Bevestiging pagina formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »
Sebas V

Sebas V

07/02/2012 10:05:18
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb een PHP formulier, echter voor de finishing touch wil ik dat zodra de gebruiker op "verzenden" klikt dat er een bevestiging pagina verschijnt met het bericht "bedankt voor uw aanmelding etc etc".

De gebruiker krijgt nu het bericht onder het formulier te zien zodra hij op verzenden klikt, dit moet echter een nieuwe pagina worden. Iemand tips, opties hoe dat aan te passen hieronder?




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
ContactFormSubmit    : function() {
        $.ajax({
               type        : 'POST',
               url        : 'php/contact.php?ts='+new Date().getTime(),
               dataType    : 'json',
               data        : $('#ContactForm').serialize(),
               success    : function(data,textStatus){
                              //hide the ajax loader
                              $('#loader').hide();
                              if(data.result == '1'){
                                  //show success message
                                  $('#success_message').empty().html('Bedankt voor uw aanmelding.');
                                  //reset all form fields
                                  $('#ContactForm')[0].reset();    
                                  //envelope animation
                                  $('#envelope').stop().show().animate({'marginTop':'-175px','marginLeft':'-246px','width':'492px','height':'350px','opacity':'0'},function(){
                                      $(this).css({'width':'246px','height':'175px','margin-left':'-123px','margin-top':'-88px','opacity':'1','display':'none'});
                                  });
                              }
                              else if(data.result == '-1'){
                                  for(var i=0; i < data.errors.length; ++i ){
                                      if(data.errors[i].value!='')
                                          $("#"+data.errors[i].name).next().html('<span>'+data.errors[i].value+'</span>').fadeIn();
                                  }
                              }                          
                          },
               error    : function(data,textStatus){}
        });
    }  
};
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 21:05:48
 
Erwin H

Erwin H

07/02/2012 10:19:21
Quote Anchor link
Met window.location kan je de user naar een andere pagina sturen in javascript. Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
window.location = "http://www.blabla.nl/een_pagina.html";
 
Sebas V

Sebas V

07/02/2012 10:22:16
Quote Anchor link
Hee Erwin,

hoe kan ik dat succesvol binnen deze quote invoeren? Ik neem dat het daarin moet gebeuren?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('#success_message').empty().html('Bedankt voor uw aanmelding.');
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/02/2012 10:48:50
Quote Anchor link
Toon je het formulier ook via een AJAX request?
Gewijzigd op 07/02/2012 10:49:07 door Ger van Steenderen
 
Erwin H

Erwin H

07/02/2012 10:49:49
Quote Anchor link
Niet in, maar in plaats van dat stuk code.
Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if(data.result == '1'){
  window.location = "http://www.blabla.nl/een_pagina.html";
}

Bedenk wel dat de user dus helemaal weg gaat uit de pagina waar hij nu is en alle verdere acties op die pagina zijn dus nutteloos.

Toevoeging op 07/02/2012 10:54:12:

Nog iets trouwens. Ik zie dat je dit als check hebt als je de data terugkrijgt van de server:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if(data.result == '1'){

} else if(data.result == '-1'){

}

Maar wat nu als je 0 terug krijgt, of 2? Waarschijnlijk zijn dat geen waardes die jouw php pagina terug zal geven, maar je kan er nooit 100% zeker van zijn dat de data die je terugkrijgt helemaal 100% goed is. Ofwel omdat je code tzt wel eens kan veranderen, ofwel omdat je code gehackt is en je de data misschien helemaal niet van je eigen server terugkrijgt. Zorg dus altijd dat andere waardes ook afgevangen worden. Geef een melding of doe er eventueel niets mee, maar zorg in elk geval voor een veilige afhandeling.
 
Sebas V

Sebas V

07/02/2012 10:56:25
Quote Anchor link
Hallo Ger,

ja AJAX wordt gebruikt, dit is de volledige javascript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
$(document).ready(function() {
    contact.initEventHandlers();
});
var contact = {
    initEventHandlers    : function() {
        /* clicking the submit form */
        $('#send').bind('click',function(event){
            $('#loader').show();
            setTimeout('contact.ContactFormSubmit()',500);
        });
        /* remove messages when user wants to correct (focus on the input) */
        $('.inplaceError',$('#ContactForm')).bind('focus',function(){
            var $this         = $(this);
            var $error_elem = $this.next();
            if($error_elem.length)
                $error_elem.fadeOut(function(){$(this).empty()});
            $('#success_message').empty();    
        });
        /* user presses enter - submits form */
        $('#ContactForm input,#ContactForm textarea').keypress(function (e) {
            if ((e.which && e.which == 13) || (e.keyCode && e.keyCode == 13)) {  
                $("#send").click();
                return false;  
            }
            else  
                return true;  
        });
    },
    ContactFormSubmit    : function() {
        $.ajax({
               type        : 'POST',
               url        : 'php/contact.php?ts='+new Date().getTime(),
               dataType    : 'json',
               data        : $('#ContactForm').serialize(),
               success    : function(data,textStatus){
                              //hide the ajax loader
                              $('#loader').hide();
                              if(data.result == '1'){
                                  //show success message
                                  $('#success_message').empty().html('onclick="window.location = 'bevestiging.php';"');
                                  //reset all form fields
                                  $('#ContactForm')[0].reset();    
                                  //envelope animation
                                  $('#envelope').stop().show().animate({'marginTop':'-175px','marginLeft':'-246px','width':'492px','height':'350px','opacity':'0'},function(){
                                      $(this).css({'width':'246px','height':'175px','margin-left':'-123px','margin-top':'-88px','opacity':'1','display':'none'});
                                  });
                              }
                              else if(data.result == '-1'){
                                  for(var i=0; i < data.errors.length; ++i ){
                                      if(data.errors[i].value!='')
                                          $("#"+data.errors[i].name).next().html('<span>'+data.errors[i].value+'</span>').fadeIn();
                                  }
                              }                          
                          },
               error    : function(data,textStatus){}
        });
    }  
};


Dit is het formulier nu:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
<form id="ContactForm" action="">
        <p>
            <label>Naam</label>
                <input id="name" name="name" class="inplaceError" maxlength="120" type="text" class="error" autocomplete="off"/>
                <span class="error" style="display:none; margin-left:5px;"></span>
        </p>
        <p>
            <label>Bedrijfsnaam</label>
                <input id="bedrijfsnaam" name="bedrijfsnaam" class="inplaceError" maxlength="120" type="text" autocomplete="off"/>
                <span class="error" style="display:none; margin-left:5px;"></span>
        </p>
        <p>
            <label>E-mail</label>
                <input id="email" name="email" class="inplaceError" maxlength="120" type="text" autocomplete="off"/>
                <span class="error" style="display:none; margin-left:5px;"></span>
        </p>
        <p>
            <label>Telefoon</label>
                <input id="telefoon" name="telefoon" class="inplaceError" maxlength="120" type="text" autocomplete="off"/>
                <span class="error" style="display:none; margin-left:5px;"></span>
        </p>
        <p>
            <label>Datum</label>
            <select name="datum" id="datum" class="inplaceError">
                <option value="">Selecteer uw voorkeursdatum..</option>
            <?php
                // Maak een array waar alle datums die WEL mogen in komen te staan :)
                $aDatums             = array();
                
                // Haal alle datums uit de DATUMS tabel
                $qQuery = 'SELECT DATE_FORMAT(dDatum, "%d-%m-%Y") as dDatum FROM datums ORDER BY datums.dDatum ASC';
                $mQuery = mysql_query($qQuery);
                
                // Haal alle data er 1 voor 1 uit
                while($fQuery = mysql_fetch_array($mQuery)){
                    
                    array_push($aDatums, $fQuery['dDatum']);
                    
                    // Doe nu een query naar het bepaalde item, als deze dus minder dan 20x voorkomt dan mag hij nog worden weergegeven anders niet
                    $qCheckRecords    = 'SELECT * FROM contact WHERE datum = "'.$fQuery['dDatum'].'"';
                    
                    $mCheckRecords    = mysql_query($qCheckRecords);
                    $fCheckRecords    = mysql_fetch_array($mCheckRecords);
                    $cCheckRecords    = mysql_num_rows($mCheckRecords);
                    
                    // Check of er minder dan * aantal in de DB staan
                    if($cCheckRecords < 20){
                        // Ik doe hier niets :[
                    } else {
                        $aDatums = array_diff($aDatums, array($fQuery['dDatum']));
                    }
                }

                
                
                // Parse alle data uit de array in de dropdown
                foreach($aDatums as $sData) {
                    echo '<option value="'.$sData.'">'.$sData.'</option>';
                }

            ?>

            </select>
            <span class="error" style="display:none;"></span>
            <input id="send" type="button" value="Verstuur"/>
            <span id="loader" class="loader" style="display:none;"></span>
        </p>
        <p>
            <span id="success_message" class="success"></span>
        </p>
        <input id="newcontact" name="newcontact" type="hidden" value="1"></input>
    </form>
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/02/2012 11:13:16
Quote Anchor link
Dat is niet wat ik bedoelde; je gebruikt AJAX voor het verzenden van je formulier, maar het formulier zelf staat gewoon in een 'losse' pagina. Dus dan moet je het doen zoals Erwin aangeeft.
 
Sebas V

Sebas V

07/02/2012 11:52:21
Quote Anchor link
Erwin H op 07/02/2012 10:49:49:
Niet in, maar in plaats van dat stuk code.
Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if(data.result == '1'){
  window.location = "http://www.blabla.nl/een_pagina.html";
}

Bedenk wel dat de user dus helemaal weg gaat uit de pagina waar hij nu is en alle verdere acties op die pagina zijn dus nutteloos.

Toevoeging op 07/02/2012 10:54:12:

Nog iets trouwens. Ik zie dat je dit als check hebt als je de data terugkrijgt van de server:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if(data.result == '1'){

} else if(data.result == '-1'){

}

Maar wat nu als je 0 terug krijgt, of 2? Waarschijnlijk zijn dat geen waardes die jouw php pagina terug zal geven, maar je kan er nooit 100% zeker van zijn dat de data die je terugkrijgt helemaal 100% goed is. Ofwel omdat je code tzt wel eens kan veranderen, ofwel omdat je code gehackt is en je de data misschien helemaal niet van je eigen server terugkrijgt. Zorg dus altijd dat andere waardes ook afgevangen worden. Geef een melding of doe er eventueel niets mee, maar zorg in elk geval voor een veilige afhandeling.



Hee Erwin,

hoe kan ik jou code implementeren zodat het formulier nog wel blijft functioneren en valideren hierin?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
$(document).ready(function() {
    contact.initEventHandlers();
});
var contact = {
    initEventHandlers    : function() {
        /* clicking the submit form */
        $('#send').bind('click',function(event){
            $('#loader').show();
            setTimeout('contact.ContactFormSubmit()',500);
        });
        /* remove messages when user wants to correct (focus on the input) */
        $('.inplaceError',$('#ContactForm')).bind('focus',function(){
            var $this         = $(this);
            var $error_elem = $this.next();
            if($error_elem.length)
                $error_elem.fadeOut(function(){$(this).empty()});
            $('#success_message').empty();    
        });
        /* user presses enter - submits form */
        $('#ContactForm input,#ContactForm textarea').keypress(function (e) {
            if ((e.which && e.which == 13) || (e.keyCode && e.keyCode == 13)) {  
                $("#send").click();
                return false;  
            }
            else  
                return true;  
        });
    },
    ContactFormSubmit    : function() {
        $.ajax({
               type        : 'POST',
               url        : 'php/contact.php?ts='+new Date().getTime(),
               dataType    : 'json',
               data        : $('#ContactForm').serialize(),
               success    : function(data,textStatus){
                              //hide the ajax loader
                              $('#loader').hide();
                              if(data.result == '1'){
                                  //show success message
                                  $('#success_message').empty().html('Bedankt voor uw aanmelding. Er wordt ter bevestiging een e-mailbericht gestuurd aan het door u opgegeven e-mailadres.');
                                  //reset all form fields
                                  $('#ContactForm')[0].reset();    
                                  //envelope animation
                                  $('#envelope').stop().show().animate({'marginTop':'-175px','marginLeft':'-246px','width':'492px','height':'350px','opacity':'0'},function(){
                                      $(this).css({'width':'246px','height':'175px','margin-left':'-123px','margin-top':'-88px','opacity':'1','display':'none'});
                                  });
                              }
                              else if(data.result == '-1'){
                                  for(var i=0; i < data.errors.length; ++i ){
                                      if(data.errors[i].value!='')
                                          $("#"+data.errors[i].name).next().html('<span>'+data.errors[i].value+'</span>').fadeIn();
                                  }
                              }                          
                          },
               error    : function(data,textStatus){}
        });
    }  
};
 
Erwin H

Erwin H

07/02/2012 11:55:37
Quote Anchor link
Sebastian Veldman op 07/02/2012 11:52:21:
Hee Erwin,

hoe kan ik jou code implementeren zodat het formulier nog wel blijft functioneren en valideren hierin?

Niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.