Breezah gen. dmw preg_replace

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Ano Niem

Ano Niem

21/09/2004 22:43:00
Quote Anchor link
Hey,
Ik dacht voor de grap ff een breezah generator te maken. Maar het werkt niet helemaal.
k heb het volgende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
function breezer($text)
{

    $rep = array('a','b','c','d','e','f','g','h','i','j','k','l','m','n','o','p','q','r','s','t','u','v','w','x','y','z');
    $arr = array('/ª/','/ß/','/ç/','/Ð/','/ê/','/F/','/G/','/H/','/ï/','/J/','/K/','/£/','/M/','/ñ/','/ø/','/þ/','/Q/','/®/','/§/','/T/','/µ/','/V/','/W/','/×/','/ÿ/','/Z/');
    $text = preg_replace($arr,$rep,$text);
    return $text;
}
?>


en tjah, het werkt niet.
Het volgende had ik ook al bedacht maar schijnt ook niet te werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
function breezer($text)
{

    $rep = array('a','b','c','d','e','f','g','h','i','j','k','l','m','n','o','p','q','r','s','t','u','v','w','x','y','z');
    $arr = array('ª','ß','ç','Ð','ê','F','G','H','ï','J','K','£','M','ñ','ø','þ','Q','®','§','T','µ','V','W','×','ÿ','Z');
    for($i = 0;$i < count($arr); $i++)
    {

        $text = str_replace($arr[$i],$rep[$i],$text);
    }

    return $text;
}
?>


Iemand nog andere idee-en?

Mvg Sickness
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 00:46:47
 
B a s
Beheerder

B a s

21/09/2004 22:46:00
 
SerpenT

SerpenT

21/09/2004 22:53:00
Quote Anchor link
je maakt een klein foutje,
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
function breezer($text)
{

    $rep = array('a','b','c','d','e','f','g','h','i','j','k','l','m','n','o','p','q','r','s','t','u','v','w','x','y','z');
    $arr = array('ª','ß','ç','Ð','ê','F','G','H','ï','J','K','£','M','ñ','ø','þ','Q','®','§','T','µ','V','W','×','ÿ','Z');
    for($i = 0;$i < count($arr); $i++)
    {

        $text = str_replace($arr[$i],$rep[$i],$text);
    }

    return $text;
}
?>

moet zijn
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
function breezer($text)
{

    $rep = array('a','b','c','d','e','f','g','h','i','j','k','l','m','n','o','p','q','r','s','t','u','v','w','x','y','z');
    $arr = array('ª','ß','ç','Ð','ê','F','G','H','ï','J','K','£','M','ñ','ø','þ','Q','®','§','T','µ','V','W','×','ÿ','Z');
    for($i = 0;$i < count($arr); $i++)
    {

        $text = str_replace($rep[$i],$arr[$i],$text);
    }

    return $text;
}
?>

de functie str_replace() wil eerst iets weten waar hij naar moet zoeken en daarna pas wat je inplaats daar van moet zetten daarna in welke string hij moet zoeken. maar voor de rest wel een grappig scriptje:P

greetz serpent

edit: te laat!
Gewijzigd op 21/09/2004 22:54:00 door SerpenT
 
Dutchcamel

dutchcamel

22/09/2004 00:35:00
Quote Anchor link
Uhm... str_replace kan ook gewoon met arrays werken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
function breezer($text) {
    $rep = array('a','b','c','d','e','f','g','h','i','j','k','l','m','n','o','p','q','r','s','t','u','v','w','x','y','z');
    $arr = array('ª','ß','ç','Ð','ê','F','G','H','ï','J','K','£','M','ñ','ø','þ','Q','®','§','T','µ','V','W','×','ÿ','Z');
    $text = str_replace($rep, $arr, $text);
    return $text;
}

?>


Is al voldoende..
 
Arend a

Arend a

22/09/2004 08:17:00
Quote Anchor link
Html entities gebruiken?

Anders moet je precies de juiste caracter coding doorgeven.
 
B a s
Beheerder

B a s

22/09/2004 09:18:00
Quote Anchor link
Dus dan wordt het:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$text
= htmlentities(str_replace($rep, $arr, $text));
?>
 
Ano Niem

Ano Niem

22/09/2004 10:20:00
Quote Anchor link
k heb em nu dus zo (het werkt):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<? function breezer($text)
{

    $rep = array('a','b','c','d','e','f','g','h','i','j','k','l','m','n','o','p','q','r','s','t','u','v','w','x','y','z');
    $arr = array('ª','ß','ç','Ð','ê','F','G','H','ï','J','K','£','M','ñ','ø','þ','Q','®','§','T','µ','V','W','×','ÿ','Z');
    $text = htmlentities(str_replace($rep,$arr,$text));
    
    return $text;
}
?>


En dat probeer ik aan te roepen dmv
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$profiel
= preg_replace("#\[breezer\](.*?)\[/breezer\]#si", breezer('\\1'), $profiel);
?>
Maar dat werkt niet :(

Iemand enig idee hoe dat op te lossen?
Als ik het test met [breezer]text[/breezer] dan haalt ie wel netjes de tags weg. Maar gaat niet de text bewerken.

@Bas: Sorry van je mooie layout ;)

Mvg Sickness
Gewijzigd op 22/09/2004 10:20:00 door Ano Niem
 
Ano Niem

Ano Niem

22/09/2004 17:56:00
Quote Anchor link
Niemand die de preg_replace() in orde kan maken?
 
Dutchcamel

dutchcamel

22/09/2004 18:04:00
Quote Anchor link
Ik weet er vrij weinig van maar zo werkt het bij mij iig:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
function breezer($text) {
    $rep = array('a', 'b', 'c', 'd', 'e', 'f', 'g', 'h', 'i', 'j', 'k', 'l', 'm', 'n', 'o', 'p', 'q', 'r', 's', 't', 'u', 'v', 'w', 'x', 'y', 'z');
    $arr = array('ª', 'ß', 'ç', 'Ð', 'ê', 'F', 'G', 'H', 'ï', 'J', 'K', '£', 'M', 'ñ', 'ø', 'þ', 'Q', '®', '§', 'T', 'µ', 'V', 'W', '×', 'ÿ', 'Z');
    $text = htmlentities(str_replace($rep, $arr, $text));
    return $text;
}

$profiel = 'lalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[breezer]heeee[/breezer]hooooooo';
$profiel = preg_replace("/\[breezer\](.+?)\[\/breezer\]/ie", 'breezer("\1")', $profiel);
echo $profiel;
?>
 
Ano Niem

Ano Niem

23/09/2004 17:19:00
Quote Anchor link
You're the man =]

Mvg Sickness
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.