bestanden sorteren op datum

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Koen verschueren

koen verschueren

09/12/2005 21:19:00
Quote Anchor link
ik heb een upload systeem en ik zou graag de nieuwste files bovenaan zetten weet iemand hier de code???
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>bestand uploaden</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>

<body>
<BODY BGCOLOR="000000">
<FONT COLOR="FFFFFF">
hier kan je bestanden uploaden.voor meerdere bestanden vul je het getal in en druk je op aantal bestanden.
<br>
druk dan op browse en selecteer de gewenste bestanden.
<br>
druk dan op uploaden.Je bestanden worden dan verzonden (dit kan wel even duren afhankelijk van het aantal bestanden en de grootte ervan.)
<br>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
error_reporting(E_ALL);

$map = "./upload/"; // Map waar alles terecht komt

function upload_file($fTmp, $fNew) {
  if(file_exists($fNew)) {
   return false;
  }
else {
   copy($fTmp, $fNew);
   return true;
  }
}


if(IsSet($_POST['submit'])) {
  for($i = 0; $i < count($_FILES['bestand']['name']); $i++) {
   if(IsSet($_FILES['bestand']['name'][$i]) && is_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'][$i])) {
    if(!upload_file($_FILES['bestand']['tmp_name'][$i], $map.$_FILES['bestand']['name'][$i])) {
     $error = true;
    }
   }
  }


  if(IsSet($error)) {
   echo "Er ging iets mis!";
  }
else {
   echo "Het is gelukt!!";
  }
}
else {
  if(IsSet($_POST['aantal'])) {
   $aantal = $_POST['aantal'];
  }
else {
   $aantal = 1;
  }


?>

<form action="" method="post">
<input type="text" name="aantal" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aantal; ?>
" size="1"> <input type="submit" name="aantal_submit" value="Aantal bestanden">
</form>

<form action="" method="post" enctype="multipart/form-data">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
  for($i = 0; $i < $aantal; $i++) {
?>

Bestand
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $i + 1; ?>
: <input type="file" name="bestand[
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $i; ?>
]"> <br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
  }
?>
<br><br>
<input type="submit" name="submit" value="Uploaden">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
?>

</FONT>
</body>
</html>
dit is de code van het upload systeem
de code die ik nodig heb gaat over de direction
zouden jullie mij willen helpen?
mvg koen
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 21:01:53
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/12/2005 22:41:00
Quote Anchor link
Met fileatime en filemtime kom je een heel eind. Zie het PHP Manual.
 
Koen verschueren

koen verschueren

10/12/2005 13:57:00
Quote Anchor link
bedankt voor de snelle rectie
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.