Bug: Continued

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 ... 5 6 7 volgende »

Mitch X

Mitch X

04/01/2006 13:05:00
Quote Anchor link
Daar ik zeer nieuwsgierig was naar de verdere veiligheid van PHPhulp na m'n UBB exploit, heb ik nog een leuke ontdekking gedaan.

Een wijze les aan alle personen hier, een cookie is niet te vertrouwen!
Ik heb dmv cookie data toegang tot talloze PHPhulp accounts, iets dat me niet de bedoeling lijkt.

Ik zal zo even een berichtje plaatsen met een ander account om mijn verhaal te bevestingen ;)


// Edit : Exploit weggehaald :+
Gewijzigd op 16/02/2006 19:18:00 door Mitch X
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 02:44:40
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

04/01/2006 13:07:00
Quote Anchor link
Allereest mijn excuses aan de eigenaar van dit account, maar het gaat om het idee ;)

Dit is dus een groot probleem daar ik ook gewoon instellingen kan wijzigen >:)

/me logt nu weer uit :P



Oorspronkelijke eigenaar: Ik vind het niet kunnen :P
Gewijzigd op 05/01/2006 00:50:00 door Willem Jan Z
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

04/01/2006 13:07:00
Quote Anchor link
Pak mijn account maar, als je er geen misbruik van maakt ;).
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

04/01/2006 13:12:00
Quote Anchor link
Nouja, op verzoek ook even Arjan zijn account gekidnapt :+
Nu tevreden?
Meer verzoekjes doe ik niet ;)

/me heeft niets verandert (a) en logt weer uit :)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

04/01/2006 13:14:00
Quote Anchor link
Wauw... das best wel zieke shit. Kan je wat meer uitleg geven, dan kan ik het gebruiken voor versie 2 van mijn nieuwssysteem welke ik absoluut veilig wil maken.

Hoe krijg je dit voor elkaar? Wat is er aan de hand? Is het op te lossen door alleen sessies te gebruiken? is het een php bug of een phphulp.nl bug :P.
 
Alfred -

Alfred -

04/01/2006 13:24:00
Quote Anchor link
Mitch:
Allereest mijn excuses aan de eigenaar van dit account, maar het gaat om het idee ;)

Dit is dus een groot probleem daar ik ook gewoon instellingen kan wijzigen >:)

/me logt nu weer uit :P


Instellingen wijzigen? Dus het wachtwoord kan je ook achterhalen? :) Want op de instellingen pagina moet je toch je huidige wachtwoord invoeren vooraleer alles opgeslagen wordt? :)
 

04/01/2006 13:27:00
Quote Anchor link
Mij hacken ze niet hahaha *_^
 
Erik Rijk

Erik Rijk

04/01/2006 13:27:00
Quote Anchor link
vette shit :P

maar indd
phphulp kent veel beveiligingslekjes...
ik kan me nickname wel onzichtbaar en onklikbaar maken :p

@ Rafael

't is toch md5() oid
dus hoe zou je daar achter kunnen komen?
neem aan dat bassie het ww niet in een cookie zet en zeker niet on-ge-encrypt (jullie snappen dat laatste wel toch) ;)
Gewijzigd op 04/01/2006 13:29:00 door Erik Rijk
 
Alfred -

Alfred -

04/01/2006 13:29:00
Quote Anchor link
Erik:
@ Rafael

't is toch md5()
dus hoe zou je daar achter kunnen komen?
neem aan dat bassie het ww niet in een cookie zet en zeker niet on-ge-encrypt (jullie snappen dat laatste wel toch) ;)


Net daarmee dat ik me afvroeg hoe Mitch dan de gegevens kan wijzigen... Verder heb ik je spulletje eens getest, een spatie als nickname works great :|
 

04/01/2006 13:32:00
Quote Anchor link
Erik:
beveiligingslekjes...
vervang die 'jes' maar door 'ken' ;)
 
Erik Rijk

Erik Rijk

04/01/2006 13:32:00
Quote Anchor link
je kan ook
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?phpinfo();?>
als nickname hebben
dat is ook niet helemaal de bedoeling...want je nickname ziet er dan toch iets anders uit.

je kan je nickname ook:

<ul><li>Naam</li></ul> maken

maar wordt zo'n zooitje bij actieve leden
Gewijzigd op 04/01/2006 13:34:00 door Erik Rijk
 

04/01/2006 13:37:00
Quote Anchor link
@Mitch: En als ik ingelogd bent, is het dan ook mogelijk om me account over te nemen?
 
Jelmer -

Jelmer -

04/01/2006 13:39:00
Quote Anchor link
Ik heb toevallig vanochtend nog even <b>Jelmer</b> geprobeerd, maar dat is al niet meer mogelijk.
De [img/] kan je trouwens ook leuk uitbuiten:
Afbeelding
 
Erik Rijk

Erik Rijk

04/01/2006 13:44:00
Quote Anchor link
Geef toe dit ziet er niet uit bij actieve leden :'(
 

04/01/2006 13:46:00
Quote Anchor link
Haha Waarom kan je bij het editen je IP adres veranderen?
Gewijzigd op 04/01/2006 13:48:00 door
 
Jelmer -

Jelmer -

04/01/2006 13:50:00
Quote Anchor link
Kijk, nu wordt het leuk :P
 

04/01/2006 13:52:00
Quote Anchor link
Ik heb mezelf becommetariseert :p
 
Erik Rijk

Erik Rijk

04/01/2006 13:54:00
Quote Anchor link
waarom is het reactie venster 3x zo groot :P
 

04/01/2006 13:56:00
Quote Anchor link
Ik ben bevordert. Zo, even kijken wie ik vandaag zal bannen :p
 
Erik Rijk

Erik Rijk

04/01/2006 13:57:00
Quote Anchor link
whaha
had ik vorige ook gedaan :P

zet nog ff een <br> tussen admin en je msg na 500 posts
Gewijzigd op 04/01/2006 13:57:00 door Erik Rijk
 

04/01/2006 13:59:00
Quote Anchor link
Eeen wysiwyg editor?
 

Pagina: 1 2 3 ... 5 6 7 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.