Boeken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Desertme(sander)

desertme(sander)

01/10/2007 11:07:00
Quote Anchor link
He beste, ...

Dit klinkt mischien raar aan je oren maar het is mischien wel een goed idee.

Wat dachten jullie ervan jullie hebben al een jaren bestaan achter de rug, met vele vragen die veel hem zeer goed zijn beantwoord.
Mischien is dan een goed idee om dit uit te werken in een Boek
Zo heb je voor phphulp.nl extra inkomsten en is dit gelijker tijd goede reclame.

(ik zou wel een behoefte hebben aan dat boek)

graag jullie mening hier over en wat jullie zeggen, ja leuk zo'n boek of nee van mij hoeft het niet (mischien is dit anders iets voor een poll).

met vriendelijke groet Sander van Wijnbergen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Desertme(sander)
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 03:58:54
 
Jacco Engel

Jacco Engel

01/10/2007 11:09:00
Quote Anchor link
Vind het een geod idee :). Alleen wie moeten er aan gaan werken is de vraag en nnog belangrijkere vraag WIE wil er aan gaan werken
 
- wes  -

- wes -

01/10/2007 11:12:00
Quote Anchor link
eitje, ik heb toch tijd zat ;)
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

01/10/2007 11:13:00
Quote Anchor link
ik denk dat er vele van ons wel genoeg vrije tijd hebben en mischien daar een mee een kleine bijdrage willen leveren door het aan leveren van teksten,
maar dit zijn dingen die later komen het is de beslissing van phphulp.nl wat ze willen.

(ik ben in feb. klaar met me DTP opleiding dan ik waarschijnlijk even een tijd vrij en kan ik wel kijken wat ik kan doen :) maar alleen zal het zeker lang duren)

Edit:

hier dat bedoel ik wes heb je al die wil helpen ik help wel ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door desertme(sander)
 
- wes  -

- wes -

01/10/2007 11:16:00
Quote Anchor link
was sarcastisch bedoelt, ik heb nooit tijd :) moet jij weten
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

01/10/2007 11:17:00
Quote Anchor link
haha en in het weekend werk je ook :P zeker ;)
weet ik ook wel:}

maaru dit id van een Boek was geen sarcasme

Edit:

zouden jullie dit Boek b.v. ook kopen ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door desertme(sander)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

01/10/2007 11:27:00
Quote Anchor link
desertme(sander) schreef op 01.10.2007 11:17:
zouden jullie dit Boek b.v. ook kopen ?
Ik niet, het staat allemaal online... ;)
 
- wes  -

- wes -

01/10/2007 11:31:00
Quote Anchor link
Slecht argument, alles in andere boeken staat ook online, al helemaal alles over PHP en MySQL
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

01/10/2007 11:33:00
Quote Anchor link
En dan mag jij in mijn boekenkast ook komen zoeken naar boeken over PHP of MySQL. :)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/10/2007 11:36:00
Quote Anchor link
Nu nog een goeie titel voor het boek ;-)
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

01/10/2007 11:36:00
Quote Anchor link
maar wat vinden de admins en/of mods hiervan daarom heb ik hem hier gepost en niet bij de koffie hoek

Edit:


was ik net iets te snel

maar :

PHPhulp

laat je duidelijk maken aan de omslag van het boek wat er in staat ik heb al leuke ideeën hehe
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door desertme(sander)
 
- wes  -

- wes -

01/10/2007 11:39:00
Quote Anchor link
'PHP by phphulp, flameproof, approved by wes'

lijkt me goed
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

01/10/2007 11:50:00
Quote Anchor link
maar zijn er vrijwilligers die willen helpen Het groote Boek

en wat vinden de admins?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

01/10/2007 12:13:00
Quote Anchor link
Boek: "Het leven als mod op PHPhulp" approved by Jan Koehoorn.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

01/10/2007 12:18:00
Quote Anchor link
Dagboek van het hulpje

"Lief dagboek,

Vandaag wéér zoiets. Eén of ander, niet nader bij naam te noemen, figuur kwam met de vraag waarom hij een wit scherm had. Ongelooflijk! Ik heb al tijden een mooie zoekfunctie, maar ze weigeren het gewoon...

Misschien moet ik er maar eens een boek over schrijven."
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

01/10/2007 12:26:00
Quote Anchor link
ik bedoel dus over de serieus gestelde vragen 100 meest gestelde vragen en basis php scripting ofzo.
en met de 100 meest gestelde vragen bedoel ik dan bv de fouten die tegen kan komen en hoe vele van deze op te lossen zijn enz.
Je weet best wat ik versta onder zo'n boek Elwin :( hehe ;)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

01/10/2007 12:29:00
Quote Anchor link
Maar dat staat toch eigenlijk ook al in de talloze tutorials die overal op internet staan?

Misschien zou je dan beter een boek schrijven hoe mensen beter kunnen zoeken op het internet waardoor zo'n topic ook niet nodig is.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/10/2007 12:33:00
Quote Anchor link
Tja en we hebben ook de FAQ hier.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

01/10/2007 12:56:00
Quote Anchor link
Tjah, en een PHP functieboek hoeft ook niet. Misschien wel leuk om iets te maken waarbij mensen de juiste terminologie leren kennen, als ze iets gedaan willen hebben.
(bijv -> Knippen van woorden , Explode() enzovoort ;)

@Elwin
Klopt. Maar wat me wel opvalt is dat de meeste boeken (ben eigenlijk nooit anders tegengekomen) zonder error_reporting aan mensen hun ding laten doen en dat er ook eigenlijk nooit aandacht wordt besteed aan de veiligheid tot misschien aan het eind van het boek, waar het even kort wordt genoemd.

Wat ik persoonlijk een verademing zou vinden is dat er een boek is/ komt waar ze wel met error_reporting aan, een cursus geven en ook meteen met de fouthandeling of het voorkomen van fouten bezig gaan.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

01/10/2007 12:58:00
Quote Anchor link
En er zijn boeken en cursussen over googlen te vinden :P
ik denk dat dat het belangrijkste is voor de meeste mensen :P
 
Jacco Engel

Jacco Engel

01/10/2007 13:02:00
Quote Anchor link
"Het groote phphulp.nl termen boek"

bijv :
"Post even code" -> post een stukje releveanteo code waarvan je het vermoeden hebt dat daar de fout in zit. Mocht het hier niet in zitten komt er vast een vriendelijke poster dieje verteld dat je eerst fouten moet leren opsporen voordat je ze kunt oplossen :P
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.