bestand verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Stefan

stefan

19/10/2005 01:28:00
Quote Anchor link
ik heb een archiefje met bestanden. maar om die bestanden ook weer een keer te kunnen verwijderen indien nodig is daar een scriptje voor nodig. nu lukt het mij nog niet echt.

ik heb het volgende stukje code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
if(isset($_POST['submit']));
{


$bestand = 'Bestanden/'.$bestand_id.'.'.$ext;
unlink($bestand);

$id        = ($_POST['bestand']);
$query2 = "DELETE FROM bestanden WHERE id='".$id."'";
(
mysql_query($query2));
echo('Het bestand is verwijderd');

}

?>


uit de database wordt hij wel verwijderd, maar niet uit de map "Bestanden"

ik heb de functie unlink nog nooit gebruikt hiervoor, en heb ik hier uit de tutorials, dus weet ook nog niet zo goed hoe ik hem moet gebruiken.
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 16:32:54
 
Thijs X

Thijs X

19/10/2005 01:35:00
Quote Anchor link
probeer eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$bestand
= "Bestanden/".$bestand_id.".".$ext;
?>


ipv:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$bestand
= 'Bestanden/'.$bestand_id.'.'.$ext;
?>
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

19/10/2005 01:35:00
Quote Anchor link
dit bovenste bericht is op een andere account gedaan dan eigenlijk mijn bedoeling was, ik logte in met die gebruikersnaam omdat ik die ook ergens anders gebruik, en toevallig was het wachtwoord ook hetzelfde

(dus gebruiker van bovenstaande account, verander je wachtwoord)
Gewijzigd op 19/10/2005 01:37:00 door Stefan van Iwaarden
 
Thijs X

Thijs X

19/10/2005 01:38:00
Quote Anchor link
rofl? wtf
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

19/10/2005 01:38:00
Quote Anchor link
thijs:
probeer eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$bestand
= "Bestanden/".$bestand_id.".".$ext;
?>


ipv:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$bestand
= 'Bestanden/'.$bestand_id.'.'.$ext;
?>


maakt geen verschil, effect blijft hetzelfde, alleen record in database wordt verwijderd, bestand blijft staan.
 
Thijs X

Thijs X

19/10/2005 01:40:00
Quote Anchor link
Ik heb zon gvoel dat het met die map te maken heeft probeer eens een bestand in dezelfde map als je die php code hebt staan en dan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$bestand
= $bestand_id.".".$ext;
?>
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

19/10/2005 01:46:00
Quote Anchor link
ik heb het eerst nog geprobeerd door de map eerst te chmodden. maar ook dat hielp niet, toen jouw nieuwe regeltje geprobeerd, maar dat werkte ook niet. hoe kan dat nou?

map heeft 777 als rechten. dus dat zit wel goed.
Gewijzigd op 19/10/2005 01:50:00 door Stefan van Iwaarden
 
Marien xD

Marien xD

19/10/2005 01:52:00
Quote Anchor link
hoe kom je aan die bestand_id en die extensie?
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

19/10/2005 01:54:00
Quote Anchor link
die worden bij het uploaden in de database opgeslagen.

het bestand id is een md5 hash, en de extensie wordt met een explode van de bestandsnaam in de database opgeslagen.

dus die worden bij dit script weer terug opgehaald uit de database

wel staat er het volgende regeltje onderaan op de pagina:

Warning: unlink(Bestanden/6512bd43d9caa6e02c990b0a82652dca.png) [function.unlink]: No such file or directory in /home/uploadar/domains/uploadarchief.com/public_html/admin/verwijder.php on line 81

regel 81 is:
unlink($bestand);
Gewijzigd op 19/10/2005 01:56:00 door Stefan van Iwaarden
 
Marien xD

Marien xD

19/10/2005 06:19:00
Quote Anchor link
okee, de opgegeven naam is niet correct :)

Probeer eens dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if(file_exists($bestand))
{

     unlink($bestand);
}

?>


hierbij controleert deze of het bestand bestaat.

btw, staan de bestanden in de admin directory? Anders moet je voor directory ../ zetten.
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

19/10/2005 13:07:00
Quote Anchor link
die ../ ervoor zetten werkt ook niet. ik heb daarna het volledige adres getypt, maar ook dat werkte niet.

het is als volgt opgebouwd.

home/Bestanden/.......
home/admin/verwijder.php

ik hoop dat je een beetje snapt hoe die mappen in elkaar zitten met bovenstaand voorbeeld.

wel verdween die foutmelding toen ik het volledige adres naar het bestand had getypt. ik heb nu de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
if(isset($_POST['submit']));
{


$bestand = "http://www.uploadarchief.com/Bestanden/".$bestand_id.".".$ext;
if(file_exists($bestand))
{

     unlink($bestand);
}



$id        = ($_POST['bestand']);
$query2 = "DELETE FROM bestanden WHERE id='".$id."'";
(
mysql_query($query2));
echo('Het bestand is verwijderd');

}

?>


ook staat die "Het bestand is verwijderd" alreeds in beeld als ik de pagina gewoon laadt, als ik dan in de database kijk heeft hij nog niks verwijderd. dat niet.
 
Legolas

Legolas

19/10/2005 13:09:00
Quote Anchor link
dit gaat nooit werken aangezien je een url probeert te verwijderen. Je moet of het relatieve path geven vanaf de directory waaruit het script wordt uitgevoerd of het absolute path.
 
Jelmer -

Jelmer -

19/10/2005 13:12:00
Quote Anchor link
../Bestanden/$bestandid.$extentie zou beter moeten werken...
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

19/10/2005 13:52:00
Quote Anchor link
het werkt nu!

ik heb het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
if(isset($_POST['submit']));
{


$bestand = "../Bestanden/".$bestand_id.".".$ext;
if(file_exists($bestand))
{

     unlink($bestand);
}



$id        = ($_POST['bestand']);
$query2 = "DELETE FROM bestanden WHERE id='".$id."'";
(
mysql_query($query2));
echo('Het bestand is verwijderd');

}

?>


maar nog wel staat er steeds dat bericht dat het verwijderd is in beeld als ik de pagina alleen nog maar laadt.
 
- SanThe -

- SanThe -

19/10/2005 13:53:00
Quote Anchor link
Hoe kom je aan de waarde van deze var?
$bestand_id
Zit er wel wat in?
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

19/10/2005 14:03:00
Quote Anchor link
in die $bestand_id zit zeker wel wat, daar zit de md5 hash in.

hieronder het volledige script, want ik heb zojuist gemerkt dat hij bij het laden van de pagina alreeds een van de bestanden verwijdert, vandaar ook die melding vanonder. ik zie alles in zo'n if statement staan, en dacht dat dat dan niet kon.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start(); // start een sessie of zet een sessie voort
ob_start();
?>


<html>
<head>
<title>Upload Archief</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<LINK REL="stylesheet" HREF="stylesheet.css" TYPE="text/css">
</head>

<body>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$rank
= $_SESSION['rank'];
if($rank == 40)
{

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
include('include/database.php');
include('include/top.php');
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$query
= "SELECT * FROM bestanden";
$result = (mysql_query($query));
?>


<table width=90% border="0" cellspacing"0">
<tr><td width="30"></td><td width="300"><b>Naam</b></td><td width="50"><b>Grootte (kb)</b></td><td width="50"><b>Geplaatst Door</b></td><td width="60"><b>Datum Geplaatst</b></td><td width="60"><b>Tijd Geplaatst</b></td><td width="80"><b>Verborgen?</b></td></tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
if(mysql_num_rows($result))
{

echo('<form action="verwijder.php" method="post">');

while($row = mysql_fetch_array($result))
{


$id             = $row['id'];
$bestand_id        = $row['bestand_id'];
$user_id         = $row['user_id'];
$bestand_naam    = $row['bestand_naam'];
$ext            = $row['extensie'];
$verborgen        = $row['verborgen'];    
$datum             = $row['datum'];
$tijd             = $row['tijd'];
$bytes            = fileSize("../Bestanden/".$bestand_id.".".$ext."");
$grootte        = round(($bytes / 1024),0); //bytes omrekenen naar kilobytes

$query2 = "SELECT gebruikersnaam FROM users WHERE id=".$user_id;
$result2 = (mysql_query($query2));

while($row2 = mysql_fetch_array($result2))
{

$user    = $row2['gebruikersnaam'];
}





?>




<tr><td width="30">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo('<input type="checkbox" name="bestand" value="'.$id.'">'); ?>
</td></td><td width="300">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo('<a href="Bestanden/'.$bestand_id.'.'.$ext.'">'.$bestand_naam.'</a>'); ?>
</td><td width="50">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo($grootte); ?>
</td><td width="50">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo($user); ?>
</td><td width="60">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($datum); ?>
</td><td width="50">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($tijd); ?>
</td><td width="80">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo($verborgen); ?>
</td></tr>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
}
}

echo('</table>');?>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo('<input type="submit" name="submit" value="Verwijderen">');
echo('</form>');
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
if(isset($_POST['submit']));
{


$bestand = "../Bestanden/".$bestand_id.".".$ext;
if(file_exists($bestand))
{

     unlink($bestand);
}



$id        = ($_POST['bestand']);
$query2 = "DELETE FROM bestanden WHERE id='".$id."'";
(
mysql_query($query2));
echo('Het bestand is verwijderd');

}

?>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php    
} // end if rank
?>



</body>
</html>

EDIT: layout is een beetje verpest.
Gewijzigd op 19/10/2005 14:04:00 door Stefan van Iwaarden
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

19/10/2005 14:31:00
Quote Anchor link
ik heb de fout zojuist gevonden, ik had een ';' achter de if statement gezet zoals hierboven ook te zien is, nu klopt het dus.

bedankt iedereen voor de hulp!
Gewijzigd op 19/10/2005 14:37:00 door Stefan van Iwaarden
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

19/10/2005 14:44:00
Quote Anchor link
EDIT: het script werkt toch nog niet helemaal lekker, als ik namelijk een record selecteer dat niet onderaan de lijst staat (dus niet als laatste toegevoegd) dan verwijdert hij wel het goede record uit de database, maar hij verwijdert het laatst toegevoegde bestand waardoor er dus foutmeldingen ontstaan.

ziet een van jullie waar dit aan kan liggen?
 
- SanThe -

- SanThe -

19/10/2005 14:56:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk omdat je $bestand_id en $ext uit de while loop haalt. Dus dat is de laatste!!

En het $id om het uit de database te halen uit $_POST['bestand'] haalt.
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

19/10/2005 15:15:00
Quote Anchor link
dus zou ik dan een paar hidden vakjes moeten maken waar ik dan die bestand_id en extensie inzet in dat form?
Gewijzigd op 19/10/2005 15:15:00 door Stefan van Iwaarden
 
- SanThe -

- SanThe -

19/10/2005 15:22:00
Quote Anchor link
Dat kan. Maar je kan het ook uit de database halen voordat je het bestand uit de database verwijdert. Dus eerst een select en dan de delete.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.