Beveiliging tegen F5

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »
Jens

Jens

21/03/2008 17:52:00
Quote Anchor link
Goedemiddag,

Ik zou iets moeten vinden waardoor gebruikers van mijn website als ze de functie "Vernieuwen - F5" gebruiken, omgeschakeld worden naar een pagina die ik kan instellen, bv de home-pagina. Heeft iemand een idee?

Dank!
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 22:28:07
 
Frank -

Frank -

21/03/2008 17:55:00
Quote Anchor link
Vergeet dit maar gerust, mijn F5 is van mij, daar blijf jij vanaf.

Maar wat is jouw eigenlijke probleem? Ik kan me haast niet voorstellen dat je per definitie een hekel hebt aan F5, dat zou discriminatie zijn t.o.v. F6 en F7, etc.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

21/03/2008 17:58:00
Quote Anchor link
Misschien kun je op F1(helptoets) drukken Jens, die heeft altijd een oplossing :D
 
- SanThe -

- SanThe -

21/03/2008 18:01:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 21.03.2008 17:55:
... Ik kan me haast niet voorstellen dat je per definitie een hekel hebt aan F5, dat zou discriminatie zijn t.o.v. F6 en F7, etc.

Hahaha, lol. :-)
 
Crispijn -

Crispijn -

21/03/2008 18:21:00
Quote Anchor link
Met header() kun je de gebruiker naar een andere pagina sturen. Hierdoor ben je dus op een nieuwe pagina waar f5 de pagina niet meer ververst en dus de post gegevens nog een keer stuurt. Dit is wellicht je oplossing
 
Jens

Jens

21/03/2008 18:59:00
Quote Anchor link
Ik begrijp wat je bedoelt Crispijn, maar ik zoek écht een code dat de gebruiker naar bv de homepage wordt gestuurd wanneer hij op F5 drukt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
if($gebruiker-drukt-op-F5 == 1) {
header(home.php)
}

?>
 
Crispijn -

Crispijn -

21/03/2008 19:01:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if('je formulier is met succes verwerkt'){
        header('Location: home.php');
    }

?>


Mijn glazenbol is niet verder toereikend. De rest zul je toch echt zelf in moeten vullen. Het hele header() verhaal had je natuurlijk zelf op kunnen zoeken
 
Mitchelp

Mitchelp

21/03/2008 19:02:00
Quote Anchor link
Jens schreef op 21.03.2008 18:59:
Ik begrijp wat je bedoelt Crispijn, maar ik zoek écht een code dat de gebruiker naar bv de homepage wordt gestuurd wanneer hij op F5 drukt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
if($gebruiker-drukt-op-F5 == 1) {
header(home.php)
}

?>


Is dit een grapje??


Dit bedoelt hij:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
header("Location: voltooid.php");

Hier je post gegevens
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mitchelp
 
Jens

Jens

21/03/2008 19:08:00
Quote Anchor link
Mitchelp schreef op 21.03.2008 19:02:
Jens schreef op 21.03.2008 18:59:
Ik begrijp wat je bedoelt Crispijn, maar ik zoek écht een code dat de gebruiker naar bv de homepage wordt gestuurd wanneer hij op F5 drukt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
if($gebruiker-drukt-op-F5 == 1) {
header(home.php)
}

?>


Is dit een grapje??


Dit bedoelt hij:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
header("Location: voltooid.php");

Hier je post gegevens


Dat grapje heb je goed opgemerkt.
 
Crispijn -

Crispijn -

21/03/2008 19:10:00
Quote Anchor link
Ik geloof er niks van
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

21/03/2008 20:01:00
Quote Anchor link
if($f5 != '1')
{
je site
$f5 = '1';
}
else
{
header(loacation: lala.php);
}

Zo krijg je bij een refresh gewoon dat hij naar een andere pagina word gestuurd.
Zorg wel dat je op die andere pagina de variable weer unset, in het geval dat je het vaker gebruikt.
 
Vincent

Vincent

21/03/2008 20:53:00
Quote Anchor link
Nico je maakt nu een grapje toch ofniet?
 
> Dice

> Dice

21/03/2008 22:20:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?PHP
// Start session
session_start();

// Set Vars
$F5 = $_SESSION['F5'];

if(!$F5=="Niet_Mogelijk"){
   // Eerste keer dat je de pagina laad
    
   // Maak een session aan

   $_SESSION['F5'] = "Niet_Mogelijk";
}
else{
   /* Laad Site niet zien of geef een header oid aan
       Let wel op dat je de sessie stopt of aanpast zodat
       de pagina later weer gezien kan worden */

   print("U kunt deze site maar 1 keer bekijken");
}

?>


Ik zou wel een Session gebruiken ipv een normale $var ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door > Dice
 
- -

- -

21/03/2008 23:44:00
Quote Anchor link
Maar als je dit op al je pagina's wilt toepassen, zul je het toch anders moeten aanpakken. Bijvoorbeeld door de $_SERVER['REQUEST_URI'] op te slaan in je sessie.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

    session_start();
    
    $last = isset($_SESSION['last']) ? $_SESSION['last'] : null;
    $to = '/index.php'; // Denk om die / ervoor: het moet exact hetzelfde zijn als de REQUEST_URI die je krijgt op die pagina.
    
    if($last == $_SERVER['REQUEST_URI'] && $to != $last)
    {

        header('Location: '.$to);
        exit();
    }

    else
    {
        $_SESSION['last'] = $_SERVER['REQUEST_URI'];
    }

    
    // Hier de rest van je pagina.
    
?>


Die check of $to anders is dan $last is om een oneindige doorverwijsloop te voorkomen. Als hij steeds maar blijft doorverwijzen naar dezelfde pagina, lijkt het natuurlijk net of je refresht, en dat willen we voorkomen.
 
Frank -

Frank -

21/03/2008 23:51:00
Quote Anchor link
Wat is nu het daadwerkelijke probleem? F5 is geen probleem, dat is gewoon functionaliteit van de browser. Daar heb jij niet aan te komen, ongeacht de problemen die in jouw systeem zouden kunnen ontstaan. Jij hebt gewoon deze problemen op te lossen en daarmee klaar.

Grappenmakers die een forum met dubbelposts willen volspammen, kun je zeer eenvoudig wegdrukken, in een sessie kun je van alles bijhouden, ook hun vorige pagina, in een database kun je een UNIQUE gebruiken, etc. etc. Er zijn diverse mogelijkheden om echte problemen in je systeem te onderdrukken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.