_style( 'style.css',  get_template_directory_uri() . '/style.css', array(), null, 'all' );    
    wp_enqueue_style( 'style.css' );


  
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'garage_stylesheets' );


als ik open mij theme in Filezilla het directry van bootstrap.grid.min.css klopt:

ftp://webdesignleren.net@webdesignleren.net/WordPress_SecureMode_01/wp-content/themes/garage/bootstrap12/bootstrap.grid.min.css

mij url is :http://webdesignleren.net/

wat kan het fout zijn bij deze melding ?

Dank U Wel
johannes
- Ariën -:
Titel aangepast in wat duidelijkers.
Gewijzigd op 13/06/2017 22:51:27 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 05:01:59
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/06/2017 22:30:38
Quote Anchor link
404 = niet geupload
Kijk eens naar het pad in je HTML-source.

gelieve een duidelijke titel te gebruiken die je je vraag/probleem kort en bondig beschrijft. Een hele URL of foutmelding erin is niet echt relevant en leesbaar.
Gewijzigd op 13/06/2017 22:39:30 door - Ariën -
 
Johannes davidian

johannes davidian

13/06/2017 22:44:06
Quote Anchor link
bedankt ,
ik heb het geupload via filezilla en ik heb het pad in filezilla boven laten zien:

@webdesignleren.net/WordPress_SecureMode_01/wp-content/themes/garage/bootstrap12/bootstrap.grid.min.css

johannes
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

13/06/2017 22:46:12
Quote Anchor link
En toch bestaat het bestand niet. Klinkt dus heel leuk, klopt alleen niet.
 
Johannes davidian

johannes davidian

13/06/2017 23:00:31
Quote Anchor link
dank u wel ,
ik ga morgen kijken.

prettige avond

johannes

Toevoeging op 14/06/2017 11:41:05:

ik heb cdn gedownload en het probleem opgelost.

Dank U Wel

johannes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.