Breadcrumbs menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

27/04/2011 09:08:53
Quote Anchor link
Ik ben een absolute beginner met PHP. Wel is het mij gelukt om een database in te voegen door een php-bestand te importeren. Het betreft een productenoverzicht. Ik wil de functionaliteit graag verbeteren door een breadcrumbs-menu toe te voegen. De code van de geïmporteerde database is de volgende:

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
<?php
        if (isset($cat)) {
            if (isset($_GET['showprod']) && $cat > 0) {
                $q = "SELECT COUNT(*) AS totaal FROM produkten WHERE subcat = ".$subcat." AND vis = 1";
                $rs = mysql_query($q);
                $aantalprod = (mysql_num_rows($rs) > 0 ? mysql_fetch_object($rs)->totaal : 0);
                
                // Selectievelden
                echo '<form action="?page=assortiment" method="get">';
                echo '<fieldset>';
                echo '<input type="hidden" name="page" value="assortiment" />';
                echo '<input type="hidden" name="cat" value="'.$cat.'" />';
                echo '<input type="hidden" name="subcat" value="'.$subcat.'" />';
                echo '<input type="hidden" name="showprod" value="'.$showprod.'" />';
                echo 'Weergave per pagina : toon ';
                echo '<select name="maxperpage" onchange="this.form.submit();">';
                
                for ($i = 20; $i <= 100; $i += 20)
                {

                    echo '<option value="'.$i.'"';
                    echo ($i == $maxperpage ? ' selected="selected"' : '');
                    echo '>'.$i.'</option>'."\n";
                }

                
                echo '</select>';
                echo ' produkten<br />';
                echo 'Aantal gevonden producten: '.$aantalprod;
                echo '</fieldset>';
                echo '</form><br />';
                
                // Pagina's
                $numpages = $aantalprod / $maxperpage;
                
                echo '<div>';
                
                if ($numpages > 0)
                {

                    echo 'Pagina: ';
                }

                
                for ($x = 0; $x < $numpages; $x++)
                {

                    $y = $x + 1;
                    $z = $x * $maxperpage;
                    
                    echo '<a href="?page=assortiment&amp;showprod=1&amp;cat='.$cat.'&amp;subcat='.$subcat.'&amp;offset='.$z.'" style="text-decoration:none;">'.$y.'</a> ';
                }

                
                echo '</div><br />';
                
                // Icoon output
                $offset = (isset($_GET['offset']) ? $_GET['offset'] : 0);
                
                $q = "SELECT * FROM produkten WHERE subcat=".$subcat." AND vis=1 ORDER BY volgorde ASC LIMIT ".$maxperpage." OFFSET ".$offset;
                $rs = mysql_query($q);
                
                $float_clear = array();
                $counter = 1;
                
                for ($i = 5; $i <= 100; $i += 5)
                {

                    $float_clear[] = $i;
                }

                
                while ($row = mysql_fetch_object($rs))
                {

                    $pafbeelding = ($row->afbeelding != '' ? $row->afbeelding : $root.'/buttons/noimg100.jpg');
                    
                    echo '<div class="prodList">';
                    echo showthumb($pafbeelding);
                    echo $row->naam.'';
                    echo '</div>';
                    
                    if (in_array($counter, $float_clear))
                    {

                        echo '<div class="floatClear">';
                        echo '<!-- Valid Filler -->';
                        echo '</div>';
                    }

                    
                    $counter++;
                }

                
                $restu = 'showprod=1&amp;cat='.$cat.'&amp;subcat='.$subcat;
                
                if ($numpages > 0)
                {

                    echo 'Pagina: ';
                }

                
                for ($x = 0; $x < $numpages; $x++)
                {

                    $y = $x + 1;
                    $z = $x * $maxperpage;
                    
                    echo '<a href="?page=assortiment&amp;showprod=1&amp;cat='.$cat.'&amp;subcat='.$subcat.'&amp;offset='.$z.'" style="text-decoration:none;">'.$y.'</a> ';
                }

                
                echo '</div><br />';
            }

            else if (isset($cat) && $cat > 0) {
                $q = "SELECT categorie.*, catdesc.* FROM categorie LEFT JOIN catdesc ON catdesc.id=categorie.child WHERE categorie.parent=".$cat." AND categorie.tonen = 1 ORDER BY categorie.volgorde";
                $rs = mysql_query($q);
                
                while ($row = mysql_fetch_object($rs)) {
                    $button = ($row->button != '' ? $row->button : '/buttons/noimg75.jpg');
                    
                    echo '<div class="categorieList">';
                    echo '<a href="?page=assortiment&amp;showprod=1&amp;cat='.$cat.'&amp;subcat='.$row->child.'">';
                    echo '<img src="'.$root.'/'.$button.'" alt="Categorie Knop" /><br />';
                    echo $row->descr;
                    echo '</a>';
                    echo '</div>';
                }
            }

            else {
                echo '<div class="categorieList">';
                echo 'Er is een fout opgetreden, de ingevoerde categorie bestaat niet (meer).';
                echo '</div>';
            }
        }

        else {
            $q = "SELECT categorie.*, catdesc.* FROM categorie LEFT JOIN catdesc ON catdesc.id=categorie.child WHERE categorie.parent=0 AND categorie.tonen = 1 ORDER BY categorie.volgorde";
            $rs = mysql_query($q);
            
            while ($row = mysql_fetch_object($rs)) {
                $button = ($row->button != '' ? $row->button : '/buttons/noimg75.jpg');
                
                echo '<div class="categorieList">';
                echo '<a href="?page=assortiment&amp;cat='.$row->child.'">';                
                echo '<img src="'.$root.'/'.$button.'" alt="Categorie Knop" /><br />';
                echo $row->descr;
                echo '</a>';
                echo '</div>';
            }
        }

    ?>


Dit resulteert in de pagina www.prohoreca.nl/assortiment.

Maar hoe realiseer ik nu dat breadcrumbs-menu? Ik heb al iets geprobeerd met $cat en $subcat, maar daarmee krijg ik alleen nummers...
Gewijzigd op 27/04/2011 09:09:40 door
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 19:51:01
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

03/05/2011 14:14:03
Quote Anchor link
ik zou het doen met een 'array'

vervolgens kun je dan met "array_pop" laatste segment van de array pakken ( dit is dan de aktieve page waar je op zit ) en alle segmenten die je overhoud kun je doorheen loopen als voorlopers van je breadcrumbs

dus: tafelaankleding -> servetten
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.